reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się :-)

Mayerd idzie w dobra stronę :-)

Marta co za relaks, i te sen ubawilo mnie "że to była grupa przestepcza" fajnie to ujelas :-)

Fiddle 3mam kciuki [emoji3590]

Ja dziś 8dc od wczoraj już bez @. Miałam 6 dni @(przy czym ist już słabszy) czyli wreszcie normalnie 3majcie kciuki żebym tylko teraz nie zaczęła pkamic w okolicy 12dc po owu :-( jak ostatnio. Od ok 10dc będę robić testy owu, ale zrobię te co mam i już w przyszłym cyklu nie będę się testami dręczy.

Ja dziś wreszcie wolne, Woodstock staje się wspomnieniem juuuupi [emoji16] także po wypłacie ruszę spokojnie w miasto bez zydzenia na piwo co 3metry [emoji1787]

reklama

Marta co za relaks, i te sen ubawilo mnie "że to była grupa przestepcza" fajnie to ujelas :-)

Ja dziś 8dc od wczoraj już bez @. Miałam 6 dni @(przy czym ist już słabszy) czyli wreszcie normalnie 3majcie kciuki żebym tylko teraz nie zaczęła pkamic w okolicy 12dc po owu :-( jak ostatnio. Od ok 10dc będę robić testy owu, ale zrobię te co mam i już w przyszłym cyklu nie będę się testami dręczy.

Ja dziś wreszcie wolne, Woodstock staje się wspomnieniem juuuupi [emoji16] także po wypłacie ruszę spokojnie w miasto bez zydzenia na piwo co 3metry [emoji1787]
Padłam. [emoji23][emoji23][emoji23]

No to 3mam kciuki [emoji7]
Woodstock nie lubię ble menelstwo to dla mnie

@MartaSx mi tez zdarzają się takie sny pełne akcji[emoji85] najgorsze jest to, ze człowiek budzi się i nie wie, gdzie jest i o co chodzi[emoji23]
Mój ulubiony sen był taki, ze jako gosposia pracował u mnie Hołowczyc, a w szereg jego zadań wchodziło m. in. gotowanie i opiekowanie się moim... jeżozwierzem[emoji848]

@fiddlee trzymam kciuki, żeby to były oznaki dwóch kresek!
Często czytam, ze bolą kobiety sutki. Jaki to ból? Tzn boli jakby skóra? Czy piersi w miejscu sutków? Pytanie brzmi idiotycznie, wiem :p ale jestem ciekawa, bo mnie zazwyczaj piersi bolą całe, głównie od strony pach, a teraz od czasu domniemanej owulacji bolą mnie właśnie piersi tylko „pod sutkami”[emoji23] nie wiem, czy dobrze to określiłam[emoji85]

U mnie na razie koniec starań niestety.
Mąż przez kilka miesięcy miał jeszcze pracować w Niemczech, gdzieś w okolicy Berlina, ale dostał właśnie wiadomość, ze w tę niedzielę (bezpośrednio z tego projektu, wiec nawet w domu nie będzie) wylatuje pod koło podbiegunowe[emoji24] jest mi źle, bo liczyłam, ze jeszcze pare miesięcy mamy na starania... no ale wyszło jak wyszło, widocznie tak miało być. Ale mogę dalej się udzielać, prawda?

@MartaSx mi tez zdarzają się takie sny pełne akcji[emoji85] najgorsze jest to, ze człowiek budzi się i nie wie, gdzie jest i o co chodzi[emoji23]
Mój ulubiony sen był taki, ze jako gosposia pracował u mnie Hołowczyc, a w szereg jego zadań wchodziło m. in. gotowanie i opiekowanie się moim... jeżozwierzem[emoji848]

Często czytam, ze bolą kobiety sutki. Jaki to ból? Tzn boli jakby skóra? Czy piersi w miejscu sutków? Pytanie brzmi idiotycznie, wiem :p ale jestem ciekawa, bo mnie zazwyczaj piersi bolą całe, głównie od strony pach, a teraz od czasu domniemanej owulacji bolą mnie właśnie piersi tylko „pod sutkami”[emoji23] nie wiem, czy dobrze to określiłam[emoji85]

Mąż przez kilka miesięcy miał jeszcze pracować w Niemczech, gdzieś w okolicy Berlina, ale dostał właśnie wiadomość, ze w tę niedzielę (bezpośrednio z tego projektu, wiec nawet w domu nie będzie) wylatuje pod koło podbiegunowe[emoji24] jest mi źle, bo liczyłam, ze jeszcze pare miesięcy mamy na starania... no ale wyszło jak wyszło, widocznie tak miało być. Ale mogę dalej się udzielać, prawda?

Mój tez wyjeżdża i niewiem kiedy będzie wiec podchodzimy do inseminacji i w piątek odda nasienie do mrożenia zeby w owu przeprowadzić bez niego . Innej opcji już nie biorę pod uwagę bo takim sposobem to graniczy z cudem ze zajdę

Często czytam, ze bolą kobiety sutki. Jaki to ból? Tzn boli jakby skóra? Czy piersi w miejscu sutków? Pytanie brzmi idiotycznie, wiem [emoji14] ale jestem ciekawa, bo mnie zazwyczaj piersi bolą całe, głównie od strony pach, a teraz od czasu domniemanej owulacji bolą mnie właśnie piersi tylko „pod sutkami”[emoji23] nie wiem, czy dobrze to określiłam[emoji85]

Kurczę, to kiedy się zobaczycie teraz? Jasne, że możesz się udzielać, co za pytanie [emoji16]

Co do sutkow to aż musiałam się obmacać żeby dobrze opisać [emoji23] mnie bolą brodawki, tak jakby mnie stary ugryzł [emoji16] jak się dotknę, natomiast bez dotykania czuje taki dyskomfort, że stanik mnie uciska na nie. A taki ból piersi od strony pach również się pojawia ale sporadycznie, bardziej go czuje jak zmęczona jestem.

Kurczę, to kiedy się zobaczycie teraz? Jasne, że możesz się udzielać, co za pytanie [emoji16]

Co do sutkow to aż musiałam się obmacać żeby dobrze opisać [emoji23] mnie bolą brodawki, tak jakby mnie stary ugryzł [emoji16] jak się dotknę, natomiast bez dotykania czuje taki dyskomfort, że stanik mnie uciska na nie. A taki ból piersi od strony pach również się pojawia ale sporadycznie, bardziej go czuje jak zmęczona jestem.
Idealnie to opisałaś [emoji16][emoji16][emoji16] oplułam ekran telefonu przez to stwierdzenie, że boli, jakby stary ugryzł [emoji23][emoji23][emoji23] ale to dokładnie jest takie uczucie, lepiej bym tego nie opisała [emoji23][emoji23][emoji23]

Idealnie to opisałaś [emoji16][emoji16][emoji16] oplułam ekran telefonu przez to stwierdzenie, że boli, jakby stary ugryzł [emoji23][emoji23][emoji23] ale to dokładnie jest takie uczucie, lepiej bym tego nie opisała [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahahha [emoji23]

od soboty mam u siebie bratanice. Ludzie kochani padam na pysk, ale nie żeby ona była taka absorbująca, po prostu ja nie mam mocy, zasypiam na stojąco. Od wczoraj robię jej ciasto, chałwowca i końca nie widać [emoji23]

Mnie bolą same sutki przy dotknięciu.. w staniku czuje jakby mnie całe hmm swędziały coś takiego, bez stanika też źle bo wszystko mnie ociera, masakra [emoji23]

reklama
Do góry