reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@paola425 powodzenia dzisiaj [emoji6]

Ja idę na 11 na ktg. Byłam wczoraj, ale lekarzowi nie podobał się zapis. Prawdopodobnie dlatego, że mały na początku spał i dopiero pod koniec się obudził i końcówka była ok, ale dla spokojnej głowy muszę dzisiaj powtórzyć zapis.
Moja pod koniec ciąży za każdym razem podczas ktg miała czkawkę i przez to badanie trwało wieczność[emoji85]

reklama
Wzięłam jakiś stary telefon od mamy, ale każda czynność na nim doprowadza mnie do płaczu - bo telefon jest ch*jowy i dlatego, że przypomina mi się, że wczoraj o tej godzinie cieszyłam się jeszcze moim iPhonem Xs max[emoji24]
Może to głupota, ale jestem strasznie załamana. A mój poprzedni telefon dostał pracownik i mój kochany mąż powiedział, że mogę o nim zapomnieć [emoji24]
Nie niestety to jest ból z super telefonu przeskoczyć na jakiś słaby [emoji53]
Chociaż ja nie jestem "ajfonowa" więc aż tak się nie wczuję. Za to moja siostra jest i ona byłaby totalnie załamana taką stratą [emoji16]

Będę teraz dziko odpowiadać, bo nawet wygląd aplikacji jest totalnie inny w samsungu[emoji85]
@MartaSx ja na Twoim miejscu przez jakiś czas w ogóle przestalabym robić cokolwiek w domu, może mąż pojąłby wtedy, jaki kawał roboty odwalasz

I ogólnie się witam, stwierdziliśmy, że na dzisiejsze smutki najlepszy będzie jakiś wyskok z miasta. Wybralismy Majaland. Co prawda już 11, a my mamy jeszcze ponad godzinę drogi, ale trudno. Na pierwszy raz musi wystarczyć [emoji14]

I ogólnie się witam, stwierdziliśmy, że na dzisiejsze smutki najlepszy będzie jakiś wyskok z miasta. Wybralismy Majaland. Co prawda już 11, a my mamy jeszcze ponad godzinę drogi, ale trudno. Na pierwszy raz musi wystarczyć [emoji14]
Ooo podobno tam jest super [emoji16] zdaj potem relację jak było i bawcie się dobrze! [emoji4]

reklama
Do góry