reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Anita u mnie to samo ja mam dzień mamy w piątek i te moje dzieciaki mecze tymi wierszykami. Też chcę już koniec roku.

reklama
Hej kochana ja już w pracy i czuję że to będzie okropny dzien 6dni do @ bardzo niechcianej, w głowie coraz więcej myśli. Ale nie wiem czy to przez pogodę czy przez coś innego ale jestem tak obolala, plecy bolą i chyba każdy mięsień, obudziłam się zmęczona bez Energii i coraz częściej czuje klocie w jajnikach raz w jednym raz w drugim [emoji3061]

Hej kochana ja już w pracy i czuję że to będzie okropny dzien 6dni do @ bardzo niechcianej, w głowie coraz więcej myśli. Ale nie wiem czy to przez pogodę czy przez coś innego ale jestem tak obolala, plecy bolą i chyba każdy mięsień, obudziłam się zmęczona bez Energii i coraz częściej czuje klocie w jajnikach raz w jednym raz w drugim [emoji3061]
Ja tez z bolem w podbrzuszu i bolem piersi.. czekam czy przyjdą plamienia czy nie.. co chwile do lazienki biegam.. najchetniej bym przespala swoje wolne od pracy 2 dni zeby zostaly juz tylko 4 do @..

Hej, ja już od 5 rano na nogach. Siedze teraz w pracy .Bardzo czekam na weekend bo mamy w planach z rodzinką wypad do Brennej.
MisiaJasia moja córka też w 4 kl. I semestr był koszmarny ale teraz lepiej a nawet bardzo dobrze.
MartaSx śliczna fasolka :)

reklama
Hej, ja już od 5 rano na nogach. Siedze teraz w pracy .Bardzo czekam na weekend bo mamy w planach z rodzinką wypad do Brennej.
MisiaJasia moja córka też w 4 kl. I semestr był koszmarny ale teraz lepiej a nawet bardzo dobrze.
MartaSx śliczna fasolka :)
Moj semestr tez zawalal.. na poczatku drugiego mial tendencje wzywzkową a jak zaczelo sie robic cieplej to zanim wrocilam z pracy do domu to on zdazyl poleciec z kolegami do parku czy na orlik czy gdzies.. i szukaj wiatru w polu..

Do góry