reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wydaje mi się ok jest w granicach także myślę że dramatu nie ma. Lekarz wszystko wyjaśni
Cześć laski:)

Ja dzisiaj 3 dzień na clo :) krzyż mnie boli, jakby ktoś mi deską trzepnął. [emoji16] Dzisiaj załatwiłam zwierzakom szczepienie, rosołek się gotuje :)

Młoda pomysł na tą ścianę świetny, mi się takie rzeczy bardzo podobają, robią klimat :)
Mi się też taka ściana marzyła ale później zliczyłam koszta i wyszka mi cena z kosmosu [emoji51]
Dziękuję kochana. Napewno pomyślę a jak już urządze swoje drugie mieszkanie w DE to wrzucę wam zdjęcia. Właśnie czekam na podpisanie umowy i klucze i mam nadzieję że do końca miesiąca będę mogła się przeprowadzić do nowego mieszkania.

Dziewczyny jutro idę na paznokcie a nie mam pomysłu. Póki co zastanawiam się nad takimi. Załącznik wstawiam niżej. Zobacz załącznik 1023896
Uwielbiam pazurki w macie! I osobiście też wolę nude ale od czasu do czasu też tak szaleje z kolorami [emoji847]

reklama
Ja lubię mieć to "coś" na rekach[emoji23]

A co do ścian w 3D to wysokie ceny ale jak widzę jak to pieknie wygląda to zdecydowałam że też będę miała coś takiego w swoim mieszkaniu.
Wydaje mi się ok jest w granicach także myślę że dramatu nie ma. Lekarz wszystko wyjaśni Mi się też taka ściana marzyła ale później zliczyłam koszta i wyszka mi cena z kosmosu [emoji51]Uwielbiam pazurki w macie! I osobiście też wolę nude ale od czasu do czasu też tak szaleje z kolorami [emoji847]

Dziewczyny siedzę pod gabinetem i będę kolejna 3majcie kciuki bo mnie się żołądek skręca [emoji26]
Trzymam kcouki
[emoji110][emoji110]
Zobacz na te piękne [emoji7]
Screenshot_20190918_205014_com.instagram.android.jpeg

reklama
Do góry