reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A w jakich godzinach robisz ? Ja zawsze po 15. I od 13 nie chodzę siku i mało pije

Ktoregos dnia zrobiłam późnym wieczorem i teraz robie tak cały czas. Wczoraj może faktycznie może trochę za późno piłam, ale też nie aż tak, żeby z całkiem konkretnych kresek nie zostało prawie nic[emoji85]

Ale czekacie na następną owulację, tak?

Powiedzcie mi coś dziewczyny bo już zgłupiałam, obecnie 12/13 dc i pojawiło się krwawienie, nieduże, a teraz cały czas brązowe plamienia. Pomyślałabym, ze to owulacja, ale robię testy i nic nie pokazują, nawet bladej kreski. Nic z ciąża to nie jest. Jakies pomysły? ‍♀️

Ktoregos dnia zrobiłam późnym wieczorem i teraz robie tak cały czas. Wczoraj może faktycznie może trochę za późno piłam, ale też nie aż tak, żeby z całkiem konkretnych kresek nie zostało prawie nic[emoji85]

Ale czekacie na następną owulację, tak?

Czekam na owulacje z lewej strony . Ale na złość drugi cykl z prawej . Ostatnio miałam z lewej i zaszłam ale biochemiczna

Powiedzcie mi coś dziewczyny bo już zgłupiałam, obecnie 12/13 dc i pojawiło się krwawienie, nieduże, a teraz cały czas brązowe plamienia. Pomyślałabym, ze to owulacja, ale robię testy i nic nie pokazują, nawet bladej kreski. Nic z ciąża to nie jest. Jakies pomysły? ‍[emoji3601]
Ja mam teraz identyczna sytuację :/ nie mam pomysłu co to. Tzn mam taki pomysł, że testy mnie oszukaly

Powiedzcie mi coś dziewczyny bo już zgłupiałam, obecnie 12/13 dc i pojawiło się krwawienie, nieduże, a teraz cały czas brązowe plamienia. Pomyślałabym, ze to owulacja, ale robię testy i nic nie pokazują, nawet bladej kreski. Nic z ciąża to nie jest. Jakies pomysły? ‍[emoji3601]
Tak wyglądają u mnie ostatnie dni. Plamienie było 31.08. Sorry za zdjęcie robione kalkulatorem, ale niestety taki mam obecnie telefon[emoji22] wg mnie pierwszy test był najbardziej pozytywny
20190905_194325.jpeg

reklama
Tak wyglądają u mnie ostatnie dni. Plamienie było 31.08. Sorry za zdjęcie robione kalkulatorem, ale niestety taki mam obecnie telefon[emoji22] wg mnie pierwszy test był najbardziej pozytywnyZobacz załącznik 1018901

U mnie to nawet kresek nie ma na tych testach owulacyjnych, biel. Nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło, fakt ze to mój drugi cykl po poronieniu wiec może mi się coś poprzestawiało.. nie mam pojęcia.

Do góry