Ja zawsze biorę B12 i pomaga. Może właśnie zajad się zrobił.Dziewczyny kilka dni temu w kąciku ust zrobiła mi się mała krosta ale ze jestem ostatnio pryszczata to stwierdziłam że to też to ona wyschla i teraz trochę piecze.. Ale obawiam się bo na kwietniowkach dziewczyny pisały że opryszczka może być bardzo groźna w ciąży a ja nie jestem pewna czy to opryszczka czy coś innego.. Powiedzcie że mialyscie tak i wszystko skończyło się dobrze bo panikuje jak zawsze [emoji58]
reklama
A ja mam takie nerwy serio. M ma urlop cały tydzień jeszcze stary i musi wykorzystać i tak mnie wkur... wia już ze masakra. Siedzi gra na kompie, nic kur... wa nie zrobi nawet naczyn nie umyje. Od wczoraj tylko dre marde normalnie.
G
guest-1738525525
Gość
Dostał skierowanie na usg między 3 a 5 dc
Estradiol
Fsh-hormon folikulotropowy
A między 20 a 22 dc progesteron
Powiedzcie co to wszystko
Estradiol
nikolka1203
Fanka BB :)
Lekarz chce sprawdzić w takim razie pracę jajników [emoji4] tzn czy jajeczka są czy pękają itp. Na spokojnie to podstawowe hormony kobiece [emoji6]Dostał skierowanie na usg między 3 a 5 dc
Estradiol
G
guest-1738525525
Gość
Dziękuję jeszcze mój chłopak ma zrobić badanie plemników i z wszystkimi wynikami do lekarza
Lekarz chce sprawdzić w takim razie pracę jajników [emoji4] tzn czy jajeczka są czy pękają itp. Na spokojnie to podstawowe hormony kobiece [emoji6]
Isasza4444
@MartaSx niestety @ nue przyjdzie ale to nie z powodu ciąży niestety tylko znowu niedomoga cos. Co do M doskonale Cie rozumiem mój nieraz jest cudowny ogarnie i wgl, a nieraz siedzi w domu na wolne a nawet palcem nie kiwnie i wtedy ja się wkur....
@paola425 powodzenia na wizycie, czekamy na wieści [emoji16]
@nikolka1203 oby to był zajad i szybko zszedł żebyś się nie martwila [emoji16]
@Lilka2304 nie martw się wizytami to zawsze krok do przodu, dowiesz się na czym stoisz i co robić [emoji123][emoji16]
@RoseGold współczuję z córką przejść dobrze ze wreszcie trafiacie na ludzi kompetentnych.
Mi się tak dzieje przez zaburzenia hormonalne, niedomoga 2 fazy, zresztą ja mam jajniki z cechami pcos, dodatkowo wcześniej miałam ta azalie (anty) i TK po tym już wgl nie mogę wrócić do równowagi, chyba po porodzie daruje dobie wszelkie hormony o zostanę na "gumkach" ( o ile nie zechce 3go dziecka [emoji1787]). A dodatkowe ost lata przytyłam ponad 25kg co też mi wszystko rozwala.
Ja dziś pracowity dzień ale postanowiłam że zacznę powoli wprowadzać zmiany w diecie, na lepsze. Także śniadanko było bardzo kolorowe. 3majcie kciuki żeby krok po kroczku udawało mi się coś zmienić.
@Lilka2304 nie martw się wizytami to zawsze krok do przodu, dowiesz się na czym stoisz i co robić [emoji123][emoji16]
@RoseGold współczuję z córką przejść dobrze ze wreszcie trafiacie na ludzi kompetentnych.
Mi się tak dzieje przez zaburzenia hormonalne, niedomoga 2 fazy, zresztą ja mam jajniki z cechami pcos, dodatkowo wcześniej miałam ta azalie (anty) i TK po tym już wgl nie mogę wrócić do równowagi, chyba po porodzie daruje dobie wszelkie hormony o zostanę na "gumkach" ( o ile nie zechce 3go dziecka [emoji1787]). A dodatkowe ost lata przytyłam ponad 25kg co też mi wszystko rozwala.
Ja dziś pracowity dzień ale postanowiłam że zacznę powoli wprowadzać zmiany w diecie, na lepsze. Także śniadanko było bardzo kolorowe. 3majcie kciuki żeby krok po kroczku udawało mi się coś zmienić.
G
guest-1738525525
Gość
A powiedzcie mi bo. Dostałam te skierowanie na usg transwaginalne czyli wewnątrz wkładają mi. Kamerkę i czy lepiej poczekać aż będę miała @ i po czy jak bo nie znam. Się na tym
Olineekg
Hej hej [emoji6] ja już gotowa na popołudniową wizytę, segregator mamy ginekolog spakowany [emoji16] robiłam wczoraj to badanie moczu i bakterie wyszły mi teraz nie dość liczne, a pojedyncze. Ale za to leukocyty miałam nie wykryto, a teraz w normie, więc chyba nie najlepiej [emoji849] już zgłupiałam totalnie [emoji16]Ja miałam w tym samym dniu po południu [emoji6]Ja na promocje do rossmanna od dawna nie chodzę. Na Zebrze jest taniej niż w rossmannie na promocji, więc szkoda nerwów i stania w kolejce [emoji16]
Trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści [emoji8]
Oj mój czasami też mi działa na nerwy jak za długo w domu siedzi [emoji16] co prawda domowe obowiązki jakie ma to wszystkie wypełnia, ale i tak zawsze się znajdzie coś czym mnie wkurzy [emoji16]A ja mam takie nerwy serio. M ma urlop cały tydzień jeszcze stary i musi wykorzystać i tak mnie wkur... wia już ze masakra. Siedzi gra na kompie, nic kur... wa nie zrobi nawet naczyn nie umyje. Od wczoraj tylko dre marde normalnie.
Ale piękne śniadanko [emoji7] dobra dieta niby też ważna przy staraniach, chociaż moja jakaś super nie była, a się udało [emoji16]@MartaSx niestety @ nue przyjdzie ale to nie z powodu ciąży niestety tylko znowu niedomoga cos. Co do M doskonale Cie rozumiem mój nieraz jest cudowny ogarnie i wgl, a nieraz siedzi w domu na wolne a nawet palcem nie kiwnie i wtedy ja się wkur....
Ja dziś pracowity dzień ale postanowiłam że zacznę powoli wprowadzać zmiany w diecie, na lepsze. Także śniadanko było bardzo kolorowe. 3majcie kciuki żeby krok po kroczku udawało mi się coś zmienić. Zobacz załącznik 1023337
Ja to nie mam ochoty przygotowywać jedzenia póki co, więc na szybko bułka z serem, pomidorem i śniadanie gotowe [emoji23]
reklama
Hej hej [emoji6] ja już gotowa na popołudniową wizytę, segregator mamy ginekolog spakowany [emoji16] robiłam wczoraj to badanie moczu i bakterie wyszły mi teraz nie dość liczne, a pojedyncze. Ale za to leukocyty miałam nie wykryto, a teraz w normie, więc chyba nie najlepiej [emoji849] już zgłupiałam totalnie [emoji16]Ja miałam w tym samym dniu po południu [emoji6]Ja na promocje do rossmanna od dawna nie chodzę. Na Zebrze jest taniej niż w rossmannie na promocji, więc szkoda nerwów i stania w kolejce [emoji16]
Dziewczyny, oczywiscie wiem, ze w internecie bywa taniej, ale nie wszystkie firmy w ogole dostaniemy w internecieJa też już odpiscilam promocje w rossmanie bo przez internet taniej. Tam się dantejskie sceny dzieją [emoji23]
Z tego co wiem, to opryszczka jest niebezpieczna w okolicy porodu. Czy dziewczyny określiły tam rodzaj zagrożenia? Ja w kazdym razie miałam opryszczkę i ja żyje i dziecko żyjeDziewczyny kilka dni temu w kąciku ust zrobiła mi się mała krosta ale ze jestem ostatnio pryszczata to stwierdziłam że to też to ona wyschla i teraz trochę piecze.. Ale obawiam się bo na kwietniowkach dziewczyny pisały że opryszczka może być bardzo groźna w ciąży a ja nie jestem pewna czy to opryszczka czy coś innego.. Powiedzcie że mialyscie tak i wszystko skończyło się dobrze bo panikuje jak zawsze [emoji58]
Podziel się: