Kawa Cię wkurza? Wyczuwam dwie kreskiMnie nie bolą, jak do soboty będę mieć tylko plamienia to zrobię test.
Wczoraj ohydna kawa... dzisiaj też..... normalnie posmak fajek. Kończę z piciem kawy :/
Śniadanie super, jak zobaczyłam Twoje zdjęcie, to nagle zrozumiałam, że jestem strasznie głodna@MartaSx niestety @ nue przyjdzie ale to nie z powodu ciąży niestety tylko znowu niedomoga cos. Co do M doskonale Cie rozumiem mój nieraz jest cudowny ogarnie i wgl, a nieraz siedzi w domu na wolne a nawet palcem nie kiwnie i wtedy ja się wkur....
@paola425 powodzenia na wizycie, czekamy na wieści [emoji16]
@nikolka1203 oby to był zajad i szybko zszedł żebyś się nie martwila [emoji16]
@Lilka2304 nie martw się wizytami to zawsze krok do przodu, dowiesz się na czym stoisz i co robić [emoji123][emoji16]
@RoseGold współczuję z córką przejść dobrze ze wreszcie trafiacie na ludzi kompetentnych.
Mi się tak dzieje przez zaburzenia hormonalne, niedomoga 2 fazy, zresztą ja mam jajniki z cechami pcos, dodatkowo wcześniej miałam ta azalie (anty) i TK po tym już wgl nie mogę wrócić do równowagi, chyba po porodzie daruje dobie wszelkie hormony o zostanę na "gumkach" ( o ile nie zechce 3go dziecka [emoji1787]). A dodatkowe ost lata przytyłam ponad 25kg co też mi wszystko rozwala.
Ja dziś pracowity dzień ale postanowiłam że zacznę powoli wprowadzać zmiany w diecie, na lepsze. Także śniadanko było bardzo kolorowe. 3majcie kciuki żeby krok po kroczku udawało mi się coś zmienić. Zobacz załącznik 1023337
A jakimi badaniami masz stwierdzone te problemy hormonalne? Czy może widać to na USG? Przepraszam za głupie pytania, ale muszę zacząć działać, bo pomijając już fakt ciąży, to po prostu wkurzają mnie takie rozjechane cykle.
@paola425 powodzenia na wizycie