reklama
Isasza4444
Fanka BB :)
Oooo @MartaSx ja miałam to samo z perspektywy czasu uważam że pewne rzeczy były zbędne a pewnych było za dużo.Jak Ci nie szkoda kasy to kup. Dla mnie osobiście to zbędne. Z synem zdecydowanie za dużo kupiliśmy. Teraz mam tylko najpotrzebniejsze rzeczy.
Ja zdecydowanie za dużo ciuchów nakupowałam. Później przebieralam dziecko x razy dziennie, a niektóre ubranka i tak miała na sobie tylko kilka razy zanim wyrosłaOooo @MartaSx ja miałam to samo z perspektywy czasu uważam że pewne rzeczy były zbędne a pewnych było za dużo.
fiddlee
Witam się dziewczyny. Takie plany miałam ba ten dzień, A koło 10 zadzwoniła narzeczona naszego wspólnika z Gorzowa, że ten miał wypadek, wpadł w poślizg, skasował 3 inne auta A jego do kasacji. Szczęście w nieszczesciu, że ona wysiadla wcześniej bo wszystko poszło na stronę pasażera. W 25 min byłam z mężem w Gorzowie i do 14 czekaliśmy na miejscu wypadku na wiadomości ze szpitala bo jedna panią zabrali pogotowie. Całe szczęście wszystko z nią w porządku u obeszło się z mandatem. AC nie miał więc auto idzie na czesci. Dopiero zjechalam lawetą do nas na podwórko, bo u nich pod blokiem to rozkradną w jedną noc. Nerwy mi puścily w domu dopiero i się poryczałam jak bóbr. Już dzisiaj nie wracam do miasta, kupię testy jutro dopiero więc zrobię pojutrze z rana. Chyba mnie dodatkowo przewialo bo pizdzi niemiłosiernie A my kilka godzin na dworze w dodatku ja w marynarce kuzwa:/
Olineekg
Dziewczyny mam wyniki, wszystko super tylko jak zinterpretować toksoplazmozę i różyczkę? Norm żadnych nie ma obok podanych [emoji848]Zobacz załącznik 1020792
Ja miałam przy swoich coś takiego
Czyli wychodzi na to, że spoko [emoji4]Ja miałam przy swoich coś takiegoZobacz załącznik 1020801
Odetchnęłam z ulgą powiem Wam szczerze, bo bardzo się stresowałam tymi wynikami.
Jaki koszmarny dzień [emoji53] współczuję bardzo, ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało [emoji6] jutro będzie lepiejWitam się dziewczyny. Takie plany miałam ba ten dzień, A koło 10 zadzwoniła narzeczona naszego wspólnika z Gorzowa, że ten miał wypadek, wpadł w poślizg, skasował 3 inne auta A jego do kasacji. Szczęście w nieszczesciu, że ona wysiadla wcześniej bo wszystko poszło na stronę pasażera. W 25 min byłam z mężem w Gorzowie i do 14 czekaliśmy na miejscu wypadku na wiadomości ze szpitala bo jedna panią zabrali pogotowie. Całe szczęście wszystko z nią w porządku u obeszło się z mandatem. AC nie miał więc auto idzie na czesci. Dopiero zjechalam lawetą do nas na podwórko, bo u nich pod blokiem to rozkradną w jedną noc. Nerwy mi puścily w domu dopiero i się poryczałam jak bóbr. Już dzisiaj nie wracam do miasta, kupię testy jutro dopiero więc zrobię pojutrze z rana. Chyba mnie dodatkowo przewialo bo pizdzi niemiłosiernie A my kilka godzin na dworze w dodatku ja w marynarce kuzwa:/
nikolka1203
A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d
Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09
Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09
Olineekg
A ja byłam na szybko dziś u lekarza bo powiedziałam w pracy ze jestem w ciąży.. Bo chcieli mnie wysyłać na szkolenie jutro 80 km od domu a ja nie dam rady się tyle tluc autobusem. Wrzucam zdjęcie z 02.09 wtedy był wg Om 5t6d a dzisiaj wg om 10.09 7t1d
Widziałam jak serducho ładnie bije i mam zaświadczenie, wszystko jest okej następna wizyta na NFZ 24.09Zobacz załącznik 1020805Zobacz załącznik 1020806
Cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Olineekg
Czyli wychodzi na to, że spoko [emoji4]
Odetchnęłam z ulgą powiem Wam szczerze, bo bardzo się stresowałam tymi wynikami. Jaki koszmarny dzień [emoji53] współczuję bardzo, ale najważniejsze, że nikomu nic się nie stało [emoji6] jutro będzie lepiej
Cieszę się, ze wszystko w porządku, oby tak dalej [emoji8]
Podziel się: