reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny u was też taki upał?? Już ledwo daje rade ost non stop upały niby zapowiadają ochlodzenie ale ono jednak nie przychodzi, a ja tak źle znoszę upały. [emoji849]
Tak, u nas tez. I ja też tragicznie znoszę upały. W domu wiatraki, w nocy wiatraki, ja nawet w gości jadę z własnym wiatrakiem. Gdyby było tak 23st to byłoby idealnie. A nie 35[emoji29]

Ja się czuję super, nie czuję już, że rodziłam, nawet poszyte krocze mi nie przeszkadza [emoji16] jak dobrze pójdzie, to jutro wychodzimy, mały w końcu zaczął prawidłowo jeść, więc mam nadzieję, że nic nas tu nie zatrzyma już. Zeszło mi 12kg na wadze już, jestem lżejsza niż przed ciążą, brzuch też już się wciąga jak trzeba [emoji4]

Elegancko , napewno was wypuszcza do domku , niema to tamto . Zajebiscie ze masz to za sobą . My to jeszcze musimy zajść w ciąże [emoji23]

reklama
RoseGold i cała reszta :) ja od końca okresu cały czas w toalecie zauważam że w moim obfitym śluzie który jest biały albo przezroczysty dostrzegam cieniutkie nitki krwi. Przestałam się niby przejmować tym ale troche know to wku...rza.... Bo boje się że to oznaka że z moimi pęcherzykami zadziało się coś niedobrego. Ehhhh jutro zobaczymy. Powiem szczerze że jak znowu nie wyjdzie to już się chyba poddaje. Trochę zaczynam się mieć do tego wszystkiego sily

Do góry