reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Czyli nie jest z moim organizmem tak źle, lekarz mówił, że wynik będzie pokazywał tylko naturalny progesteron ponieważ duphaston jest sztuczny czyli na nim się nie skupią. :) cieszę się, niech się rozwija :)
Tak jest, dupek nie wychodzi w wyniku badania. Więc jest całkiem spoko, niech rośnie dalej [emoji4]

Mój tez wyjeżdża i niewiem kiedy będzie wiec podchodzimy do inseminacji i w piątek odda nasienie do mrożenia zeby w owu przeprowadzić bez niego . Innej opcji już nie biorę pod uwagę bo takim sposobem to graniczy z cudem ze zajdę

Myśle, ze u mnie tez nie ma szans. Dlatego najpierw porobimy wszystkie badania i później będziemy działać już w kierunku inseminacji

Jeśli chodzi o sutki to widzę, ze Was jednak bardziej boli skóra, mnie bolą piersi w środku[emoji85] swoją droga strasznie to jest męczące

Hahahha [emoji23]

od soboty mam u siebie bratanice. Ludzie kochani padam na pysk, ale nie żeby ona była taka absorbująca, po prostu ja nie mam mocy, zasypiam na stojąco. Od wczoraj robię jej ciasto, chałwowca i końca nie widać [emoji23]

Ja mam tak samo, spałam dzisiaj do 9 i już zdążyłam do tej pory zrobić dwie drzemki[emoji85] normalnie jakby ktoś przełączał mnie z on na off[emoji23]

Kurczę, to kiedy się zobaczycie teraz? Jasne, że możesz się udzielać, co za pytanie [emoji16]

Co do sutkow to aż musiałam się obmacać żeby dobrze opisać [emoji23] mnie bolą brodawki, tak jakby mnie stary ugryzł [emoji16] jak się dotknę, natomiast bez dotykania czuje taki dyskomfort, że stanik mnie uciska na nie. A taki ból piersi od strony pach również się pojawia ale sporadycznie, bardziej go czuje jak zmęczona jestem.

Nie mam pojęcia kiedy się zobaczymy. Teraz ciagle coś mężowi wypadało i nie widzimy się już trzeci tydzień, jutro jedzie na jakieś szkolenie, później rozumiem ze wraca jeszcze na obecny projekt i później bezpośrednio do Szwecji. A w Szwecji zazwyczaj rotacje 3tyg/1 albo 6/2. Ale ze teraz dopiero ten projekt rusza z opóźnieniem, to obstawiam ze 6 tyg to minimum[emoji53]

reklama
Rose oczywiście że możesz, Wielka szkoda by była gdybyś nas porzuciła :-)

Fiddle super wieści :-)

Madziolina właśnie ja się też zastanawiam co u mnie nie tak ze te plamienia są. Ale mam nadzieję że teraz ich nie będzie :-) wiara to podstawa :-)

Do góry