reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
No i zdecydowałam się na czas ciąży przyciemnic włosy i zapuszczac swoje.. Będę co chwila podcinac te spalone końce i mam nadzieję że jakoś mi się to uda. Mam piękne swoje fale w pięknym kolorze a teraz zrobiło się siano.

No i zdecydowałam się na czas ciąży przyciemnic włosy i zapuszczac swoje.. Będę co chwila podcinac te spalone końce i mam nadzieję że jakoś mi się to uda. Mam piękne swoje fale w pięknym kolorze a teraz zrobiło się siano.
Ja w pierwszej ciazy miałam blond i szczerze mówiąc nie chciało mi sie tych włosów w farbować, wiec zostawiłam je tak jak sa. Chwile wyglądały słabo, wiadomo, ale pozniej wyglądały jak profesjonalnie zrobione ombre :p jak kilka miesiecy po urodzeniu poszłam do fryzjera, to usłyszałam wrecz miłe słowa na temar mojego ombre :p

Ja to nie wiem czemu ale zawsze mnie przerażają wizyty położnych domowe. Boję się że powiedziałby mi że coś robię nie tak albo że nie podobają jej się warunki dla maluszka [emoji23] jakies takie głupie myśli mam. Pozytywnie zazdraszczam wam tej Ibizy. My może jak wszystko będzie okej i maluszek będzie już z nami to przyszłej jesieni wybierzemy się na zykhantos.. Albo chociaż na Mazury [emoji23]Ja cie rozumiem. Nie raz chciałam już krzyczeć z bezsilności i miałam dość. Może powinnaś to przepracowac w jakiś sposób.. Albo chociaż wybierzcie się na jakieś zajebiste wakacje i odpocznijcie tylko we dwoje. Bardzo chciałabym umieć wam pomóc. Czasami życie wcale nie daje nam tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć. Trzymam kciuki mocno [emoji3590]U mnie to samo. Ale telepie mnie od 2 dni więc to nie tylko po nocy... Nos zawalony, chrypa zimno i jeszcze większy ten zajad czy tam opryszczka na ustach.
Tragedia.
O wakacjach już do końca roku mogę zapomnieć bo mąż ma sezon w pracy i nie ma szans na wolne.

W końcu sobie z tymi przeciwnościami losu sobie poradzę.

Teraz to dbaj o siebie i maluszka. Teraz jesteście wy najważniejsi.

Ja właśnie wczoraj dostałam pierwsza miesiączkę po poronieniu, 6 tygodni na nią czekałam.
No również poczekam do 8tygodni jeśli nie to wezmę i wywołam okres.

A orientujesz się może czy po poronieniu może być cykl bez owulacyjny? Pytam ponieważ tak mi gin powiedział i jeśli cykl będzie bez owulacyjny to może być długi cykl.

Szkoda ze na zdj tego nie widać taki malutki cień [emoji30] cirkwee czy do wyników bety przyjdzie ą [emoji23]
IMG_20190918_093631.jpeg
IMG_20190918_093722.jpeg

reklama
No również poczekam do 8tygodni jeśli nie to wezmę i wywołam okres.

A orientujesz się może czy po poronieniu może być cykl bez owulacyjny? Pytam ponieważ tak mi gin powiedział i jeśli cykl będzie bez owulacyjny to może być długi cykl.
Młoda a co to za kawa by mi się też przydała??

Ja tak mam jak nie na owu i przerasta pecherxyk to cykl jest długi lub muszę wywoływać.

Do góry