reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jak tam dziewczyny? U mnie dziś pyknal 28 dc, wczoraj nic spędziłam z podpaski bo bałam się że @ mnie zaleje, ale nie od rana cisza więc wróciłam do wkładek, jutro 29 dc za kilka dni zacznę się serio obawiać że znów będzie 45 dc :-/ jak nie urok to...

Oj tak, gna. Mnie jako studentce wrzesień to w ogóle zapieprza[emoji85]

Taaaak, wszystko w porządku :D ale tak się stresowałam, że przez całe usg lekarkę raczylam głupawymi opowiastkami [emoji23]
Później pojechałam na uczelnię, udało mi się oddać projekty, jestem szczęśliwa :D
Teraz w piątek mam jedno zaliczenie (nawet się na nie nie uczę) i w sobotę poprawę egzaminu i na tym sobotnim bardzo mi zależy. Dlatego właśnie wróciłam do domu, pije kawę i biorę się znów za naukę.
Miłego dnia dziewczyny!
Dorze że wszystko gra :)

O matko..... padam, w końcu znalazłam trochę czasu żeby tu zajrzeć.
Naprawdę brakuje mi czasu.
Dzieci już śpią, mąż poszedł do pracy a ja idę się kąpać,maseczkę zrobić, ogolić nogi, jeszcze paznokcie malnoć i spaaaaać... A jutro pobudka 5.30 i znów od początku.

RoseGold pójdę na studia trzeciego wieku bo wtedy będę miała czas :p męża też zaciągnę.

fiddlee takie przeciwności losu ;) dobrze wróżą.

Doranoc idę się ogarnąć i spać.

Jak tam dziewczyny? U mnie dziś pyknal 28 dc, wczoraj nic spędziłam z podpaski bo bałam się że @ mnie zaleje, ale nie od rana cisza więc wróciłam do wkładek, jutro 29 dc za kilka dni zacznę się serio obawiać że znów będzie 45 dc :-/ jak nie urok to...
Może to nie wydłużony cykl [emoji6] nie kusi Cię żeby zatestować? [emoji16]

Dzieci już śpią, mąż poszedł do pracy a ja idę się kąpać,maseczkę zrobić, ogolić nogi, jeszcze paznokcie malnoć i spaaaaać... A jutro pobudka 5.30 i znów od początku.

RoseGold pójdę na studia trzeciego wieku bo wtedy będę miała czas [emoji14] męża też zaciągnę.

Zobaczymy :D dzisiaj już miałam wrażenie, że miałam śluz brązowawy jak przed @, ale później już normalnie. Że zmęczenia aż mi się w oczach miesza [emoji14]

Wysiadam już dzisiaj. [emoji204] kupiłam testy ciążowe, zostawiłam staremu w sklepie, bo miałam więcej zakupów.. to nie zabrał ich do domu. Trudno, rano będzie dymał do sklepu [emoji23]
Coś te testy nie chcą do Ciebie trafić, mam nadzieje, ze to dobrze zwiastuje :D
Ej, co tak "optymistycznie", że cykl 45 dniowy, może będzie jeszcze "gorzej" i cykl wydłuży Ci się co najmniej do 300 dni[emoji16]

RoseGold pójdę na studia trzeciego wieku bo wtedy będę miała czas [emoji14] męża też zaciągnę.

Ja nawet na maseczkę nie mam siły, nie wspominając tym bardziej o ogólniu nóg[emoji23] skąd bierzesz siłę jeszcze na paznokcie? Ja czuję że z tym moim odpadnietym będę chodzić tak z tydzień conajmniej [emoji14]
Zobaczymy :D dzisiaj już miałam wrażenie, że miałam śluz brązowawy jak przed @, ale później już normalnie. Że zmęczenia aż mi się w oczach miesza [emoji14]
Bardzo możliwe, że coś tam widziałaś i również możliwe jest to, że już się to nie rozkręci :D

reklama
@paola425 nie bo czuje ze będzie biel, czuję się na @.

@MamaM123 podziwiam Cie kobieto, ja nie mam woli nawet paznokci pomalować. Szacun, [emoji16][emoji3059]

@fiddlee to super! Ja synka też urodziłam po 2 latach starań [emoji16] oby teraz poszło szybciej [emoji3059]

Do góry