reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pomyślimy i coś wymyślimy odpoczniemy na działke może pojedziemy w sobotę na koncert mojego idola lecimy więc może trochę się wyluzuje
Ja najbardziej lubię pogodę majową więc maluch dobrze wiedział kiedy się wykluć [emoji16]Ooo super dwa dni to bardzo krótko, to już jestem spokojna :) Rozumiem cię.. Ale może to nie okaże się nic strasznego. Spróbujcie teraz nie myśleć chwilę o staraniach i zrobić coś miłego razem, wiem że łatwo się mówi ale ja też wiem że pomaga :* nie wiem wybierzcie się na rower, do parku liniowego albo w inne miejsce w którym się pobawcie. Nam to bardzo dużo dało. Wszystko się ułoży, my sami staraliśmy się 2 lata więc naprawdę rozumiem jak to bardzo boli.

reklama
Cześć kobietki.
Okropna pogoda, niekiedy słońce przebija się przez te chmury ale ziąb straszny.

U mnie wczoraj wieczorem plamienie dzisiaj spokój, czekam na @.

Dzisiaj dzień wywiadówek czyli dzień podpisywania i płacenia.

Dziewczyny nie wiem. Czemu ale się stresuję za niedługo idę do tego gin i nawet nie wiem co powiedzieć [emoji22][emoji174]
Kochana nie bój się pamiętaj idziesz na wizytę bo bardzo pragniesz maleństwa, wszystko trzeba przeżyć.
Ja zawsze też się bałam i stesowałam nie lubię chodzić do lekarzy.

Hej hej [emoji6] ja już gotowa na popołudniową wizytę, segregator mamy ginekolog spakowany [emoji16] robiłam wczoraj to badanie moczu i bakterie wyszły mi teraz nie dość liczne, a pojedyncze. Ale za to leukocyty miałam nie wykryto, a teraz w normie, więc chyba nie najlepiej [emoji849] już zgłupiałam totalnie [emoji16]
Ja już po pobraniu krwi, ciekawe ile będę czekać na wyniki toxo, HIV i HCV. Nie wiem czy nie za późno się wybrałam.. Wizyta we wtorek przyszły :)

Jak tam nastroje z rana? U nas zimno jak cholera.
Ja miałam w tym samym dniu po południu [emoji6]
Dzien dobry dziewczyny.
Wrocilam do swojego ex ex telefonu, który totalnie nie ogarnia BB z przeglądarki, a aplikacji nie chce pobrać, wiec ogólnie cieżko mi czytać :/

U nas rano lało, a teraz robi sie ładnie. Jadę do laboratorium z siuskami młodej, bo umówiłam ja na czwartek do znanego szczecińskiego urologa (wczoraj byłyśmy u super dr hematolog, ktora od razu stwierdziła, nawet nie znając naszej historii, ze szpik jest uszkadzany przez wieczne ZUMy i kazała migiem do uro).

Pierwszy raz w życiu po zobaczeniu kolejki w rossmannie olałam promocje. To bardzo nie w moim stylu, chyba sie starzeje.

@Isasza4444 na wstępie współczuje ponownych problemów z @. Chociaż Moze jednak powtórz test? Moze jednak nie ma co współczuć? :)
I mam pytanie. Czemu tak sie u Ciebie dzieje? Ja zaczynam sie zastanawiać, co jest ze mna nie tak. Od maja tylko jeden okres miałam względnie normalny, a poza tym albo spóźnione albo za wczesnie albo za skąpe. Teraz znów teoretycznie 3 dzien spóźnienia. Jestem załamana, bo przez to prawdopodobnie odpadnie kolejny cykl
Ja na promocje do rossmanna od dawna nie chodzę. Na Zebrze jest taniej niż w rossmannie na promocji, więc szkoda nerwów i stania w kolejce [emoji16]

Hej hej [emoji6] ja już gotowa na popołudniową wizytę, segregator mamy ginekolog spakowany [emoji16] robiłam wczoraj to badanie moczu i bakterie wyszły mi teraz nie dość liczne, a pojedyncze. Ale za to leukocyty miałam nie wykryto, a teraz w normie, więc chyba nie najlepiej [emoji849] już zgłupiałam totalnie [emoji16]Ja miałam w tym samym dniu po południu [emoji6]Ja na promocje do rossmanna od dawna nie chodzę. Na Zebrze jest taniej niż w rossmannie na promocji, więc szkoda nerwów i stania w kolejce [emoji16]
Ja też już odpiscilam promocje w rossmanie bo przez internet taniej. Tam się dantejskie sceny dzieją [emoji23]

Hej hej [emoji6] ja już gotowa na popołudniową wizytę, segregator mamy ginekolog spakowany [emoji16] robiłam wczoraj to badanie moczu i bakterie wyszły mi teraz nie dość liczne, a pojedyncze. Ale za to leukocyty miałam nie wykryto, a teraz w normie, więc chyba nie najlepiej [emoji849] już zgłupiałam totalnie [emoji16]Ja miałam w tym samym dniu po południu [emoji6]Ja na promocje do rossmanna od dawna nie chodzę. Na Zebrze jest taniej niż w rossmannie na promocji, więc szkoda nerwów i stania w kolejce [emoji16]
Trzymam kciuki kochana za wizytę i czekam na wieści. Wy jesteście o tydzień dalej niż ja także będę tez wiedziała czego się spodziewać :)

Udanej wizyty :)
Ja często w 1 ciąży miałam bakterie w moczu i musiałam brać leki a i gin. kazał mi pić soki jabłkowe

Dziewczyny kilka dni temu w kąciku ust zrobiła mi się mała krosta ale ze jestem ostatnio pryszczata to stwierdziłam że to też to ona wyschla i teraz trochę piecze.. Ale obawiam się bo na kwietniowkach dziewczyny pisały że opryszczka może być bardzo groźna w ciąży a ja nie jestem pewna czy to opryszczka czy coś innego.. Powiedzcie że mialyscie tak i wszystko skończyło się dobrze bo panikuje jak zawsze [emoji58]

reklama
Ja też już odpiscilam promocje w rossmanie bo przez internet taniej. Tam się dantejskie sceny dzieją [emoji23]
Tam jest podczas promocji taki dramat jak w Lidlu o 7 rano [emoji23]
Trzymam kciuki kochana za wizytę i czekam na wieści. Wy jesteście o tydzień dalej niż ja także będę tez wiedziała czego się spodziewać :)
Dzięki [emoji8] Oj tak, dobrze masz [emoji16] wszystko będziesz wiedziała wcześniej i będziesz ze spokojem potem szła na swoją wizytę [emoji4]
Udanej wizyty :)
Ja często w 1 ciąży miałam bakterie w moczu i musiałam brać leki a i gin. kazał mi pić soki jabłkowe
Dzięki [emoji8] ciekawe co mi dziś nanto gin powie. Ale i tak zaopatrzę się w takim razie w sok jabłkowy, tylko musze znaleźć jakiś bez cukru, bo jak widzę tą zawartość w większości soków 12,5 g na 100 ml to aż mi się słabo robi [emoji53]

Do góry