reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi, czy przed ciążą (te które już są) i te które dopiero się starają.... Badalyscie przeciwciała na ospę??????
Ja nie badałam, ale przechodziłam ospę w dzieciństwie [emoji6]
Cześć dziewczyny z rana! Wstałam siku niedawno i na papierze miałam śluz w takim lekko brązowym kolorze [emoji20][emoji20] powiedzcie mi mam się martwić? Skąd się to bierze? Chyba zwariuje za chwile!
Hej kochana, podobno plamienia na początku mogą się zdarzać [emoji848] najważniejsze, że nie jest to czysta krew [emoji6] obserwuj się, jak będzie Cię to niepokoić to podjedź sobie na IP sprawdzić czy wszystko ok [emoji6]

Hej dziewczyny.
U mnie chyba faktycznie @ się rozkręca. Dziś już tego trochę więcej. Jeszcze nigdy w życiu nie miałam tak krótkiego cyklu. W sumie jedna z dziewczyn gdzieś kiedyś pisała że plamień się do cyklu nie liczy więc już sama nie wiem. Nie wiem też czy mozna to nazwać plamieniami skoro na wkladce nic nie ma.
Z jednej strony fajnie, przynajmniej się nie spóźnia kilka dni i nie będzie bezsensownych nadziei, a z 2 już sama nie wiem kiedy miewam owulacje... będę musiała wrócić do testów.

Miłego dnia życzę:-)

Hej dziewczyny.
U mnie chyba faktycznie @ się rozkręca. Dziś już tego trochę więcej. Jeszcze nigdy w życiu nie miałam tak krótkiego cyklu. W sumie jedna z dziewczyn gdzieś kiedyś pisała że plamień się do cyklu nie liczy więc już sama nie wiem. Nie wiem też czy mozna to nazwać plamieniami skoro na wkladce nic nie ma.
Z jednej strony fajnie, przynajmniej się nie spóźnia kilka dni i nie będzie bezsensownych nadziei, a z 2 już sama nie wiem kiedy miewam owulacje... będę musiała wrócić do testów.

Miłego dnia życzę:-)
Hej. Kiedys na fajny artykuł się natknęłam jak to rozróżniać. Jak masz tylko tak, że w toalecie dostrzegasz jakieś plamki, a ogólnie jak chodzisz wkładka czysta to to jest plamienie. I to naprawdę skąpe. Ja tak miewam. I tak czasami mam nawet 4-5 dni przed okresem. A potem nagle przychodzi normalny okres. I to już masz krwawienie. A jeśli wcześniej tez jest krwawienie no to faktycznie takie większe, że zmieniasz wkładki i w ogóle więcej tego

Hej. Kiedys na fajny artykuł się natknęłam jak to rozróżniać. Jak masz tylko tak, że w toalecie dostrzegasz jakieś plamki, a ogólnie jak chodzisz wkładka czysta to to jest plamienie. I to naprawdę skąpe. Ja tak miewam. I tak czasami mam nawet 4-5 dni przed okresem. A potem nagle przychodzi normalny okres. I to już masz krwawienie. A jeśli wcześniej tez jest krwawienie no to faktycznie takie większe, że zmieniasz wkładki i w ogóle więcej tego
Zobaczymy czy dziś się rozkręci jeśli tak to zaznaczę jako 1dc. Dzięki za info :*

Zobaczymy czy dziś się rozkręci jeśli tak to zaznaczę jako 1dc. Dzięki za info :*
Ja zawsze lekarzowi mówie jak mnie pyta kiedy była ostatnia @.... że tego mialam4 dni palmien a potem krwawienie się zaczęło tego i tego dnia. I on zawsze mówi że ten dzień zwiększenia krwawienia to pierwszy dzień @.

Cześć dziewczyny z rana! Wstałam siku niedawno i na papierze miałam śluz w takim lekko brązowym kolorze [emoji20][emoji20] powiedzcie mi mam się martwić? Skąd się to bierze? Chyba zwariuje za chwile!
Prawdopodobnie masz mało progesteronu, najlepiej będzie pójść do lekarza i pewnie przepisze dupka albo luteinę.

reklama
@MartaSx brzuszek śliczny chyba za dużo myślisz jak każda babka [emoji16] ja tam widzę najodpowiedniejszy śliczny brzuszek [emoji3590]

@nast95 napatrzec się nie mogę [emoji3059] pewnie pisz kiedy masz czas, my wszystko rozumiemy. I popieram Martę mój syn po porodzie był klonem taty teraz ma 3,5 roku i coraz bardziej przypomina mamusie [emoji3590]

Do góry