reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Oo i co wymyśliłaś z tymi łóżeczkami? [emoji6]
1.10 to który będzie tydzień u Ciebie?
Na górę białe łóżeczko z funkcją dostawki a na dół turystyczna z funkcją kołyski i moskitiera na taras idealnie :D , kosztuje 1/3 ceny chociażby nowego chicco (te pieniądze wolę przeznaczyć na porządny fotelik samochodowy) i wygląda ładnie :)
Screenshot_20190910-124229.jpeg

Tu foto jak mój młody miał 13 dni
23 kwietnia 2012
Zobacz załącznik 1020609
Slodziaczek ale faktycznie ubrany troszkę grubiej niż przypuszczałam.. A powiesz mi czy takie noworodzie muszą mieć rajstopy w kwietniu? Wydaje mi się to cholernie niewygodne [emoji85] dla mnie rajstopy były koszmarem z dzieciństwa zaraz obok sztruksowych spodni [emoji23]

Ale cudo [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Tez nie przypuszczałam, że o tej porze roku będą mi potrzebne takie grubsze rzeczy, dobrze wiedzieć [emoji3]
My tu widzę obie miałyśmy wizję już bardziej letnią kochana a kwiecień bywa zimowy [emoji23] ale to i tak chyba najlepszy czas na rodzenie.. Z maluchem można już w lato gdzieś wyruszyć a w lato/zimę wydaje mi się że jest bardzo bardzo ciężko

Slodziaczek ale faktycznie ubrany troszkę grubiej niż przypuszczałam.. A powiesz mi czy takie noworodzie muszą mieć rajstopy w kwietniu? Wydaje mi się to cholernie niewygodne [emoji85] dla mnie rajstopy były koszmarem z dzieciństwa zaraz obok sztruksowych spodni [emoji23]
Zamiast rajstop mogą być śpiochy albo dresowe spodnie i ciepłe skarpetki + kocyk.

Połowa 11 tygodnia, wizytę mam na NFZ na 24.09 a prywatnie właśnie 1.10 chce iść ale nie wiem czy nie pójdę wcześniej bo kwietniowki tak mnie nastraszyly... Ciężko mi się tam przebywa teraz.
No nie dzieje się dobrze, ale niestety takie życie [emoji26] trzeba wierzyć, że z naszymi maluchami wszystko jest dobrze [emoji6] ja nie dopuszczam do siebie innych myśli

A na dostawkę jakie bierzesz? O ogrodzie to szczerze mówiąc nie myślałam [emoji23] ale na to zawsze może być wózek [emoji4]

Fotelik to będzie kolejna zagwostka [emoji849]

My tu widzę obie miałyśmy wizję już bardziej letnią kochana a kwiecień bywa zimowy [emoji23] ale to i tak chyba najlepszy czas na rodzenie.. Z maluchem można już w lato gdzieś wyruszyć a w lato/zimę wydaje mi się że jest bardzo bardzo ciężko

Faktycznie, w kwietniu czasami bywa dość zimno [emoji23] moja siostra urodziła w październiku.. masakra, takiego maluszka ubierać w te wszystkie grube czapki, szale, śpiwory..te dzieciątka to prawie się ruszać w tym nie mogą.. a my już będziemy miały na zimę fajne bobaski [emoji3]

reklama
Do góry