reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Odebrałam wyniki młodej o takie bez szału sa. Miałyście kiedys do czynienia z podwyższonymi monocytami?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    964,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Kobietki korzystam ile wlezie. Serio. I na strasznym luzie. Ale dziś punkt kulmimacyjny A ja leżę z katarem gorączka i ogromna oprychą! Ohhh noooł.

Powiedzcie czy to reguła że przy przeziębieniu owu się przesuwa? Czy nie zawsze ? Poratujcie optymizmem!

Kobietki korzystam ile wlezie. Serio. I na strasznym luzie. Ale dziś punkt kulmimacyjny A ja leżę z katarem gorączka i ogromna oprychą! Ohhh noooł.

Powiedzcie czy to reguła że przy przeziębieniu owu się przesuwa? Czy nie zawsze ? Poratujcie optymizmem!
Ja myśle, ze to nie jest norma :) w sensie, ze nie ma żadnej pewności, ze owulacja sie przesunie :p

No niestety dziewczyny, jedna kreska. Czekamy na @.
No i modlę sie, zeby ta @ przyszła zaraz, bo maz ma przyjechać za tydzien na tydzien, wiec jesli pojawi sie @ dzis lub jutro to powinnismy sie jeszcze załapać na początek dni płodnych

No niestety dziewczyny, jedna kreska. Czekamy na @.
No i modlę sie, zeby ta @ przyszła zaraz, bo maz ma przyjechać za tydzien na tydzien, wiec jesli pojawi sie @ dzis lub jutro to powinnismy sie jeszcze załapać na początek dni płodnych
Rose taka szkoda a czułam że zobaczysz 2 kreski. To oby @ przyszła szybko sobie też tego życzę. Dziś mam jyz nie jakieś budzenie a definitywnie czerwone plamienie więc może się rozkreci? Niestety za przeproszeniem dostałam przy tym s****i macie tak czasem przy @ że was na WC goni?

Pewnie ze nie jest reguła. Będzie dobrze 3mam kciuki Adzik [emoji3059]

Dziewczyny może to głupie co napisze ale musiałam się ogolic. Wzięłam lusterko i usiadłam bo inaczej już nie widzę, brzuch mi zasłania. No i się tak gole tam i patrzę a tam taka kuleczka mi wystaje że środka przy wejściu. Wyczytałam że to macica może sie obniżać i że to normalne. Lekarza mam 24 kurde.
Przepraszam za zdj ( z neta) ale jeśli to taka kulka ( większą lub mniejsza) to jest tylko obnizajaca się macica i szyjka wyczytałam.
a4a6ea65757ecb8d35d05e4cc6df122c.jpeg

Rose taka szkoda a czułam że zobaczysz 2 kreski. To oby @ przyszła szybko sobie też tego życzę. Dziś mam jyz nie jakieś budzenie a definitywnie czerwone plamienie więc może się rozkreci? Niestety za przeproszeniem dostałam przy tym s****i macie tak czasem przy @ że was na WC goni?
mi mama zawsze mowila, ze na @ gania do wc :p no i mnie teraz gania i to bardzo od kilku dni, wiec jestesmy dwie
Tobie rowniez zyczę, zeby @ sie w koncu zdecydowała i rozkręciła

reklama
mi mama zawsze mowila, ze na @ gania do wc [emoji14] no i mnie teraz gania i to bardzo od kilku dni, wiec jestesmy dwie
Tobie rowniez zyczę, zeby @ sie w koncu zdecydowała i rozkręciła
To super [emoji16] (dziwne że cieszę się z "kiblowej lataczki" [emoji2956]) ale może to dobry sygnał [emoji16]
Może znowu będziemy miały podobnie cykl [emoji8]
Powiem Ci ze jest jakaś nadzieja no wcześniej jak miałam te blokady hormonalne to czekałam na @ i było mi "sucho" i nic nie bolało, a teraz co jakiś czas czuje podbrzusze i tak się czuję mokro jakby już miało polecieć ale cis to blokuje, więc może organizm walczy o powrót do normy? [emoji16]

Do góry