reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny a macie upatrzone jakieś wózki już?[emoji85]
Ja mam póki co ten [emoji16] Bebetto Tito premium class, jestem ciekawa ile razy jeszcze mi się odmieni [emoji16]
Screenshot_20190821_192806.jpeg

reklama
Zaczynasz już kupować? Cudownie [emoji3059] może mnie też natchnie [emoji4] tylko ja póki co wolałabym kupić parę jakiś gadżetów, a ubranka jak poznam płeć. Więc dziewczyny dorzućcie jeszcze co kupić poza ciuszkami [emoji16]
Syn urodził się w listopadzie, córka teraz na styczeń. Kombinezon mam ale polarowy do tego mam spiworek, który mam od sanek i zamierzam go wykorzystać. Ja bym na Twoim miejscu kupiła tylko kombinezon polarowy i kocyk. Nic więcej. W kwietniu już nie jest aż tak zimno. A maluch w gondoli jest zabudowany.

Ja wózek kupiłam na olx za 300zl bebetto Pascal ciemny jeansów granat

Na górę białe łóżeczko z funkcją dostawki a na dół turystyczna z funkcją kołyski i moskitiera na taras idealnie :D , kosztuje 1/3 ceny chociażby nowego chicco (te pieniądze wolę przeznaczyć na porządny fotelik samochodowy) i wygląda ładnie :) Zobacz załącznik 1020637
Jak Ci nie szkoda kasy to kup. Dla mnie osobiście to zbędne. Z synem zdecydowanie za dużo kupiliśmy. Teraz mam tylko najpotrzebniejsze rzeczy.

Dziewczyny pomóżcie coś z wyprawką dla kwietniowego/majowego maluszka..

Wiem że wszystko teraz będzie dobrze (czuję to) kupować zamierzam po trochu co miesiąc i potrzebuje rady.. Nie wiem jak ubrać takiego malucha pod koniec kwietnia [emoji85] pogoda jest teraz taka że nie wiem czy potrzebuje np kurteczki czy kombinezonu czy wystarczy ciepły koc...

Doświadczone dziewczyny poproszę o ubrankowo wyprawkowe rady dla maluszka! Ile czego, ile jakiego rozmiaru no i jak przełom kwietnia i maja to co ja właściwie powinnam mieć.. Może to wyda się głupie ale nie chce żeby się okazało że moje dziecko czegoś nie ma chociaż mam jeszcze tyle czasu [emoji2368]
Mam córkę z 20.04 (termin miałam na 2.05), ale ma już 7 lat i powiem szczerze nie pamiętam :o na pewno cienka kurteczka, czy niezbyt gruby kombinezon. Kupilabym kilka dresów, bluzy i cienkie sweterki. A body to cały przekrój, bo i z krótkim i z długim rękawem się przyda

reklama
Super są bebetto.
No ja jakoś już od dawna jestem nimi zachwycona. Czekam czy jakieś nowości będą prezentować na nowy rok [emoji16] a jak nie to pewnie zostanie ten Tito [emoji848]
Mi się strasznie podoba 4baby Cosmo, ale opinie nie za ciekawe [emoji39] Zobacz załącznik 1020694
Kwestia jeszcze po czym będziesz jeździć [emoji6] Ja na swoje wertepy potrzebuję na pewno pompowane koła. No i w tym obawiałabym się o amortyzację [emoji848]

Do góry