reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pocieszę Was, jak powiem, że mi się tak bardzo spieszyło, że serduszko zobaczyłam dopiero na 3 wizycie? [emoji16] Ciężko się czeka, ale naprawdę cierpliwości dziewczyny, bądźcie dobrej myśli, serduszka na pewno się pojawią jak nie na najbliższej, to na kolejnej wizycie [emoji6]

Nie pocieszasz [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Pewnie zanim nie będzie serduszka to zwolnienia nie dostanę.. a chciałabym już nie pracować. Za bardzo jestem zmęczona.. 12 godzin na nogach to nie dla mnie w tym stanie, ciagle mysle żeby już tylko się położyć.. wracam o 21 do domu, a o 8 rano znowu do pracy, nie mam kiedy odpocząć nawet [emoji20]
No męczącą masz tą pracę [emoji53] tym bardziej teraz jak się objawy zaczynają to nie jest fajne tak latać od rana do wieczora [emoji53]

Pewnie zanim nie będzie serduszka to zwolnienia nie dostanę.. a chciałabym już nie pracować. Za bardzo jestem zmęczona.. 12 godzin na nogach to nie dla mnie w tym stanie, ciagle mysle żeby już tylko się położyć.. wracam o 21 do domu, a o 8 rano znowu do pracy, nie mam kiedy odpocząć nawet [emoji20]
Walcz, ja miałam zwolnienie od pierwszej wizyty [emoji6]

Boże dziewczyny padam na ryj dopiero weszłam do domu. Gorąco w chu....

Tak wyszło zdjęcie
IMG_20190826_142911.jpeg

Boże dziewczyny padam na ryj dopiero weszłam do domu. Gorąco w chu....

Tak wyszło zdjęcie Zobacz załącznik 1014623
Jaki przystojniak [emoji7][emoji7][emoji7]

Upał jest niesamowity, ja wypuściłam psa na dwór i myślałam, że zdechnę. Dobrze, że mamy ogród, bo na spacer totalnie nie mam siły dziś [emoji53]

Ja się jeszcze łudzę, że tego nie doświadcze chociaż tak bardzo się do tego zbliżam haha [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja w drugiej ciąży źle się czułam na początku, miałam mdłości, słabości itd, ale na szczęście wymioty mnie ominęły, tego też Wam życzę dziewczyny :D

@MartaSx przystojniak z tego Twojego synka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj większość dnia przespałam. To u mnie norma ostatnio :/ Strasznie mnie to męczy, ale muszę często przespac się w dzień (dziś np 2 razy... ), bo po prostu nie daję rady. Jak w ciąży, tylko szkoda, że w niej nie jestem. Nie wiem, co się ze mną dzieje[emoji53]

Jutro o 12 mam spotkanie z wykładowcą, tak bardzo mi się nie chce [emoji53] mało ze mam jeszcze wakacje, to dodatkowo jakoś nie mam ochoty słuchać jak to może być, że jestem na 3 roku, skoro nie umiem tego czy tego. No i córka ma wtedy wizytę w poradni. Wszystko na nie[emoji53]

Do góry