reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A ja nie mogę znaleźć żadnej położnej na NFZ to jest jakaś porażka. [emoji35][emoji35][emoji35] Z synem miałam z osiedla i nie byłam zadowolona. Teraz chciałam inna i nic nie mogę znaleźć

reklama
Witam się dziewczyny. Takie plany miałam ba ten dzień, A koło 10 zadzwoniła narzeczona naszego wspólnika z Gorzowa, że ten miał wypadek, wpadł w poślizg, skasował 3 inne auta A jego do kasacji. Szczęście w nieszczesciu, że ona wysiadla wcześniej bo wszystko poszło na stronę pasażera. W 25 min byłam z mężem w Gorzowie i do 14 czekaliśmy na miejscu wypadku na wiadomości ze szpitala bo jedna panią zabrali pogotowie. Całe szczęście wszystko z nią w porządku u obeszło się z mandatem. AC nie miał więc auto idzie na czesci. Dopiero zjechalam lawetą do nas na podwórko, bo u nich pod blokiem to rozkradną w jedną noc. Nerwy mi puścily w domu dopiero i się poryczałam jak bóbr. Już dzisiaj nie wracam do miasta, kupię testy jutro dopiero więc zrobię pojutrze z rana. Chyba mnie dodatkowo przewialo bo pizdzi niemiłosiernie A my kilka godzin na dworze w dodatku ja w marynarce kuzwa:/

Dziewczyny mam wyniki, wszystko super tylko jak zinterpretować toksoplazmozę i różyczkę? Norm żadnych nie ma obok podanych [emoji848]
IMG_20190910_170745.jpeg

Ja miałam przy swoich coś takiego :) Zobacz załącznik 1020801
Czyli wychodzi na to, że spoko [emoji4]
Odetchnęłam z ulgą powiem Wam szczerze, bo bardzo się stresowałam tymi wynikami.
Witam się dziewczyny. Takie plany miałam ba ten dzień, A koło 10 zadzwoniła narzeczona naszego wspólnika z Gorzowa, że ten miał wypadek, wpadł w poślizg, skasował 3 inne auta A jego do kasacji. Szczęście w nieszczesciu, że ona wysiadla wcześniej bo wszystko poszło na stronę pasażera. W 25 min byłam z mężem w Gorzowie i do 14 czekaliśmy na miejscu wypadku na wiadomości ze szpitala bo jedna panią zabrali pogotowie. Całe szczęście wszystko z nią w porządku u obeszło się z mandatem. AC nie miał więc auto idzie na czesci. Dopiero zjechalam lawetą do nas na podwórko, bo u nich pod blokiem to rozkradną w jedną noc. Nerwy mi puścily w domu dopiero i się poryczałam jak bóbr. Już dzisiaj nie wracam do miasta, kupię testy jutro dopiero więc zrobię pojutrze z rana. Chyba mnie dodatkowo przewialo bo pizdzi niemiłosiernie A my kilka godzin na dworze w dodatku ja w marynarce kuzwa:/
Jaki koszmarny dzień [emoji53] współczuję bardzo, ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało [emoji6] jutro będzie lepiej

A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d

Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09 :)
Screenshot_20190910-184621.jpeg
Screenshot_20190910-184611.jpeg

A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d

Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09 :) Zobacz załącznik 1020805Zobacz załącznik 1020806

Cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Czyli wychodzi na to, że spoko [emoji4]
Odetchnęłam z ulgą powiem Wam szczerze, bo bardzo się stresowałam tymi wynikami. Jaki koszmarny dzień [emoji53] współczuję bardzo, ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało [emoji6] jutro będzie lepiej

Cieszę się, ze wszystko w porządku, oby tak dalej [emoji8]

Do góry