reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Zdjecie z lewej strony sierpien 2017, zdjecie z prawej strony chyba lipiec 2018.. teraz jest mnie jeszcze troszke mniej :) jak bede w dobrym nastroju to jutro sobie zrobie zdjecie i pokaze :)
20190521_181249.jpeg

Też bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]
Marta bedzie dobrze, zobaczysz :) i moze pochwalisz sie zdjeciem fasolki[emoji7]

Ja tez kocham jesc :) a ze jestem corka Cukierniczki to czesto robie ciasta i potrafie zjesc pol blachy na raz.. dlatego 20kg gubilam az 2 lata [emoji23]

MisiaJasia amazing metamorfoza. Uwierz mi że 2 lata to i tak jest dobry czas Ja się już prawie 3 kula z problemem tycia I nie zanosi się na to żebym się z tym poradziła.
Chociaż ostatnio zastanawiam się czy to nie będzie tak że w ciąży zaczyna się lepiej odżywiać to mnie z motywuje a po ciąży wezmę się za siebie Chociaż może to czcze gadanie i mrzonki[emoji2368]

Też bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]
No ja trzymam dietę jestem twarda. Ciągnie mnie do słodkiego czasami ale staram się nie sięgać. W przeszłości jadłam słodkie ale też nie zbyt dużo. Teraz wogule nawet herbatę gorzką. Mniej owoców więcej warzyw. Praktycznie w każdym obiedzie mam warzywa niskokaloryczne sałatki. Mięso tylko chude i gotowane ewentualnie drób smażony na oliwie z oliwek do sałatek. Daje radę. Jak tylam po 500 gram tygodniowo tak waga stoi teraz w miejscu

MisiaJasia amazing metamorfoza. Uwierz mi że 2 lata to i tak jest dobry czas Ja się już prawie 3 kula z problemem tycia I nie zanosi się na to żebym się z tym poradziła.
Chociaż ostatnio zastanawiam się czy to nie będzie tak że w ciąży zaczyna się lepiej odżywiać to mnie z motywuje a po ciąży wezmę się za siebie Chociaż może to czcze gadanie i mrzonki[emoji2368]
Wszystko mozna tylko trzeba znalezc sposob na sama siebie :) ja jem normalnie.. na diety mam zbyt slaba wole.. ale.. pije bardzo duzo wody nawet 3-3.5 litra dziennie.. duzo sie ruszam.. pokochalam jazde na rowerze.. uwielbiam basen.. dzien zaczynam szklanką wody.. to podstawa.. i ogolnie maly glod wodą zapijam.. staram sie nie podjadac tylko trzymac sie stalych posilkow.. i ruch ruch ruch.. duzo ruchu :)

reklama
Młoda u mnie właśnie silna wola zdechła Jak byłam młodsza była lepsza.

Misia Jasia brawo.

A ja to bym tak bardzo chciała żeby człowiek mógł chudnac siedząc na kanapie oglądając ulubione filmy Jedząc to co chce i popijając smaczne drinki Czemu się tak nie da [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry