reklama
Jestem po [emoji3059] przede wszystkim @MartaSx dziękuję za polecenie tego lekarza! Lepszego w życiu nie spotkałam! On ma w głosie spokój [emoji3590] wszystko wyjaśnił, opowiedział. No mega człowiek!
Z dzidzią wszystko w porządku, z usg 6+3, z om 6+6. Termin na 15.04. Ma 6 mm i jest serduszko (128 uderzeń) [emoji3590][emoji3590][emoji3590] dał mi nawet posłuchać. W życiu nie słyszałam niczego piękniejszego mimo że to trwało ułamki sekund [emoji3590]
Ze szczęścia dostałam apetytu i wylądowałam w maku na bułce bez mięsa i frytkach [emoji16]
Z dzidzią wszystko w porządku, z usg 6+3, z om 6+6. Termin na 15.04. Ma 6 mm i jest serduszko (128 uderzeń) [emoji3590][emoji3590][emoji3590] dał mi nawet posłuchać. W życiu nie słyszałam niczego piękniejszego mimo że to trwało ułamki sekund [emoji3590]
Ze szczęścia dostałam apetytu i wylądowałam w maku na bułce bez mięsa i frytkach [emoji16]
Bardzo się cieszę że wszystko dobrze z dzidzia i że zadowolona jesteś z lekarza [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja też go uwielbiam.Jestem po [emoji3059] przede wszystkim @MartaSx dziękuję za polecenie tego lekarza! Lepszego w życiu nie spotkałam! On ma w głosie spokój [emoji3590] wszystko wyjaśnił, opowiedział. No mega człowiek!
Dał zdjęcie z usg? I czy dał l4?
Ostatnia edycja:
Olineekg
Fanka BB :)
Jestem po [emoji3059] przede wszystkim @MartaSx dziękuję za polecenie tego lekarza! Lepszego w życiu nie spotkałam! On ma w głosie spokój [emoji3590] wszystko wyjaśnił, opowiedział. No mega człowiek!
Ale super to czytać [emoji7] mój maluch o ile dobrze pamietam ma 4mm [emoji6]
Meeeeeega się cieszę!!![emoji3] co z L4? [emoji3]
Ja już mu powiedziałam, że chce u niego zostać do końca [emoji16] dostałam l4 i powiedział jakie badania mam zrobić [emoji4] zdjęcia mam, jak będę w domu to Wam wrzucę [emoji4]Bardzo się cieszę że wszystko dobrze z dzidzia i że zadowolona jesteś z lekarza [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja też go uwielbiam.
Dał zdjęcie z usg? I czy dał l4?
Szczęśliwy dzień dzisiaj mamy [emoji3059] a jak przyszły tatuś zareagował? Mój mąż to normalnie miał łzy w oczach jak mu powiedziałam, że jest serduszko [emoji3590]Ale super to czytać [emoji7] mój maluch o ile dobrze pamietam ma 4mm [emoji6]
Meeeeeega się cieszę!!![emoji3] co z L4? [emoji3]
Super [emoji7]Ja już mu powiedziałam, że chce u niego zostać do końca [emoji16] dostałam l4 i powiedział jakie badania mam zrobić [emoji4] zdjęcia mam, jak będę w domu to Wam wrzucę [emoji4]Szczęśliwy dzień dzisiaj mamy [emoji3059] a jak przyszły tatuś zareagował? Mój mąż to normalnie miał łzy w oczach jak mu powiedziałam, że jest serduszko [emoji3590]
Olineekg
Ja już mu powiedziałam, że chce u niego zostać do końca [emoji16] dostałam l4 i powiedział jakie badania mam zrobić [emoji4] zdjęcia mam, jak będę w domu to Wam wrzucę [emoji4]Szczęśliwy dzień dzisiaj mamy [emoji3059] a jak przyszły tatuś zareagował? Mój mąż to normalnie miał łzy w oczach jak mu powiedziałam, że jest serduszko [emoji3590]
Mój to cały czas przed wizytą mi mówił, że mam się nie stresować bo on jest pewny, że serduszko będzie [emoji3] ale stresika tez miał, pracuje na kopalni wiec dopiero jak wyjechał na górę to odrazu telefon i wiadomość „napisz proszę ze wszystko okej, jest serduszko i ze nie płaczesz” haha od rana myślał co tam u nas się działo, tez przeszczęśliwy, ale najbardziej to chyba jego mama hahahahaha [emoji23] a ty w ogole powiedziałaś już komuś?
PS. Zazdroszczę tego L4[emoji87] odpoczywaj i leniuchuj całymi dniami![emoji7]
O kurcze na kopalni Twój m pracuje. Zawsze podziwiam takich ludzi, bo co dziennie ryzykuja życie.Mój to cały czas przed wizytą mi mówił, że mam się nie stresować bo on jest pewny, że serduszko będzie [emoji3] ale stresika tez miał, pracuje na kopalni wiec dopiero jak wyjechał na górę to odrazu telefon i wiadomość „napisz proszę ze wszystko okej, jest serduszko i ze nie płaczesz” haha od rana myślał co tam u nas się działo, tez przeszczęśliwy, ale najbardziej to chyba jego mama hahahahaha [emoji23] a ty w ogole powiedziałaś już komuś?
PS. Zazdroszczę tego L4[emoji87] odpoczywaj i leniuchuj całymi dniami![emoji7]
reklama
Olineekg
O kurcze na kopalni Twój m pracuje. Zawsze podziwiam takich ludzi, bo co dziennie ryzykuja życie.
On sobie nie wyobraża innej pracy i nie patrzy tak na to.. ja na początku się strasznie martwiłam i nie chciałam ale obiecał mi, że zawsze wyjedzie i wierze mu [emoji6] chociaż czasem wariuje jak godzinę temu miał być w domu a dalej nawet nie daje znac, że już wyjechał.
Podziel się: