reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny tak z innej beczki. Co myślicie by zrobić w kuchni i w salonie na jednej ścianie ścianę 3D?
Kwestia jak duża ściana, jaki wzór, czy planujesz tam jakieś meble itd. No i najważniejsze - upodobania, jeśli Tobie się podoba to pewnie, że robić [emoji16] Co konkretnie masz na myśli mówiąc 3d?
Możesz przejść na Prenatal Duo teraz [emoji6] ma bardzo bogaty skład, tylko cenowo dość wysoko wychodzi, mi najtaniej udało się znaleźć w aptece DOZ, ale z rezerwacją przez neta, bo wtedy jest ok 15 zł taniej wychodzi na opakowaniu tych witamin.
Patrzyłam na to tylko on ma strasznie dużo żelaza (60 mg) i trochę się boję, że skoro mam teraz w normie to czy mi nie podskoczy za bardzo [emoji849]

reklama
Kwestia jak duża ściana, jaki wzór, czy planujesz tam jakieś meble itd. No i najważniejsze - upodobania, jeśli Tobie się podoba to pewnie, że robić [emoji16] Co konkretnie masz na myśli mówiąc 3d?Patrzyłam na to tylko on ma strasznie dużo żelaza (60 mg) i trochę się boję, że skoro mam teraz w normie to czy mi nie podskoczy za bardzo [emoji849]
Pamiętaj, że w ciąży potrzebujesz więcej żelaza, bo masz w sobie 50% więcej krwi, bo musisz naprodukować tyle, żeby wystarczyło dla Ciebie i dla maluszka. Ja miałam żelazo również w normie, przyjmowałam prenatal i morfologia idealna przez całą ciążę.

Właśnie był u mnie pan z zusu na kontroli. Byłam w domu. Wzial nr telefonu pdchaczyl ze jestem. I jakby mnie kiedyś nie zastał to będzie dzwonił

Pamiętaj, że w ciąży potrzebujesz więcej żelaza, bo masz w sobie 50% więcej krwi, bo musisz naprodukować tyle, żeby wystarczyło dla Ciebie i dla maluszka. Ja miałam żelazo również w normie, przyjmowałam prenatal i morfologia idealna przez całą ciążę.
To może spróbuję przez miesiąc, a jakby skoczyło za bardzo to zmienię [emoji848]
Właśnie był u mnie pan z zusu na kontroli. Byłam w domu. Wzial nr telefonu pdchaczyl ze jestem. I jakby mnie kiedyś nie zastał to będzie dzwonił
O kurczę, czyli to jednak norma, że sprawdzają. W takim razie muszę się spodziewać gości [emoji16]

Żartujesz??? W szoku jestem. A kasę już dali?
To może spróbuję przez miesiąc, a jakby skoczyło za bardzo to zmienię [emoji848]O kurczę, czyli to jednak norma, że sprawdzają. W takim razie muszę się spodziewać gości [emoji16]
Laza mendy. No dziś maja mi przelać pewnie dlatego przyszli bo jakby mnie nie było to wstrzymuja kasę i znów 3 miesiace czekania

reklama
Brzuch mnie wgl nie boli swedzonca pierś dała spokój na razie a druga boli już mniej niż ostatnio chociaż mogę się dotknąć [emoji23] że mnie leci krem ciekawe czy @ w tym miesiącu przyjdzie

Do góry