reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja przed chwilą zrobiłam tripa do przychodni i do sklepu po warzywa na zupę i powiem Wam, że to za dużo jak na mnie [emoji24] w kolejce tak mi było słabo, że ledwo doszłam do kasy, myślałam, że tam padnę... Wyjdę na straszną marudę, ale dziś to nie mam siły na nic [emoji26]

Ja też nie mam siły. Czuję się jak kupa.

Dzwoniłam do położnej do tego samego ośrodka co miałam w pierwszej ciąży ale wybrałam inna. Kazała przyjść po 30 tc bo teraz to za wcześnie.

Ja przed chwilą zrobiłam tripa do przychodni i do sklepu po warzywa na zupę i powiem Wam, że to za dużo jak na mnie [emoji24] w kolejce tak mi było słabo, że ledwo doszłam do kasy, myślałam, że tam padnę... Wyjdę na straszną marudę, ale dziś to nie mam siły na nic [emoji26]
Ja też nie mam siły. Czuję się jak kupa.

Dzwoniłam do położnej do tego samego ośrodka co miałam w pierwszej ciąży ale wybrałam inna. Kazała przyjść po 30 tc bo teraz to za wcześnie.
Nie to, że Wam dziewczyny życzę złego samopoczucia, ale Wy macie prawo mieć gorsze dni i po prostu leżeć plackiem, przynajmniej ja w ciąży tak uważałam :D A co ja mam powiedzieć, jak w ciąży nie jestem, a wróciłam do domu, wypiłam kawę, poszłam spać, wstałam, (dzieci ze szkoły przyprowadził dziadek) nakrzyczalam na dzieci hahaha, bo mi przeszkadzały w drzemce, znów pije kawę i czuje, ze jak zaraz nie położę się znowu to umrę[emoji23] a trzeba wziac się w garść zrobić coś w domu czy chociażby się pouczyć, wiec dołączam do grona [emoji90]

Nie to, że Wam dziewczyny życzę złego samopoczucia, ale Wy macie prawo mieć gorsze dni i po prostu leżeć plackiem, przynajmniej ja w ciąży tak uważałam :D A co ja mam powiedzieć, jak w ciąży nie jestem, a wróciłam do domu, wypiłam kawę, poszłam spać, wstałam, (dzieci ze szkoły przyprowadził dziadek) nakrzyczalam na dzieci hahaha, bo mi przeszkadzały w drzemce, znów pije kawę i czuje, ze jak zaraz nie położę się znowu to umrę[emoji23] a trzeba wziac się w garść zrobić coś w domu czy chociażby się pouczyć, wiec dołączam do grona [emoji90]
Ale Ty to na wysokich obrotach jesteś. I tak Cię podziwiam.
A do szkoły rodzenia się nie wybierasz?
Nie nie idę. Dla mnie to strata czasu. Jedno dziecko już mam wiem co i jak [emoji23]

W aptekach w 2014 roku była taka seria *spam*, jeśli dobrze nazwę kojarzę. Była przeznaczona na przeziębienie dla kobiet w ciąży. Popatrz w aptece, może dalej jest

Właśnie używam kropli do nosa z tej serii i teraz tez wysłałam mojego do apteki i kupił tabletki na gardło [emoji6] z tego co widziałam to nawet są w rossmanie. Dobrze ze jest coś takiego [emoji6]
Właśnie przespałam 3 godziny i Rose śniłaś mi się[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry