reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No powiem Ci ze zupełnie inaczej Cię traktują. Mimo że go nie było to miałam opiekę super. Na prawdę taki poród to Marzenie.
Jedna znajoma też tam rodziła i mówiła, że luksus. Nie to co masówka na Polnej, bo jej się akurat trafiło, że nikt poza nią nie rodził [emoji16] podpytałabym się do jakiego lekarza chodziła, ale nie chcę jeszcze nikomu mówić o ciąży, więc póki co się nie dowiem [emoji16]

reklama
Jedna znajoma też tam rodziła i mówiła, że luksus. Nie to co masówka na Polnej, bo jej się akurat trafiło, że nikt poza nią nie rodził [emoji16] podpytałabym się do jakiego lekarza chodziła, ale nie chcę jeszcze nikomu mówić o ciąży, więc póki co się nie dowiem [emoji16]
Polna omijam szerokim łukiem. Też na lutyckiej będę rodzic drugie dziecko. Nie wyobrażam sobie gdzie indziej.

Dziwne nigdy tak nie miałam. Sprawdziłam historie i różne do nich dzwoniłam raz o 9.30 raz o 10 raz o 15
Ja już widzę co sobie o mnie pomyślą, bo sprawdzam co pół godziny czy się dodzwonię, wyskoczy im, że dzwoniłam 20 i stwierdzą "tej pani podziękujemy" [emoji16]
Spróbowałam teraz jeszcze raz, był sygnał, ale nikt nie odebrał. Może w poniedziałek pracują inaczej [emoji848]

reklama
A ja na 17.40 ostawoe Ci w recepcji te witaminy co?

I koniecznie czekam na wieści i ciekawa jestem Twojej opinii [emoji4]
Wiesz co ja i tak mam już całe opakowanie tych tabletek, więc póki co w sumie i tak się nie przydadzą, ale dzięki [emoji8]
Tak go zachwalałaś, że jestem pozytywnie nastawiona, mam tylko nadzieję, że jutro będę się lepiej czuć [emoji16] może zobaczę już serduszko [emoji3059]

Do góry