reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Ok ok dziewczyny jest akcja z rzucamy się na bombę i idziemy jutro wysadzić ZUS trzeba Marcie pomoc [emoji1787][emoji1787]Bo ja mam 3400 na umowie brutto. Wiem kokosow nie ma [emoji23] a oni ki średnia liczą z 2700 brutto. Mam newa i normalnie nie ręczne jutro za siebie.
Haha dobry plan ! [emoji16]Ok ok dziewczyny jest akcja z rzucamy się na bombę i idziemy jutro wysadzić ZUS trzeba Marcie pomoc [emoji1787][emoji1787]
młoda1994
Ale jesteś w ciąży i powinnaś mieć płacone tak jak na umowie masz czyli 3700 zł brutto a nie ze oni obliczaja 2700zl brutto. W ciąży płacą 100% więc niech nie szaleją tylko ci wypłaca bo ta kasa jest ci potrzebna. Masz syna szkolnego zaraz będzie druga dzidzia i też kasa będzie szła jak woda z kranu.Bo ja mam 3400 na umowie brutto. Wiem kokosow nie ma [emoji23] a oni ki średnia liczą z 2700 brutto. Mam newa i normalnie nie ręczne jutro za siebie.
U
użytkownik 176
Gość
Może lekarz nie wpisał kodu B i policzyli 80%Uwielbiam takie płytki na ścianę i cegłę.
A ja mam WKU... RWA, ja pier...dole przesłali mi 400zl mniej. Z naszych obliczeń za mało dużo za mało. Dzwoniłam już tam dwa razy ja porostu mam tego zusu dosyć. Jutro tam jadę.
młoda1994
Właśnie o tym nie pomyślałam. Całkiem możliwe że lekarz zapomniał i ZUS liczy jak zwykle chorobowe.Może lekarz nie wpisał kodu B i policzyli 80%
Powinno ale oni biorą średnia a 2 razy byłam chora i biorą jeszcze od tego 13% i jeszcze 18 procent podatku.Ale jesteś w ciąży i powinnaś mieć płacone tak jak na umowie masz czyli 3700 zł brutto a nie ze oni obliczaja 2700zl brutto. W ciąży płacą 100% więc niech nie szaleją tylko ci wypłaca bo ta kasa jest ci potrzebna. Masz syna szkolnego zaraz będzie druga dzidzia i też kasa będzie szła jak woda z kranu.
Taki nasz zaje... Bisty rząd jest
młoda1994
Ehh szkoda słów. Zamiast państwo i te rządy się cieszyć że ludzie się decydują a więcej dzieci niż jedno i pomoc we sprzec rodziców to jeszcze ciągnął tej kasy ile się tylko da.Powinno ale oni biorą średnia a 2 razy byłam chora i biorą jeszcze od tego 13% i jeszcze 18 procent podatku.
Taki nasz zaje... Bisty rząd jest
Oni zadowoleni siedzą na dupach i mają kasę na czas i to pewnie o wiele wiele więcej a o ludziach nie pomyślą. Wszystko kosztuje. A oni mają to gdzieś.
Ja byłam w Pl tydzień czasu i nie wie jakim cudem ale poszło nam 8tys zł z tego zapłaciłam hotel 1150zl poszłam do gin prywatnie dałam 100zl i leki w Pl ponad 600zl a resztę gdzie? Nie mam pojęcia. Poszłam do sklepu nic nie kupiłam i zawołała mi w biedronce 170zl a nawet nie miałam pełnego dna koszyka z biedronki.
reklama
To jest straszne ja pamiętam czasy jak z m mieszkaliśmy w akademiku i za 50zl robiliśmy zakupy na 2 tygodnie. A teraz? Pójdziesz kupić za 50 to prawie wcale w siatce nic nie masz. A jak nasz kochany rząd zacznie rozdawać kasę tak jak rozdaje na krowy, świnie i 13 emerytury to za chleb zapłacimy 100zl. A teraz jeszcze paliwo pójdzie do góry przez tą całą aferęEhh szkoda słów. Zamiast państwo i te rządy się cieszyć że ludzie się decydują a więcej dzieci niż jedno i pomoc we sprzec rodziców to jeszcze ciągnął tej kasy ile się tylko da.
Oni zadowoleni siedzą na dupach i mają kasę na czas i to pewnie o wiele wiele więcej a o ludziach nie pomyślą. Wszystko kosztuje. A oni mają to gdzieś.
Ja byłam w Pl tydzień czasu i nie wie jakim cudem ale poszło nam 8tys zł z tego zapłaciłam hotel 1150zl poszłam do gin prywatnie dałam 100zl i leki w Pl ponad 600zl a resztę gdzie? Nie mam pojęcia. Poszłam do sklepu nic nie kupiłam i zawołała mi w biedronce 170zl a nawet nie miałam pełnego dna koszyka z biedronki.
Podziel się: