reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Oby takie były tylko żeby były wyniki czy badania muszę dostać @ a jak nie dostane to powiem szczerze że meeega się zdziwie że w końcu się udało po takim czasie
Troszeczkę poprawie nie męża a chłopaka [emoji39][emoji4]
Trzymam cały czas za ciebie kciuki. I wierzę w ciebie tak jak i w inne staraczki.

Oooooooo mniaaaam! Nie wierzę [emoji854][emoji854][emoji854]Kochana spokojnie. Ja też właśnie zamówiłam dietę. Będziemy w tym razem ! To już setna w mojej kolekcji więc zobaczymy Kochana ważne że masz wszystko pod kontrolą wraz z lekarzem. Na pewno będzie dobrze !Ja niestety nic nie widzę:( choć bardzo bym chciała zobaczyć

A jaka dietę zamowilas ? Ja jestem 2 tyg na diecie i nie powiem bo daje radę jeśli chodzi o jedzenie ale ćwiczenia.. siłowe dają radę ale cardio odpada wiec niewiem jak pójdzie

Hej wróciłam ze szkoły i wlazlam do piekarni po drozdzowki. Zjadłam na śniadanie paprykarz Szczeciński bo tak mi się chciało.
Noc miałam zarwana Oli obudził się o 2.30 i ja już nie spałam.

Miłego dnia dziewczyny.

Mam taki kamień na ścianie za telewizorem. Identyczny, w identycznym kolorze :p trochę zbieracz kurzu. Ale jeśli to ma być tapeta to luz :p
Chociaż ja gdybym miała drugi raz wybierać, to wybrałabym to białe.
Uwielbiam takie płytki na ścianę i cegłę.

A ja mam WKU... RWA, ja pier...dole przesłali mi 400zl mniej. Z naszych obliczeń za mało dużo za mało. Dzwoniłam już tam dwa razy ja porostu mam tego zusu dosyć. Jutro tam jadę.
Nigdy nie miałam do czynienia z ZUSem, ale jeszcze pamiętam z forum grudniówek 2014, jak tam dziewczyny narzekały na to jak kreatywnie ZUS wylicza i płaci pieniądze :/
Współczuję bardzo

Jeśli normy dla ciężarnych się nie zmieniły od 2014 roku, to wszystko ok.

Dziękuję kochana. Napewno pomyślę a jak już urządze swoje drugie mieszkanie w DE to wrzucę wam zdjęcia. Właśnie czekam na podpisanie umowy i klucze i mam nadzieję że do końca miesiąca będę mogła się przeprowadzić do nowego mieszkania.

Dziewczyny jutro idę na paznokcie a nie mam pomysłu. Póki co zastanawiam się nad takimi. Załącznik wstawiam niżej. Zobacz załącznik 1023896
Ładne! Ja lubię jak paznokcie są każdy inny :p plus jak coś się błyszczy. Co do matu, to jest bardzo męczący niestety :/

Dzięki tylko tak mnie trzeplo bo chyba na początku pozwoliłam sobie uwierzyć że może się uda szybko i bez leczenia, a muszę się znowu zmierzyć z tematem że będzie to trochę trwało.

Tylko nie pamiętam ile dni mam bra. Duphaston od 16 do którego czy 5 dni czy 10 :-/
Kochana, wiadomo, że najcudowniej byłoby nie mieć problemów i zachodzić w ciążę w pierwszym cyklu, jak to się udaje niektórym szczęściarom, ale najważniejsze jest to, że wiesz, co Ci dolega i zaczynasz leczenie. A ja jak zwykle trzymam kciuki, żeby tych cykli do upragnionej ciąży zostało już bardzo mało

Witam się :)

Wczoraj wciągnął mnie wir zakupów, więc wróciłam późno do domu :p
Kupiłam moim dziewczynom buty, młodszej - księżniczce botki (które wyglądają zupełnie jak dla dorosłych), a starszej superstary :p przechodzi w nich pewnie całą zimę, bo nie przepada za kozakami itd

Obiecałam sobie, że kupię grę Zgadnij Kto To, więc weszłam do Empiku i tam babka namówiła mnie na to Empik premium czy coś takiego. Powiedziała mi, że będę mieć między innymi 20% rabatu na zamówienia internetowe. Zapytalam czy na wszystko online, a ona potwierdziła. Wykupiłam pakiet za 50zł/6 miesięcy. Później w domu weszłam na stronę Empiku i się wkurzyłam, bo okazało się, że na zamówienia internetowe jest DO 20% rabatu, a na kosmetyki i perfumy nic, a ja właśnie na rabat na nie się połasiłam, bo perfumy i kosmetyki dość często zamawiam właśnie na Empiku. Czuję się oszukana

Poza tym @ mi się rozkręca. "Wróciła" do terminu z lipca (czyli 18 dzień miesiąca). Jeśli we wrześniu również pojawi się w tym terminie, to mąż nie zalapie się na owulację. Kolejny miesiąc w plecy. Jest mi smutno :(

Na 15:30 jadę z młodą do urologa i już czuję porażkę :(

Miłego dnia dziewczyny!

@RoseGold dzięki bardzo [emoji3590] też na to liczę dzisiaj pójdę dziś do apteki wykupić leki. Orgametril biorę już od wczoraj bo miałam w domu po ist razie.

@adzik też mi się tak wydaje ale nie jestem ba sto procent pewna.

Witam się :)

Wczoraj wciągnął mnie wir zakupów, więc wróciłam późno do domu [emoji14]
Kupiłam moim dziewczynom buty, młodszej - księżniczce botki (które wyglądają zupełnie jak dla dorosłych), a starszej superstary [emoji14] przechodzi w nich pewnie całą zimę, bo nie przepada za kozakami itd

Obiecałam sobie, że kupię grę Zgadnij Kto To, więc weszłam do Empiku i tam babka namówiła mnie na to Empik premium czy coś takiego. Powiedziała mi, że będę mieć między innymi 20% rabatu na zamówienia internetowe. Zapytalam czy na wszystko online, a ona potwierdziła. Wykupiłam pakiet za 50zł/6 miesięcy. Później w domu weszłam na stronę Empiku i się wkurzyłam, bo okazało się, że na zamówienia internetowe jest DO 20% rabatu, a na kosmetyki i perfumy nic, a ja właśnie na rabat na nie się połasiłam, bo perfumy i kosmetyki dość często zamawiam właśnie na Empiku. Czuję się oszukana

Poza tym @ mi się rozkręca. "Wróciła" do terminu z lipca (czyli 18 dzień miesiąca). Jeśli we wrześniu również pojawi się w tym terminie, to mąż nie zalapie się na owulację. Kolejny miesiąc w plecy. Jest mi smutno :(

Na 15:30 jadę z młodą do urologa i już czuję porażkę :(

Miłego dnia dziewczyny!
Nie martw się może @sieznowu przedstawi będziecie razem ba owu.

A czemu czujesz porażkę u urolog?

Powiem wam że od rana tam mnie po olewa w pobrzuszu nie jest to jakiś ból ale takie uciążliwe i. Ciągle mi mokro ale @ nadal brak to dopiero 2 dzień spóźnienia ale na tamtym wczorajszym. Teście widac coś ale ten ból mnie trochę miesza [emoji22][emoji22]

reklama
Powiem wam że od rana tam mnie po olewa w pobrzuszu nie jest to jakiś ból ale takie uciążliwe i. Ciągle mi mokro ale @ nadal brak to dopiero 2 dzień spóźnienia ale na tamtym wczorajszym. Teście widac coś ale ten ból mnie trochę miesza [emoji22][emoji22]
Mnie do tej pory boli brzuch jak na @ a jestem w ciąży także trzymam kciuki. A czemu tak długo na wynik bety musisz czekać?

Do góry