Moja pod koniec ciąży za każdym razem podczas ktg miała czkawkę i przez to badanie trwało wieczność[emoji85]@paola425 powodzenia dzisiaj [emoji6]
Ja idę na 11 na ktg. Byłam wczoraj, ale lekarzowi nie podobał się zapis. Prawdopodobnie dlatego, że mały na początku spał i dopiero pod koniec się obudził i końcówka była ok, ale dla spokojnej głowy muszę dzisiaj powtórzyć zapis.
reklama
Nie niestety to jest ból z super telefonu przeskoczyć na jakiś słaby [emoji53]Wzięłam jakiś stary telefon od mamy, ale każda czynność na nim doprowadza mnie do płaczu - bo telefon jest ch*jowy i dlatego, że przypomina mi się, że wczoraj o tej godzinie cieszyłam się jeszcze moim iPhonem Xs max[emoji24]
Może to głupota, ale jestem strasznie załamana. A mój poprzedni telefon dostał pracownik i mój kochany mąż powiedział, że mogę o nim zapomnieć [emoji24]
Chociaż ja nie jestem "ajfonowa" więc aż tak się nie wczuję. Za to moja siostra jest i ona byłaby totalnie załamana taką stratą [emoji16]
I ogólnie się witam, stwierdziliśmy, że na dzisiejsze smutki najlepszy będzie jakiś wyskok z miasta. Wybralismy Majaland. Co prawda już 11, a my mamy jeszcze ponad godzinę drogi, ale trudno. Na pierwszy raz musi wystarczyć [emoji14]
Ooo podobno tam jest super [emoji16] zdaj potem relację jak było i bawcie się dobrze! [emoji4]I ogólnie się witam, stwierdziliśmy, że na dzisiejsze smutki najlepszy będzie jakiś wyskok z miasta. Wybralismy Majaland. Co prawda już 11, a my mamy jeszcze ponad godzinę drogi, ale trudno. Na pierwszy raz musi wystarczyć [emoji14]
Prywatną opiekę z pracy mam w medicover [emoji6] i tam idę, czyli niby prywatnie, ale nie płacę [emoji16]@paola425 tak w ogole to idziesz prywatnie czy na NFZ? [emoji4]
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Ktg dzisiaj wyszło już dobrze [emoji6] obudziłam śpiocha słodkim przed badaniem [emoji16]
Podziel się: