reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ała :/ a dopisał Ci „pilne”? Ja zawsze o to proszę dr i szybko znajdują mi terminy
Nic nie napisał A ja też nie poprosiłam. W życiu bym nie pomyślała że będą tak odległe terminy [emoji2962]
Ja pyrdyle a jakoś prywatnie do tego nie można? Te terminy są chore.
No niestety zostaje prywatnie. Jutro jeszcze idę do 2 gin skonsultować. Szczerze mówiąc mam nadzieję że powie, ze wizyta u lekarza chorób zakaźnych nie będzie potrzebna.

reklama
Ja hm.. Dzis rano lekki ból podbrzuszam ale no nie wkręcam sobie, bo 2 miesiące temu też tak było i nic z tego [emoji16]
Testować powinnam 11.08, ale 08.08 to ładna data, więc planuje testowanie na wtedy. Jeszcze czekania, a czekania [emoji24]
Hejka ja też swiruje trochę
Zgaga gdzieś tak z godzinę mnie męczy i nie chce przejsc.
6dni po iui to raczej za wcześnie na jakikolwiek objaw ale mi chyba trochę odbija

6dni po iui to raczej za wcześnie na jakikolwiek objaw ale mi chyba trochę odbija
Napij się zimnego mleka, albo zjedz łyżeczkę sody i zapij wodą [emoji846] ja ze zgagą teraz codziennie walczę i jest to bardzo upierdliwe.

Niestety nie ma opcji[emoji17] żałuję, ze nie był w ostatni weekend, może wtedy by się udało
Szkoda wielka, że tak sobie to ładnie dopasowałaś, żeby mąż w terminie owu był, a tu taki psikus [emoji53]
Ty jesteś już 6 dni po, więc teoretycznie jakoś tak teraz właśnie zarodki się zagnieżdżają, to by pasowało, że coś możesz już zaczynać odczuwać [emoji6] ja dopiero 3 dni po owu, więc mała szansa na objawy, więc nie wiem skąd ten brzuch pobolewający [emoji53]

Szkoda wielka, że tak sobie to ładnie dopasowałaś, żeby mąż w terminie owu był, a tu taki psikus [emoji53]
Ty jesteś już 6 dni po, więc teoretycznie jakoś tak teraz właśnie zarodki się zagnieżdżają, to by pasowało, że coś możesz już zaczynać odczuwać [emoji6] ja dopiero 3 dni po owu, więc mała szansa na objawy, więc nie wiem skąd ten brzuch pobolewający [emoji53]
Może jeszcze płyn po owulacji się uwalnia z jajnikow. Mi lekarz gadał że czasem przenika przez ścianki jajników i podrażnia otrzewną co daje czasem dyskomfort bólowy

reklama
Do góry