reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam.
Właśnie do mnie zawitała @ i to bardzo obfita. Mam zaraz przerwę w pracy to lecę do sklepu po tampony bo podpaski nie wystarczą :/
Wiem, co przezywasz :/ wlasnie wyszłam z domu i zapomniałam przygotowanej reklamówki z tamponami i podpaskami :/ teraz tylko myśle, gdzie ja cos kupie przed wizyta u urologa
Właśnie to ma nie być tapeta. Ja pokazałam zdjęcie poglądowe. Właśnie salon będę miała biało szary i zastanawiam się nad białymi ale to będzie mega dużo kurzu. Więc myślę też nad szara ściana.
Bo wczesniej pisałaś o tapetach 3D jesli dobrze pamietam, dlatego myslalam ze to ma byc w formie tapety. To to białe bedzie raczej łatwiejsze w czyszczeniu

reklama
Ja zamówiłam z vitalii bo już kiedyś używałam i byłam bardzo zadowolona super przepisy podglad diety czytelny lista zakupów itd. Ja ogólnie z ćwiczeniami nie mam problemów ale mam problemy z kręgosłupem I nie do końca wiem które cwiczenia mogę wykonywać Kochana jesteśmy z Tobą!!!

A ja dzisiaj trochę się załamalam...
Jak jeszcze byłam w ciąży wypelnilam ankietę i w zamian mieli przysłać jakieś próbki z Babilon Itd. Kompletnie już o tym zapomnialam A dziś paczuszka przyszła [emoji25][emoji25][emoji25]
Jeszcze Ci sie przyda paczuszka!

Wiem, co przezywasz :/ wlasnie wyszłam z domu i zapomniałam przygotowanej reklamówki z tamponami i podpaskami :/ teraz tylko myśle, gdzie ja cos kupie przed wizyta u urologa

Bo wczesniej pisałaś o tapetach 3D jesli dobrze pamietam, dlatego myslalam ze to ma byc w formie tapety. To to białe bedzie raczej łatwiejsze w czyszczeniu
Może źle to ujelam. Przepraszam. Albo wiesz co przemyśle sprawę z tapeta[emoji23]

Dzięki dziewczyny jesteście wielkie [emoji3590]

Torbieli brak ból najprawdopodobniej od pęcherzyka. Definitywnie niedomoga drugiej fazy i brak wydzielniczosci śluzówki.
Teraz od dziś orgametril przez 6 dni na wywołanie @,potem już na stałe cło od 5 do 9 dc, i potem od 16 dc duphaston - tego jeszcze nie brałam. I jak to ułoży cykl to co mać po leki. I mam robić testy owu przy clo.
I się cieszę i czuję ulgę i trochę sama niewiem, chyba te wszystkie emocje.
Czyli będziesz na moim zestawie. Ja dzięki clo mam piękne jajeczka i same pękają :) A duphaston jest na podtrzymanie ewentualnej ciąży A jeśli ciąży nie będzie to po odstawieniu będzie @. U mnie się sprawdza, przy pierwszym cyklu z clo od razu zaszłam w ciążę, niestety straciłam ja. Teraz mam 4 cykl z clo I zobaczymy;)

To naprawdę o nie dbasz.

O no to super. Będziesz potrafiła się przestawić z mieszkania w bloku na dom? Ja sobie nie umiem tego wyobrazić [emoji23]
Ja mieszkałam w mieszkaniu na 10 pietrze przez 19 lat i odpowiadało mi to, nie chciałam sie przeprowadzać do domku. No ale sie przeprowadziliśmy i teraz nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku :p nawet w bliźniaku sobie nie wyobrazam :p

reklama
Ja mieszkałam w mieszkaniu na 10 pietrze przez 19 lat i odpowiadało mi to, nie chciałam sie przeprowadzać do domku. No ale sie przeprowadziliśmy i teraz nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku [emoji14] nawet w bliźniaku sobie nie wyobrazam :p
No to super. Ja jednak zostane na mieszkaniu w bloku...

Opowiem wam sytuację z Niemiec, ci Niemcy nie potrafią z Polakami żyć w zgodzie.

Jak wiecie mieszkam w DE dostałam mieszkanie po 24godzinach od złożenia wniosku. Wyremontowali mi je wszystko w porządku szyba mi pękła w salonie od wewnątrz napisałam przyszli wymienili podpisałam i poszli. Nic za to nie płaciłam. Koszty pokryła spółdzielnia. Pewnego dnia dostaje pismo ze spółdzielni jakas tam skarga na nas od sąsiadki. Olalam to nawet nie przeczytałam do końca. Po paru tygodniach kolejna tym razem przeczytałam. A tam pisze ze to jest ostatnie upomnienie i że lokatorzy się skarżą na to że pies szczęka jak głupi że brudno jest na klatce. Nie wyobrażacie sobie jaka byłam wkurw... Wzięłam z ciekawości pierwsza skargę i tam też chodziło o psa. A najlepsze jest to że ja nie mam zwierzaków w domu. Nawet jednej rybki nie mam a co mówić o psie.

Okazało się że sąsiadka non stop mylila nazwiska ( nie wiem jakim cudem bo u nas na dzwonku na domofonie i skrzynce jest naklejona kartka z nazwiskiem i tak jest u każdego mieszkańca Niemczech.

Do góry