reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nie mam pojęcia kiedy się zobaczymy. Teraz ciagle coś mężowi wypadało i nie widzimy się już trzeci tydzień, jutro jedzie na jakieś szkolenie, później rozumiem ze wraca jeszcze na obecny projekt i później bezpośrednio do Szwecji. A w Szwecji zazwyczaj rotacje 3tyg/1 albo 6/2. Ale ze teraz dopiero ten projekt rusza z opóźnieniem, to obstawiam ze 6 tyg to minimum[emoji53]

Jejku, podziwiam Was! Ja bym tak nie dała rady za żadne skarby świata.. [emoji20]

reklama
Jejku, podziwiam Was! Ja bym tak nie dała rady za żadne skarby świata.. [emoji20]

Tez tak kiedyś mówiłam. Mój mąż ma tez biznes tu na miejscu, dlatego przed jego wyjazdami spędzaliśmy ze sobą 24h na dobę. I totalnie nie rozumiałam ludzi, którzy żyli osobno. Uważałam, ze żadne pieniądze tego nie rekompensują. Ale dziecko zaczęło nam chorować plus do tego wizyty u lekarzy, leczenie kosztowało kilka tysięcy miesięcznie. Przez to zaczęłam uważać, ze pieniądze są ważne na równi ze zdrowiem. Dodatkowo zaczęliśmy się kłócić, wiec podjęliśmy decyzję, ze mąż zmienia pracę. I wyszło nam to na dobre pod każdym względem.

Oczywiście, że można ale nie przed owu, mój lekarz twierdzi, że podanie np duphastonu przed owulacja może ja zablokować:)
Mój gin też tak twierdzi dlatego dupka zazywam 10 ostatnich dni cyklu

@RoseGold no przestań jeszcze pytasz ! Ja też ze staraniami musiałam się wstrzymać A nikt mnie stąd nie wyrzucił. Poza tym nie wyobrażam już sobie tego wątku bez Ciebie [emoji274] głowa do góry

Rose bo Ci na dupe dam [emoji23] weź przestań. Też mogę powiedzieć że w sumie jako ciężarna nie powinno mnie tu być. Bo tylko wam truje.

Myślę że zwiększona dawka dupka nie zaszkodzi.

My wróciliśmy po basenie o 16 wydygani ale młody chcial iść jeszcze na plac zabaw. Ja już nie dałam rady. Strasznie mnie zmeczyl ten basen.
Jutro wizyta u gina na 17.30 i teściowa przyjeżdża bo ma w Poznaniu lekarza i musi przenocować. Będzie mnie wkur..... Wiać.
Kupiliśmy dzis łóżeczko z olx za 50zl w ogóle stan idealny. O takie
Screenshot_20190806_203222_pl.tablica.jpeg

Bardzo miło mi dziewczyny czytać, ze moja obecność mimo braku starań jest tutaj mile widziana[emoji173]️

@MartaSx łóżeczko super! I to za 50zl? Szok [emoji1]
I trzymam kciuki za udana wizytę i żebyś przeżyła obecność teściowej[emoji85]

Bardzo miło mi dziewczyny czytać, ze moja obecność mimo braku starań jest tutaj mile widziana[emoji173]️

@MartaSx łóżeczko super! I to za 50zl? Szok [emoji1]
I trzymam kciuki za udana wizytę i żebyś przeżyła obecność teściowej[emoji85]
To może być trude z tą teściowa. Ona ma chujowy charakter. Całe życie na rencie. Wieczny chipochadryk. Jak jej lekarz powiedział że wszystko ok. Zmieniła lekarza [emoji23] od 20 stu lat umiera ha ha ha. Ale ja to też mam ****.. owy charakter bo pwoem co myślę [emoji23][emoji23]

To może być trude z tą teściowa. Ona ma chujowy charakter. Całe życie na rencie. Wieczny chipochadryk. Jak jej lekarz powiedział że wszystko ok. Zmieniła lekarza [emoji23] od 20 stu lat umiera ha ha ha. Ale ja to też mam ****.. owy charakter bo pwoem co myślę [emoji23][emoji23]
I prawidłowo, nie ma co dawać sobie na głowę wejść ! Mojej koleżanki mąż jest hipochondrykiem (czy jak to się piszę [emoji23]) no ma kobita z nim 3swiaty.

A jak już o tesciowych to moja usilnie próbuje nas namówić na wspólne wakacje, bo ona to w końcu by się gdzieś wybrała. Powiedziałam jej, że ja tam jadę na ostry seks z mężem i mamusia nie jest mi tam potrzebna [emoji23] myślicie, że dotarło? A w życiu.. dalej wydzwania [emoji23]

reklama
I prawidłowo, nie ma co dawać sobie na głowę wejść ! Mojej koleżanki mąż jest hipochondrykiem (czy jak to się piszę [emoji23]) no ma kobita z nim 3swiaty.

A jak już o tesciowych to moja usilnie próbuje nas namówić na wspólne wakacje, bo ona to w końcu by się gdzieś wybrała. Powiedziałam jej, że ja tam jadę na ostry seks z mężem i mamusia nie jest mi tam potrzebna [emoji23] myślicie, że dotarło? A w życiu.. dalej wydzwania [emoji23]
ojoj no to ladnie pojechalas. Ja tam mam super tesiowa i mama moja jestsuper tesciowa dla mojego meza. Prawie zawsze z nimi wyjezdzamy i przy dwojce dziecipomoc nieoceniona a i podrinkujemy wieczorami

Do góry