reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Jestem po [emoji3059] przede wszystkim @MartaSx dziękuję za polecenie tego lekarza! Lepszego w życiu nie spotkałam! On ma w głosie spokój [emoji3590] wszystko wyjaśnił, opowiedział. No mega człowiek!

Z dzidzią wszystko w porządku, z usg 6+3, z om 6+6. Termin na 15.04. Ma 6 mm i jest serduszko (128 uderzeń) [emoji3590][emoji3590][emoji3590] dał mi nawet posłuchać. W życiu nie słyszałam niczego piękniejszego mimo że to trwało ułamki sekund [emoji3590]

Ze szczęścia dostałam apetytu i wylądowałam w maku na bułce bez mięsa i frytkach [emoji16]

Jestem po [emoji3059] przede wszystkim @MartaSx dziękuję za polecenie tego lekarza! Lepszego w życiu nie spotkałam! On ma w głosie spokój [emoji3590] wszystko wyjaśnił, opowiedział. No mega człowiek!

Z dzidzią wszystko w porządku, z usg 6+3, z om 6+6. Termin na 15.04. Ma 6 mm i jest serduszko (128 uderzeń) [emoji3590][emoji3590][emoji3590] dał mi nawet posłuchać. W życiu nie słyszałam niczego piękniejszego mimo że to trwało ułamki sekund [emoji3590]

Ze szczęścia dostałam apetytu i wylądowałam w maku na bułce bez mięsa i frytkach [emoji16]
Bardzo się cieszę że wszystko dobrze z dzidzia i że zadowolona jesteś z lekarza [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja też go uwielbiam.

Dał zdjęcie z usg? I czy dał l4?

Ostatnia edycja:

Ale super to czytać [emoji7] mój maluch o ile dobrze pamietam ma 4mm [emoji6]
Meeeeeega się cieszę!!![emoji3] co z L4? [emoji3]

Bardzo się cieszę że wszystko dobrze z dzidzia i że zadowolona jesteś z lekarza [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja też go uwielbiam.

Dał zdjęcie z usg? I czy dał l4?
Ja już mu powiedziałam, że chce u niego zostać do końca [emoji16] dostałam l4 i powiedział jakie badania mam zrobić [emoji4] zdjęcia mam, jak będę w domu to Wam wrzucę [emoji4]
Ale super to czytać [emoji7] mój maluch o ile dobrze pamietam ma 4mm [emoji6]
Meeeeeega się cieszę!!![emoji3] co z L4? [emoji3]
Szczęśliwy dzień dzisiaj mamy [emoji3059] a jak przyszły tatuś zareagował? Mój mąż to normalnie miał łzy w oczach jak mu powiedziałam, że jest serduszko [emoji3590]

Ja już mu powiedziałam, że chce u niego zostać do końca [emoji16] dostałam l4 i powiedział jakie badania mam zrobić [emoji4] zdjęcia mam, jak będę w domu to Wam wrzucę [emoji4]Szczęśliwy dzień dzisiaj mamy [emoji3059] a jak przyszły tatuś zareagował? Mój mąż to normalnie miał łzy w oczach jak mu powiedziałam, że jest serduszko [emoji3590]
Super [emoji7]

Ja już mu powiedziałam, że chce u niego zostać do końca [emoji16] dostałam l4 i powiedział jakie badania mam zrobić [emoji4] zdjęcia mam, jak będę w domu to Wam wrzucę [emoji4]Szczęśliwy dzień dzisiaj mamy [emoji3059] a jak przyszły tatuś zareagował? Mój mąż to normalnie miał łzy w oczach jak mu powiedziałam, że jest serduszko [emoji3590]

Mój to cały czas przed wizytą mi mówił, że mam się nie stresować bo on jest pewny, że serduszko będzie [emoji3] ale stresika tez miał, pracuje na kopalni wiec dopiero jak wyjechał na górę to odrazu telefon i wiadomość „napisz proszę ze wszystko okej, jest serduszko i ze nie płaczesz” haha :) od rana myślał co tam u nas się działo, tez przeszczęśliwy, ale najbardziej to chyba jego mama hahahahaha [emoji23] a ty w ogole powiedziałaś już komuś?
PS. Zazdroszczę tego L4[emoji87] odpoczywaj i leniuchuj całymi dniami![emoji7]

Mój to cały czas przed wizytą mi mówił, że mam się nie stresować bo on jest pewny, że serduszko będzie [emoji3] ale stresika tez miał, pracuje na kopalni wiec dopiero jak wyjechał na górę to odrazu telefon i wiadomość „napisz proszę ze wszystko okej, jest serduszko i ze nie płaczesz” haha :) od rana myślał co tam u nas się działo, tez przeszczęśliwy, ale najbardziej to chyba jego mama hahahahaha [emoji23] a ty w ogole powiedziałaś już komuś?
PS. Zazdroszczę tego L4[emoji87] odpoczywaj i leniuchuj całymi dniami![emoji7]
O kurcze na kopalni Twój m pracuje. Zawsze podziwiam takich ludzi, bo co dziennie ryzykuja życie.

reklama
O kurcze na kopalni Twój m pracuje. Zawsze podziwiam takich ludzi, bo co dziennie ryzykuja życie.

On sobie nie wyobraża innej pracy i nie patrzy tak na to.. ja na początku się strasznie martwiłam i nie chciałam ale obiecał mi, że zawsze wyjedzie i wierze mu [emoji6] chociaż czasem wariuje jak godzinę temu miał być w domu a dalej nawet nie daje znac, że już wyjechał.

Do góry