reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Młoda a co to za kawa by mi się też przydała??

Ja tak mam jak nie na owu i przerasta pecherxyk to cykl jest długi lub muszę wywoływać.
Kawa o nazwie black latte z węglem aktywnym. Kuracja trwa miesiąc czasu i można schudnąć od 5 do 10kg w miesiącu. Jest dość droga. 120 zł za 100 gram ale na miesiąc jest potrzebne 300gram. Pije się rano na czczo lub przy śniadaniu.

reklama
Mi pobrali bo musiałam zrobić morfologie. A tak to nie wiem [emoji848]

Chciałabym gdzieś w ciepłe kraje polecieć na jakąś wyspę pod palmami.
No podobno jest tak, że na czczo, potem po godzinie i po dwóch.
Ja tam się tego napoju nie boję, niech sobie będzie najokropniejszy na świecie, wszystko przelknę, ale no 3 pobrań nie przeżyję [emoji24] mąż na bank będzie musiał wziąć wolne wtedy [emoji23]

Ja wklucia zaniosę ale po tej glukozie czuje się bleer, choć wyniki wychodziły mi ok.
No podobno jest tak, że na czczo, potem po godzinie i po dwóch.
Ja tam się tego napoju nie boję, niech sobie będzie najokropniejszy na świecie, wszystko przelknę, ale no 3 pobrań nie przeżyję [emoji24] mąż na bank będzie musiał wziąć wolne wtedy [emoji23]

reklama
@młoda1994 ooo to faktycznie cena niezła, a ile tej kawy się pije dziennie są ograniczenia? W sensie że jak np będę miała ochotę na 3 kawy?

@paola425 a nie miwilysmy [emoji16] super że się wchlonelo!!

@nikolka1203 ahhh moje włosy.. A raczej ich brak.
1 dziennie z rana przed śniadaniem lub w czasie śniadania. 2 łyżeczki i 200ml wrzątkiem zalać i wypić.

Do góry