Miała podstawowe testy, jakieś 10 alergenów, tu nic nie wyszło, ale to było do przewidzenia. Ona generalnie ma takie plamy, które się pokazują i znikają po jakimś czasie (czasami dłużej trwają, ale wtedy juz ma duszności itd). I idealnie się przytrafiło, że w gabinecie u lekarza wyszły jej takie plamy na plecach, wiec lekarka nie tylko z opisu dowiedziała się, jak plamy wyglądają[emoji85] na razie dostaliśmy leki i mamy obserwować. Jeśli nie pomogą to zostaje tylko szpital i doglebniejsza diagnozaSuper, że załatwione [emoji6] A jak wizyta córeczki? Trzymam kciuki [emoji110][emoji3059]
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Wczoraj na wieczór miałam skurcze delikatne, myślałam, że się rozkręca, ale się wyciszyło. Potem w nocy brzuch bolał mnie jak na okres, rano znowu nic, 2 godziny temu znowu lekkie skurcze, a w tej chwili znowu nic się nie dzieje. Mógłby się już mały zdecydować na wyjście, a nie takie przymiarki robić [emoji16]Bo kobiety z porodem za chwilę mają przyzwolenie [emoji23]
Jak się, czujesz? Coś się rusza do przodu?
U
użytkownik 176
Gość
Daj znać koniecznie, jak będziesz już po [emoji846] połówkowe jest super, bo długo i dokładnie będziesz mogła pooglądać małą [emoji4][emoji16]Za godzinę wychodzę na polowkowe.
Dobrze, że jej te plamy wyszły, bo zazwyczaj jest tak, że jak się idzie do lekarza to nagle wszystko idealnie [emoji16] oby jej leki wystarczyły [emoji110]Miała podstawowe testy, jakieś 10 alergenów, tu nic nie wyszło, ale to było do przewidzenia. Ona generalnie ma takie plamy, które się pokazują i znikają po jakimś czasie (czasami dłużej trwają, ale wtedy juz ma duszności itd). I idealnie się przytrafiło, że w gabinecie u lekarza wyszły jej takie plamy na plecach, wiec lekarka nie tylko z opisu dowiedziała się, jak plamy wyglądają[emoji85] na razie dostaliśmy leki i mamy obserwować. Jeśli nie pomogą to zostaje tylko szpital i doglebniejsza diagnoza
Czyli maluch już tam jakieś znaki daje, że się zbliża do Was [emoji16] cudownie [emoji3059]Wczoraj na wieczór miałam skurcze delikatne, myślałam, że się rozkręca, ale się wyciszyło. Potem w nocy brzuch bolał mnie jak na okres, rano znowu nic, 2 godziny temu znowu lekkie skurcze, a w tej chwili znowu nic się nie dzieje. Mógłby się już mały zdecydować na wyjście, a nie takie przymiarki robić [emoji16]
Mi nigdzie nie przychodzą powiadomienia, wiec niestety nie pomogę[emoji85]Dziewczyny powiedzcie jak to ustawić żeby mi powiadomienia ma maila przychodziły? Od kilku dni dostaję maile z powiadomieniem o każdej nowej wiadomości [emoji16]
Olineekg
Fanka BB :)
@paola425 ogólnie co do tego l4 to nie wiem czemu nie wypisał..powiedział ze może wypisać mi zaświadczenie ze jestem w ciąży ale podziękowałam.. u mnie i tak nie ma szans na to żebym pracowała po mniej niż 12 godzin i tak tez mu powiedziałam na co on odpowiedział ze kobiety w ciąży maja walczyć o swoje prawa bo obowiązkiem pracodawcy jest zapewnienie mi takich warunków pracy jakie powinnam mieć..niestety u mnie w pracy to nie funkcjonuje [emoji39] ale powiedział ze porozmawiamy za tydzień także może faktycznie chce żebym miała porobione badania, będzie to już druga wizyta i w ogole.. No nie wiem, zobaczę. Jeśli nie dostanę to pójdę prywatnie, chociaż z drugiej strony chce u niego prowadzić ta ciąże.. a tak to on chyba będzie miał jakiś wgląd czy coś ze przebywam już na zwolnieniu? Wiecie coś na ten temat?[emoji3]
Tak w ogole to życzę Ci żebyś dziś zobaczyła to co ja!!! Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki żeby dzisiejsza wizyta przebiegła super i żebyś o tamtej zapomniala i wyszła zapłakana ze szczęścia z gabinetu tak jak dzisiaj ja! [emoji8] czekam na wiesciiiii i nie mogę się doczekać!!!!! [emoji3]
Tak w ogole to życzę Ci żebyś dziś zobaczyła to co ja!!! Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki żeby dzisiejsza wizyta przebiegła super i żebyś o tamtej zapomniala i wyszła zapłakana ze szczęścia z gabinetu tak jak dzisiaj ja! [emoji8] czekam na wiesciiiii i nie mogę się doczekać!!!!! [emoji3]
reklama
Olineekg
Fanka BB :)
Zaraz jadę do dentysty chyba oszaleje
Dzielna babka z Ciebie! Dasz radę! Powodzenia [emoji123][emoji6]
Podziel się: