reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja dziś 23 dc tak mnie boli brzuch że nie wiem co jest grane :( termin dopiero za 8,9 dni... jakaś masakra. Na dodatek jutro dentysta i tak się stresuje że noc mam nie przespana... pomocy [emoji25]

reklama
Ja noedawno wróciłam z placu zabaw. Młody biegał na boso, bawili się w chowanego i nogi to mu szczoteczka szorowalam [emoji23][emoji23][emoji23] więc już wykapany je kolacje. Jeszcze tydzień potem zacznie się szkoła i o 20 do spania

Ja dziś 23 dc tak mnie boli brzuch że nie wiem co jest grane :( termin dopiero za 8,9 dni... jakaś masakra. Na dodatek jutro dentysta i tak się stresuje że noc mam nie przespana... pomocy [emoji25]
Jeśli jesteś w ciąży to do dentysty można chodzić. Będzie dobrze nie stresuj się.

Ja dzisiaj większość dnia przespałam. To u mnie norma ostatnio :/ Strasznie mnie to męczy, ale muszę często przespac się w dzień (dziś np 2 razy... ), bo po prostu nie daję rady. Jak w ciąży, tylko szkoda, że w niej nie jestem. Nie wiem, co się ze mną dzieje[emoji53]

Jutro o 12 mam spotkanie z wykładowcą, tak bardzo mi się nie chce [emoji53] mało ze mam jeszcze wakacje, to dodatkowo jakoś nie mam ochoty słuchać jak to może być, że jestem na 3 roku, skoro nie umiem tego czy tego. No i córka ma wtedy wizytę w poradni. Wszystko na nie[emoji53]
Przypomniała mi że miałam się rozejrzeć za tą podyplomowki z logopedii.

M pojechał na szkolenie dwudniowe z pracy. Jechali wszyscy już widzę jakie chlansko tam będzie.

Nie po prostu panicznie boję się dentysty. Nie dlatego że mogę być w ciąży. Bo naprawdę na to akurat nie liczę. Sam fakt [emoji26][emoji26][emoji26]
Ja też się panicznie boję dentysty a to dlatego że jako dziecko mnie siła trzymali. Długo nie chodziłam. Jak byłam w ciąży z synem poleczylam sobie żeby u dentysty dziecięcego. Teraz chodzę na NFZ naprawdę fajny ale i tak przed wizytą się panicznie zawsze boję. Jak duża dziura bez znieczulenia nie siadam.

e tam dentysta, ja tam sie nie boje. Oprocz znieczulenia przy wyrywaniu czterech osemek nie leczylam zadnego zeba ze znieczuleniem [emoji39]
ja mam caly czas lekkie brudzenie na majtkach, bardzo male ale takie kawa z mlekiem. Rano ide na bete, wynik pojutrze. Czuje tez krzyz i podbrzusze troche, dziwna ta ciaza u mnie narazie...

e tam dentysta, ja tam sie nie boje. Oprocz znieczulenia przy wyrywaniu czterech osemek nie leczylam zadnego zeba ze znieczuleniem [emoji39]
ja mam caly czas lekkie brudzenie na majtkach, bardzo male ale takie kawa z mlekiem. Rano ide na bete, wynik pojutrze. Czuje tez krzyz i podbrzusze troche, dziwna ta ciaza u mnie narazie...
Beta betą, dobrze, ze bedziesz ją robic, ale nie lepiej przejść się do ginekologa? Zrobi usg i może uspokoi Cię z przyczyną krwawienia

reklama
Do góry