Może lepiej napisz mu smsa? Odczyta jak będzie mógł i odpowie, a Ty będziesz spokojniejsza [emoji6]Dziewczyny może to głupie co napisze ale musiałam się ogolic. Wzięłam lusterko i usiadłam bo inaczej już nie widzę, brzuch mi zasłania. No i się tak gole tam i patrzę a tam taka kuleczka mi wystaje że środka przy wejściu. Wyczytałam że to macica może sie obniżać i że to normalne. Lekarza mam 24 kurde.
O nieee... Gorączka na urlopie? Mega współczuję [emoji53] ale głowa do góry, w tym cyklu na pewno zafasolkujesz [emoji8]Kobietki korzystam ile wlezie. Serio. I na strasznym luzie. Ale dziś punkt kulmimacyjny A ja leżę z katarem gorączka i ogromna oprychą! Ohhh noooł.
Powiedzcie czy to reguła że przy przeziębieniu owu się przesuwa? Czy nie zawsze ? Poratujcie optymizmem!
A może jednak test popołudniowy nie jest wiarygodny? [emoji16] Trzymam kciuki żeby albo @ już nie przyszła, a jak już musi przyjść to natychmiast, żebyś mogła podziałać z mężem jak będzie w domu [emoji4]No niestety dziewczyny, jedna kreska. Czekamy na @.
No i modlę sie, zeby ta @ przyszła zaraz, bo maz ma przyjechać za tydzien na tydzien, wiec jesli pojawi sie @ dzis lub jutro to powinnismy sie jeszcze załapać na początek dni płodnych
Ja leżę i nie mam siły na nic. Taki super dzień, w końcu bez mdłości, przypływ energii, więc porobiłam w ogrodzie, zrobiłam obiad i to jest za dużo jednak jak na mnie teraz [emoji16]