reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ale ja mam durne sny ostatnio. Śniło mi się że poszlam do gina bo zaczęłam plamic. Jestem w 18 tc a on ze ciąża ma 4 tygodnie i dał ki skier do szpitala na poronienie. Wkurzyłam się poszłam do mojego gina i się okazało że tamten dał mi wyniki poprzedniej pacjentki. U mojego wyszło wszystko ok. Ale było już późno bo od 6 rano do 20 byłam u lekarza. A że on prywatny musiałam iść do bankomatu po jakiś krzakach. Był jeden sklep i przy kasie bankomat. A że to była grupa przestępczą to chcieli pin do karty. Ja im nie dałam i chcieli mnie pobić. Zabrałam im kartę i uciekam.
Masakra co za głupi sen.

Ale ja mam durne sny ostatnio. Śniło mi się że poszlam do gina bo zaczęłam plamic. Jestem w 18 tc a on ze ciąża ma 4 tygodnie i dał ki skier do szpitala na poronienie. Wkurzyłam się poszłam do mojego gina i się okazało że tamten dał mi wyniki poprzedniej pacjentki. U mojego wyszło wszystko ok. Ale było już późno bo od 6 rano do 20 byłam u lekarza. A że on prywatny musiałam iść do bankomatu po jakiś krzakach. Był jeden sklep i przy kasie bankomat. A że to była grupa przestępczą to chcieli pin do karty. Ja im nie dałam i chcieli mnie pobić. Zabrałam im kartę i uciekam.
Masakra co za głupi sen.
Boziu masakra.

Masakra co za głupi sen.
No nieźle:p

Witam się i ja dziewczyny, siedzę właśnie w labolatorium i czekam na badanie. Progesteron dzisiaj [emoji14] ludzi od ciula..

Generalnie dzisiaj 7dpo i od wczoraj czasami pobolewa mnie brzuch. Sutki mam bardzo wrażliwe. I wkurzona chodzę. Mam nadzieję, że to pierwsze zwiastuny :)

reklama
Ja wybrałam się znów na basen z Oliwierem. Szaleje [emoji23]
1565082895551.jpeg

Trzymam kciuki za wasze wyniki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry