reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Zdjecie z lewej strony sierpien 2017, zdjecie z prawej strony chyba lipiec 2018.. teraz jest mnie jeszcze troszke mniej :) jak bede w dobrym nastroju to jutro sobie zrobie zdjecie i pokaze :)
20190521_181249.jpeg

Też bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]
Marta bedzie dobrze, zobaczysz :) i moze pochwalisz sie zdjeciem fasolki[emoji7]

Ja tez kocham jesc :) a ze jestem corka Cukierniczki to czesto robie ciasta i potrafie zjesc pol blachy na raz.. dlatego 20kg gubilam az 2 lata [emoji23]

MisiaJasia amazing metamorfoza. Uwierz mi że 2 lata to i tak jest dobry czas Ja się już prawie 3 kula z problemem tycia I nie zanosi się na to żebym się z tym poradziła.
Chociaż ostatnio zastanawiam się czy to nie będzie tak że w ciąży zaczyna się lepiej odżywiać to mnie z motywuje a po ciąży wezmę się za siebie Chociaż może to czcze gadanie i mrzonki[emoji2368]

Też bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]
No ja trzymam dietę jestem twarda. Ciągnie mnie do słodkiego czasami ale staram się nie sięgać. W przeszłości jadłam słodkie ale też nie zbyt dużo. Teraz wogule nawet herbatę gorzką. Mniej owoców więcej warzyw. Praktycznie w każdym obiedzie mam warzywa niskokaloryczne sałatki. Mięso tylko chude i gotowane ewentualnie drób smażony na oliwie z oliwek do sałatek. Daje radę. Jak tylam po 500 gram tygodniowo tak waga stoi teraz w miejscu

MisiaJasia amazing metamorfoza. Uwierz mi że 2 lata to i tak jest dobry czas Ja się już prawie 3 kula z problemem tycia I nie zanosi się na to żebym się z tym poradziła.
Chociaż ostatnio zastanawiam się czy to nie będzie tak że w ciąży zaczyna się lepiej odżywiać to mnie z motywuje a po ciąży wezmę się za siebie Chociaż może to czcze gadanie i mrzonki[emoji2368]
Wszystko mozna tylko trzeba znalezc sposob na sama siebie :) ja jem normalnie.. na diety mam zbyt slaba wole.. ale.. pije bardzo duzo wody nawet 3-3.5 litra dziennie.. duzo sie ruszam.. pokochalam jazde na rowerze.. uwielbiam basen.. dzien zaczynam szklanką wody.. to podstawa.. i ogolnie maly glod wodą zapijam.. staram sie nie podjadac tylko trzymac sie stalych posilkow.. i ruch ruch ruch.. duzo ruchu :)

reklama
Młoda u mnie właśnie silna wola zdechła Jak byłam młodsza była lepsza.

Misia Jasia brawo.

A ja to bym tak bardzo chciała żeby człowiek mógł chudnac siedząc na kanapie oglądając ulubione filmy Jedząc to co chce i popijając smaczne drinki Czemu się tak nie da [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry