adzik
Fanka BB :)
Ja niestety Twojego brzuchola nie przejmuje dziewczyny u mnie 1dc [emoji26]Ja się czuję super, nie czuję już, że rodziłam, nawet poszyte krocze mi nie przeszkadza [emoji16] jak dobrze pójdzie, to jutro wychodzimy, mały w końcu zaczął prawidłowo jeść, więc mam nadzieję, że nic nas tu nie zatrzyma już. Zeszło mi 12kg na wadze już, jestem lżejsza niż przed ciążą, brzuch też już się wciąga jak trzeba [emoji4]
Nawet nie mów. Nie wiem o co chodzi no ale trzeba to przyjąć na klatę. Rozkrecilo się troszkę więc uznaje jako 1dc. No i brzuch boli.Ja nie badałam, ospę przechodziłam jako dziecko (chociaż np moja mama ospę przeszła dopiero po urodzeniu mnie). Jednak z drugiej strony, ja do tej pory nie "starałam się" o dziecko (raczej nazwalabym to nie zabezpieczaniem sie), wiec nie miałam też robionych żadnych badań w kierunku starań.
A nie masz kontaktu do swojego ginekologa? Ja na Twoim miejscu bym się z nim skontaktowała. Ale nie panikowałabym bardzo, w ciąży zdarzają się takie lekkie plamienia
Widzę, że my z tymi cyklami to idziemy łeb w łeb. Mój ostatni cykl miał 27/28 dni (pierwszego dnia miałam tak małe plamienie, że właśnie raczej tego nie liczę) i był to mega skąpy okres (o czym informowałam Was wyjątkowo szczegółowo[emoji23]). I też była to pierwsza tak dziwna @ chyba od czasów początku mojego miesiączkowania.
Mam nadzieję że z ibizy wrócę w 2 paku.
Stwierdziłam że nie będę Nic sprawdzała testami owu. Jak to się u nas na Śląsku mówi "jadę o żywot"