reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja tez chce juz koniec roku.. uwierzcie mi [emoji23][emoji23][emoji23]
Aaa to najgorsza, ten przeskok między nauczaniem początkowym, a dużą ilością przedmiotów pewnie mocno dało się odczuć...Niby tak.. ale sobota bedzie wtorkiem za to [emoji16][emoji23][emoji23]
Pasozyt jest w 4 klasie [emoji849]
MisiaJasia
No z pierworodnym tez mialam gehenne w 4 klasie.. ale maly to idzie po bandzie.. charakterek ma tak ignorancki ze boje sie co bedzie dalej..Aaa to najgorsza, ten przeskok między nauczaniem początkowym, a dużą ilością przedmiotów pewnie mocno dało się odczuć...
MisiaJasia
Ja nie mam nic przeciwko. Powiedzcie jakie info podac i juz sie melduje
Hej, któraś zaproponowała żeby opisać nas typu imię i skąd jesteśmy. Jeśli jesteście za, postaram się to uzupełnić i wyedytować pierwszy post
Hej kochana ja już w pracy i czuję że to będzie okropny dzien 6dni do @ bardzo niechcianej, w głowie coraz więcej myśli. Ale nie wiem czy to przez pogodę czy przez coś innego ale jestem tak obolala, plecy bolą i chyba każdy mięsień, obudziłam się zmęczona bez Energii i coraz częściej czuje klocie w jajnikach raz w jednym raz w drugim [emoji3061]
MisiaJasia
Ja tez z bolem w podbrzuszu i bolem piersi.. czekam czy przyjdą plamienia czy nie.. co chwile do lazienki biegam.. najchetniej bym przespala swoje wolne od pracy 2 dni zeby zostaly juz tylko 4 do @..Hej kochana ja już w pracy i czuję że to będzie okropny dzien 6dni do @ bardzo niechcianej, w głowie coraz więcej myśli. Ale nie wiem czy to przez pogodę czy przez coś innego ale jestem tak obolala, plecy bolą i chyba każdy mięsień, obudziłam się zmęczona bez Energii i coraz częściej czuje klocie w jajnikach raz w jednym raz w drugim [emoji3061]
MamaM123
Hej, ja już od 5 rano na nogach. Siedze teraz w pracy .Bardzo czekam na weekend bo mamy w planach z rodzinką wypad do Brennej.
MisiaJasia moja córka też w 4 kl. I semestr był koszmarny ale teraz lepiej a nawet bardzo dobrze.
MartaSx śliczna fasolka
MisiaJasia moja córka też w 4 kl. I semestr był koszmarny ale teraz lepiej a nawet bardzo dobrze.
MartaSx śliczna fasolka
reklama
MisiaJasia
Moj semestr tez zawalal.. na poczatku drugiego mial tendencje wzywzkową a jak zaczelo sie robic cieplej to zanim wrocilam z pracy do domu to on zdazyl poleciec z kolegami do parku czy na orlik czy gdzies.. i szukaj wiatru w polu..Hej, ja już od 5 rano na nogach. Siedze teraz w pracy .Bardzo czekam na weekend bo mamy w planach z rodzinką wypad do Brennej.
MartaSx śliczna fasolka
Podziel się: