Dużo... Ja płacę 140zl, tylko za prenatalne i polowkowe bierze 190zl.napewno lepiej, ale na nafz terminy lepiej nie mowic, a placic 250zl przed wyplata szczerze to nie mam ochoty. Musze poczekac do konca tyg
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
no to spoko cena, musze pojsc, jeszcze dzis sie zorientuje, moze znajde gdziws taniejDużo... Ja płacę 140zl, tylko za prenatalne i polowkowe bierze 190zl.
adzik
Cześć kobietki. Czy któraś z Was zmaga się z bólem piersi od owu do @ ? Jak sobie z tym radzić? Czytałam że to prolaktyna jest za to odpowiedzialna. Ale robiłam badania i jest w normie. A zaczęło mnie boleć po 1 ciąży którą obumarla. No to już jest przesada nie można funkcjonować
madziolina_p
a ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...
Balbinka30
Niestety ja tak mam od paru ładnych lat, ale jakoś nauczyłam się z tym żyć ja z kolei czytałam ze to może być za niski progesteron, ale chyba tez może być tak bez żadnej konkretnej przyczynyCześć kobietki. Czy któraś z Was zmaga się z bólem piersi od owu do @ ? Jak sobie z tym radzić? Czytałam że to prolaktyna jest za to odpowiedzialna. Ale robiłam badania i jest w normie. A zaczęło mnie boleć po 1 ciąży którą obumarla. No to już jest przesada nie można funkcjonować
Spoko ceny, a usg 3d też robi? [emoji6]Dużo... Ja płacę 140zl, tylko za prenatalne i polowkowe bierze 190zl.
Trzymam kciuki za betę [emoji110]a ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...
Czekam z takimi emocjami jak na swoją! Trzymam kciuki i czekam na info z wizyty [emoji8]Dziewczyny czekam! Zaraz moja kolej chyba zemdleje ze stresu[emoji23][emoji23][emoji23]
@MartaSx zazdro jeśli tyle Płacisz za wizyty. Ja tez mam zazwyczaj ponad 200. Ale uwielbiam swojego gina, wiec żeby brał 1000 nawet, to będę do niego chodzić[emoji23] tylko teraz na NFZ idę, żeby ugrać jakieś badania na nfz
@adzik co prawda nie od samej owulacji, ale ja mam straszny ból piersi. I czytałam, że to może być wina progesteronu, dlatego go zbadałam. I nie radzę sobie z nim(tj bólem, nie progesteronem[emoji23]), zawsze liczę na to, że będzie trwać chwilę dłużej, bo okres się nie pojawi [emoji14]
@madziolina_p trzymam kciuki za betę
@adzik co prawda nie od samej owulacji, ale ja mam straszny ból piersi. I czytałam, że to może być wina progesteronu, dlatego go zbadałam. I nie radzę sobie z nim(tj bólem, nie progesteronem[emoji23]), zawsze liczę na to, że będzie trwać chwilę dłużej, bo okres się nie pojawi [emoji14]
@madziolina_p trzymam kciuki za betę
Ostatnia edycja:
I oczywiście trzymam kciuki za Twoją wizytę, daj znać po wyjściuDziewczyny czekam! Zaraz moja kolej chyba zemdleje ze stresu[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
adzik
My również czekamy dawaj szybko znac [emoji3059]Dziewczyny czekam! Zaraz moja kolej chyba zemdleje ze stresu[emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: