reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

To gdzie to tak ludzi traktują? To wasze ciężko zarobione pieniądze, podali jakiś powód? :/

Ja dzisiaj smigałam na nowym odkurzaczu po chacie, miła odmiana po miesiącu na miotle [emoji23] przy dwóch psach jest mega różnica. Jutro jedziemy na urodziny do kumpla.

W ogóle laski, ja nie wiem co się stało ale od jakiegoś czasu farba do włosów strasznie słabo mi łapie, robię tylko odrosty i wygląda to tak jakbym kupiła za słaba szamponetke A nie farbę:/ co może być przyczyną?
W pewnym banku na "g" w którym źle się teraz dzieje..
Paranoja to mało powiedziane, ale nie będę się denerwować bo szkoda dzidziusia, to tylko pieniądze ja sobie jakoś poradzę a do nich ta karma kiedyś wróci.

reklama
Ale mnie jedna baba na placu zabaw wkur.... No myślałam że wyjdę z siebie. Oki z kolegami urzadzali wyścigi a ta do nich pretensje że nie mają biegać bo są małe dzieci. Powiedziałam Olisiowi na cały głos że może biegać że ja pozwalam. Plac jest dla wszystkich a ten plac akurat jest dla starszych dzieci bo są drążki i drabinki.

Wiesz co nie spodziewałam się cudów, ale liczyłam na chociaż minimum zainteresowania i ludzkiego podejścia. Jest to moja pierwsza ciąża, nie mam doświadczenia w tym temacie, wszystko jest dla mnie nowe, a od tej Pani nie uzyskałabym żadnych informacji jeśli sama bym o cokolwiek nie zapytała [emoji53] no nie tak to sobie wyobrażałam, odwaliła mnie w 5 minut i tyle
Kochana a byłaś na becie przed wizytą? Bo ja po tej ostatniej stracie tak się boję tej bety że chyba pójdę prosto na wizytę i się dowiem :( nie chce iść najpierw na betę bo będę się bała bardzo znowu

Dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem włosów w ciąży wczesnej, część osób mówi że nie można, mamaginekolog pisze ze można ale mój Grzesiek bardzo jej nie lubi (nie wiem dlaczego nawet [emoji23]) i jej nie wierzy.. A ja chciałam dziś pofarbowac włosy bo mi się kolor wyplukal.. Nie rozjaśnianie a farba właśnie... Myślicie że można czy nie?

Dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem włosów w ciąży wczesnej, część osób mówi że nie można, mamaginekolog pisze ze można ale mój Grzesiek bardzo jej nie lubi (nie wiem dlaczego nawet [emoji23]) i jej nie wierzy.. A ja chciałam dziś pofarbowac włosy bo mi się kolor wyplukal.. Nie rozjaśnianie a farba właśnie... Myślicie że można czy nie?
Ja farbuje i w pierwszej i w drugiej.

Wiesz co nie spodziewałam się cudów, ale liczyłam na chociaż minimum zainteresowania i ludzkiego podejścia. Jest to moja pierwsza ciąża, nie mam doświadczenia w tym temacie, wszystko jest dla mnie nowe, a od tej Pani nie uzyskałabym żadnych informacji jeśli sama bym o cokolwiek nie zapytała [emoji53] no nie tak to sobie wyobrażałam, odwaliła mnie w 5 minut i tyle

Każda kobieta która pierwszy raz jest w ciąży czeka na tą pierwsza wizytę bardzo i wyobraża sobie, że będzie cudownie! Bardzo przykre jest to jak lekarze podchodzą do pacjentów.. nie powinno to tak wyglądać, ja to rozumiem, że jeśli nie ma serduszka to oni nie traktują tej ciąży „na poważnie” bo różnie może być, ale mogliby chociaż pacjentkę traktować tak jak powinni. Ogólnie to jeszcze bardziej się boje mojej wizyty [emoji23] mój lekarz z natury jest gburem wiec po nim tez mogę się spodziewać właśnie czegoś takiego [emoji20] zwłaszcza, ze u mnie pewnie serduszka tez nie będzie..
Przykro mi paola, że ta Twoja wizyta nie wyglądała tak jakbyś chciała [emoji20] ale następna na pewno będzie już pełna pozytywów! Wierze w to! [emoji7]

Ja jutro idę do fryzjera na farbowanie [emoji4]

Ale mnie jedna baba na placu zabaw wkur.... No myślałam że wyjdę z siebie. Oki z kolegami urzadzali wyścigi a ta do nich pretensje że nie mają biegać bo są małe dzieci. Powiedziałam Olisiowi na cały głos że może biegać że ja pozwalam. Plac jest dla wszystkich a ten plac akurat jest dla starszych dzieci bo są drążki i drabinki.

Nie dziwie się Twojemu wkurwowi.. nienawidzę takich ludzi co zwracają uwagę dzieciom które nic nikomu nie robią a tylko się bawią.. co za jędza!

W takim razie robię jak zawsze :D znowu rudosci!
IMG_20190823_184904.jpeg

reklama
Kochana a byłaś na becie przed wizytą? Bo ja po tej ostatniej stracie tak się boję tej bety że chyba pójdę prosto na wizytę i się dowiem :( nie chce iść najpierw na betę bo będę się bała bardzo znowu
Nie byłam, bo sie bałam i nie chciałam się stresować [emoji6] no i chyba dobrze
Każda kobieta która pierwszy raz jest w ciąży czeka na tą pierwsza wizytę bardzo i wyobraża sobie, że będzie cudownie! Bardzo przykre jest to jak lekarze podchodzą do pacjentów.. nie powinno to tak wyglądać, ja to rozumiem, że jeśli nie ma serduszka to oni nie traktują tej ciąży „na poważnie” bo różnie może być, ale mogliby chociaż pacjentkę traktować tak jak powinni. Ogólnie to jeszcze bardziej się boje mojej wizyty [emoji23] mój lekarz z natury jest gburem wiec po nim tez mogę się spodziewać właśnie czegoś takiego [emoji20] zwłaszcza, ze u mnie pewnie serduszka tez nie będzie..
Przykro mi paola, że ta Twoja wizyta nie wyglądała tak jakbyś chciała [emoji20] ale następna na pewno będzie już pełna pozytywów! Wierze w to! [emoji7]
No właśnie, kurczę źle się nastawiałam i tyle. Ale skąd miałam wiedzieć jak się nastawić jak to mój pierwszy raz [emoji23]

Ogólnie wyczytałam o tym co się na nfz umówiłam, że to arogancki gbur [emoji16] ale nie nastawiam się, pójdę do niego żeby mieć badania za darmo. Też będę leciała na dwa fronty w takim razie [emoji23]
O matko, zawsze ktoś taki musi sie trafić... Nie warto przejmować się takimi ludźmi, którym zawsze coś nie pasuje [emoji6] najważniejsze, że się Oli dobrze bawił

Do góry