reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No nieststy dziś śnieżna biel na teście, termin @ wg aplikacji jest na jutro więc zostawiam jeszcze jeden test na jutro, tak czy siak potwierdzę ciążę bądź nie ciążę betką:) bo jeśli już to trzeba odstawić dupka. ;) @ nie ma więc nadzieja jeszcze jest:)
Trzymamy kciuki nadal póki @ nie ma jest nadzieja no i jeszcze nic straconego [emoji4]

reklama
Dzień dobry!

@fiddlee trzymam kciuki, żeby jutro pokazała się już druga kreska!

Ja dziś padnięta. Do nocy robiłam paznokcie, które mocno mi nie wyszły, a z samego rana trzeba było wstać, bo muszę zrobić rtg kolan (a koleżanka dziś do laryngologa, wiec pojechałyśmy do miasta razem) i jestem strasznie niewyspana.

W ogóle przyszła mi jakaś wiadomość z Groupona. Niczego wczoraj nie kupiłam, zdarzyło Wam się może coś podobnego?
IMG_0661.JPG

Dzień dobry!

@fiddlee trzymam kciuki, żeby jutro pokazała się już druga kreska!

Ja dziś padnięta. Do nocy robiłam paznokcie, które mocno mi nie wyszły, a z samego rana trzeba było wstać, bo muszę zrobić rtg kolan (a koleżanka dziś do laryngologa, wiec pojechałyśmy do miasta razem) i jestem strasznie niewyspana.

W ogóle przyszła mi jakaś wiadomość z Groupona. Niczego wczoraj nie kupiłam, zdarzyło Wam się może coś podobnego?Zobacz załącznik 1009442
Nie zapisuj tej pseudo fv nigdzie i nie otwieraj, wirusy rozsyłają:)!

Rose zgadzam się uważaj teraz takie badziewia potrafią rozsylac że szok.

Ja dziś 15 dc testy owu dalej nic. Ale chociaż nie plamie jak w poprzednich cyklach. Dziś znowu do pracy a mam leniuszka że szok. I wgl niewiem czy pogoda czy co ale od dwóch dni mam jakiś skopany humor z dziedziny bez kija nie pidchodz.

Rose zgadzam się uważaj teraz takie badziewia potrafią rozsylac że szok.

Ja dziś 15 dc testy owu dalej nic. Ale chociaż nie plamie jak w poprzednich cyklach. Dziś znowu do pracy a mam leniuszka że szok. I wgl niewiem czy pogoda czy co ale od dwóch dni mam jakiś skopany humor z dziedziny bez kija nie pidchodz.
Ja mam to samo. I do tego ciągle mi się chce spać oczy się same zamykają.

Ciągle boli mnie ten jajnik na innym wątku piszą że to może być torbiel... Ja się chyba załamie dopiero co miałam wrócić do starań [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]

Ja mam to samo. I do tego ciągle mi się chce spać oczy się same zamykają.

Ciągle boli mnie ten jajnik na innym wątku piszą że to może być torbiel... Ja się chyba załamie dopiero co miałam wrócić do starań [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]
Adzik nie załamuje się, to może nie być torbiel ( ja często miałam takie bóle i myślałam właśnie ze torbiel bo często je miewam a się okazywało że wszystko ok), poza tym nawet torbiel to nie koniec bo często po lekach się wchłania bądź z @ się biodegraduje. Rozumiem strach bo ja w takich sytuacjach często myślę że to torbiel ale to naprawdę może być nic.

reklama
Adzik nie załamuje się, to może nie być torbiel ( ja często miałam takie bóle i myślałam właśnie ze torbiel bo często je miewam a się okazywało że wszystko ok), poza tym nawet torbiel to nie koniec bo często po lekach się wchłania bądź z @ się biodegraduje. Rozumiem strach bo ja w takich sytuacjach często myślę że to torbiel ale to naprawdę może być nic.
Tak się boję:(
Wizytę u gin mam dopiero za miesiąc wcześniej nie mam jak iść bo ciągle koliduje termin z pracą

Do góry