Też bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]To ja w takim tempie potrzebowalabym ponad 3 lat aby moje kilogramy zgubić do prawidłowej wagi
reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Zdjecie z lewej strony sierpien 2017, zdjecie z prawej strony chyba lipiec 2018.. teraz jest mnie jeszcze troszke mniej jak bede w dobrym nastroju to jutro sobie zrobie zdjecie i pokaze
Isasza4444
Będzie dobrze [emoji4]Siedzę ale mam stresa
Świnoujście piękne miasto byłam tam kiedyś 2 miesiące. W Międzyzdrojach też. Często jeździmy do Gdańska bo mamy tam rodzinę.
MisiaJasia
Marta bedzie dobrze, zobaczysz i moze pochwalisz sie zdjeciem fasolki[emoji7]Też bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]
Ja tez kocham jesc a ze jestem corka Cukierniczki to czesto robie ciasta i potrafie zjesc pol blachy na raz.. dlatego 20kg gubilam az 2 lata [emoji23]
Isasza4444
Ja też kocham jeść[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Też bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]
MamaM123
Super .Ja mam z 15 kg do zrzucenia ciężko mi to idzie :/Zdjecie z lewej strony sierpien 2017, zdjecie z prawej strony chyba lipiec 2018.. teraz jest mnie jeszcze troszke mniej jak bede w dobrym nastroju to jutro sobie zrobie zdjecie i pokaze Zobacz załącznik 975575
Isasza4444
MisiaJasia amazing metamorfoza. Uwierz mi że 2 lata to i tak jest dobry czas Ja się już prawie 3 kula z problemem tycia I nie zanosi się na to żebym się z tym poradziła.
Chociaż ostatnio zastanawiam się czy to nie będzie tak że w ciąży zaczyna się lepiej odżywiać to mnie z motywuje a po ciąży wezmę się za siebie Chociaż może to czcze gadanie i mrzonki[emoji2368]
Chociaż ostatnio zastanawiam się czy to nie będzie tak że w ciąży zaczyna się lepiej odżywiać to mnie z motywuje a po ciąży wezmę się za siebie Chociaż może to czcze gadanie i mrzonki[emoji2368]
młoda1994
No ja trzymam dietę jestem twarda. Ciągnie mnie do słodkiego czasami ale staram się nie sięgać. W przeszłości jadłam słodkie ale też nie zbyt dużo. Teraz wogule nawet herbatę gorzką. Mniej owoców więcej warzyw. Praktycznie w każdym obiedzie mam warzywa niskokaloryczne sałatki. Mięso tylko chude i gotowane ewentualnie drób smażony na oliwie z oliwek do sałatek. Daje radę. Jak tylam po 500 gram tygodniowo tak waga stoi teraz w miejscuTeż bardzo bym chciała ale ja tak kocham jeść [emoji24]
MisiaJasia
Wszystko mozna tylko trzeba znalezc sposob na sama siebie ja jem normalnie.. na diety mam zbyt slaba wole.. ale.. pije bardzo duzo wody nawet 3-3.5 litra dziennie.. duzo sie ruszam.. pokochalam jazde na rowerze.. uwielbiam basen.. dzien zaczynam szklanką wody.. to podstawa.. i ogolnie maly glod wodą zapijam.. staram sie nie podjadac tylko trzymac sie stalych posilkow.. i ruch ruch ruch.. duzo ruchuMisiaJasia amazing metamorfoza. Uwierz mi że 2 lata to i tak jest dobry czas Ja się już prawie 3 kula z problemem tycia I nie zanosi się na to żebym się z tym poradziła.
reklama
Isasza4444
Młoda u mnie właśnie silna wola zdechła Jak byłam młodsza była lepsza.
Misia Jasia brawo.
A ja to bym tak bardzo chciała żeby człowiek mógł chudnac siedząc na kanapie oglądając ulubione filmy Jedząc to co chce i popijając smaczne drinki Czemu się tak nie da [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Misia Jasia brawo.
A ja to bym tak bardzo chciała żeby człowiek mógł chudnac siedząc na kanapie oglądając ulubione filmy Jedząc to co chce i popijając smaczne drinki Czemu się tak nie da [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: