reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@paola425 jeju to my chyba czujemy ekscytacja za Ciebie [emoji16] czekam na relacje z niecierpliwością [emoji7]

@RoseGold też słyszałam o majalandzie same dobre opinie, to dla nas też miejsce do odhaczenia.
Co do podejścia do pieniędzy mam podobnie, ciężko pracuje na jazdy grosz więc strata ich a szczególnie w głupich sytuacjach lub z mojej winy wpedza mnie w dół. Np. Ost mój powlaczal jakieś aplikacje i przez jego głupote rachunek za tel baaaardzo urósł, trzy dni mnie nosiło bo wiem że można było tego uniknąć.

@nast95 to cudownie że dobrze juz dziś [emoji7] jeju cieszę się razem z Tobą, jak ja bym chciała czuć już dzidzie w brzuszku, jak sobie przypomnę te kopniaki, tylko najpierw muszę zajść [emoji16][emoji1787]

@MartaSx 27 już tuż tuż, i polowkowe jak to leci :-)

Ja dziś 9dc ale póki co wszystko ok. Od dziś zaczynam nocki, nie chce mi się ale ost staram się skupiać na czynnościach domowych, rodzinie i pracy żeby nie myśleć za dużo bo wtedy mnie bierze lęk że znowu będę krwawic i nici z normalnych cykli.

@paola425 jeju to my chyba czujemy ekscytacja za Ciebie [emoji16] czekam na relacje z niecierpliwością [emoji7]

@RoseGold też słyszałam o majalandzie same dobre opinie, to dla nas też miejsce do odhaczenia.
Co do podejścia do pieniędzy mam podobnie, ciężko pracuje na jazdy grosz więc strata ich a szczególnie w głupich sytuacjach lub z mojej winy wpedza mnie w dół. Np. Ost mój powlaczal jakieś aplikacje i przez jego głupote rachunek za tel baaaardzo urósł, trzy dni mnie nosiło bo wiem że można było tego uniknąć.

@nast95 to cudownie że dobrze juz dziś [emoji7] jeju cieszę się razem z Tobą, jak ja bym chciała czuć już dzidzie w brzuszku, jak sobie przypomnę te kopniaki, tylko najpierw muszę zajść [emoji16][emoji1787]

@MartaSx 27 już tuż tuż, i polowkowe jak to leci :-)

Ja dziś 9dc ale póki co wszystko ok. Od dziś zaczynam nocki, nie chce mi się ale ost staram się skupiać na czynnościach domowych, rodzinie i pracy żeby nie myśleć za dużo bo wtedy mnie bierze lęk że znowu będę krwawic i nici z normalnych cykli.
Ja to się mega stresuję... Już czuję jak puls mi skacze [emoji53] 2 godziny zostały
Kilka skórczy dochodzących do 40 i trwających ok pół minuty, ale nie czułam ich wgl i dopiero na zapisie zobaczyłam [emoji16]
To może dobrze, poród będzie mniej bolesny [emoji16]

Hejka dziewczynki ja wracam już do Warszawy z wypadu do energyladi było mega wesoło mogło by tak być ze mimo tej bety 0.2 jestem w ciąży? Jak na razie 2 dni się spóźnia

I ogólnie się witam, stwierdziliśmy, że na dzisiejsze smutki najlepszy będzie jakiś wyskok z miasta. Wybralismy Majaland. Co prawda już 11, a my mamy jeszcze ponad godzinę drogi, ale trudno. Na pierwszy raz musi wystarczyć [emoji14]
Byłam czad [emoji7] organizowałam tam wycieczkę na 150 osób. Drogie bilety w pizdu. My jako przedszkole placilismy 40zl. Ale normalny bilet 80zl chyba że ma się urodziny to 1zl. Gdzie karnet roczny kosztuje 120 chyba. Ale polecam dla mnie bomba i dla takich 7 latków i mniejszych. Jeździłam prawie na wszystkim [emoji23]

reklama
Hejka dziewczynki ja wracam już do Warszawy z wypadu do energyladi było mega wesoło mogło by tak być ze mimo tej bety 0.2 jestem w ciąży? Jak na razie 2 dni się spóźnia
Tam dziś dzień dobry TVN było [emoji23] koleżanki z pracy były w weekend też mówiły że taki czad, że warto. My się też tam wybieramy może latem jak już mama będzie miała pół roku

Co to bety to nie mam pojęcia ja jej nigdy nie robiłam.

Do góry