reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja mam to samo. I do tego ciągle mi się chce spać oczy się same zamykają.

Ciągle boli mnie ten jajnik na innym wątku piszą że to może być torbiel... Ja się chyba załamie dopiero co miałam wrócić do starań [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]

Mnie jajniki bolały kilka dni przed owulacją cały czas a ty który masz dzień cyklu?

Hej dziewczyny [emoji6]

Ja dziś miałam taki zalatany dzień w pracy, że nawet nie miałam kiedy do Was zajrzeć [emoji53] zaraz muszę jeszcze chatę trochę ogarnąć, bo jutro mamy gości, pojutrze też, w piatek i sobotę też [emoji23] taki długi weekend

A poza tym znowu czekam [emoji53] tym razem na wizytę za tydzień w piątek.. Tak mi się dłuży ten czas, że masakra...

@Olineekg umówiłaś się do lekarza?

Hej dziewczyny [emoji6]

Ja dziś miałam taki zalatany dzień w pracy, że nawet nie miałam kiedy do Was zajrzeć [emoji53] zaraz muszę jeszcze chatę trochę ogarnąć, bo jutro mamy gości, pojutrze też, w piatek i sobotę też [emoji23] taki długi weekend

A poza tym znowu czekam [emoji53] tym razem na wizytę za tydzień w piątek.. Tak mi się dłuży ten czas, że masakra...

Tak co nie zapomnisz dac znac co i jak ! [emoji847]

Jak się czujesz ?

Hej dziewczyny [emoji6]

Ja siedzę po 12 godzin w pracy i marze tylko o tym żeby położyć się do łóżka!!! [emoji23]
Właśnie nie umówiłam się jeszcze.. jutro będę dzwonić i tak sobie zdecydowałam, że umówię się na końcówkę sierpnia.. żeby odrazu wziąć L4 :) w pracy już powiedziałam, że mam zamiar pracować tylko do końca tego miesiąca.. a jutro powiem swoim rodzicom i siostrze, będą emocje [emoji39]

Juz sobie nie wymyślaj. To ze ktos coś to nie znaczy ze i Ty masz.
Mnie jajniki napitalały non stop. Na okres, na owu, po owu. A po orgazmie myslalam ze bede wyć do księżyca i to nie z rozkoszy.
Okazało sie ze jajniki zaczely pracować, no.i tak a nie inaczej sie to objawiało.
Ja mam to samo. I do tego ciągle mi się chce spać oczy się same zamykają.

Ciągle boli mnie ten jajnik na innym wątku piszą że to może być torbiel... Ja się chyba załamie dopiero co miałam wrócić do starań [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]

reklama
Juz sobie nie wymyślaj. To ze ktos coś to nie znaczy ze i Ty masz.
Mnie jajniki napitalały non stop. Na okres, na owu, po owu. A po orgazmie myslalam ze bede wyć do księżyca i to nie z rozkoszy.
Okazało sie ze jajniki zaczely pracować, no.i tak a nie inaczej sie to objawiało.
Już kabinowalam czy nie za mocno z m działamy... Ale żeby tak ciągle bolało. No nic czekam spokojnie na wizytę i gin.

Poza tym 30.07 byłam i gina. Na usg nic nie było widać. Widział tylko że owu się odbyła. Jak by coś było nie tak to chyba by już wtedy zauważył? Co myślicie?

Do góry