fiddlee
Fanka BB :)
A żebyś wiedziała, jest ten mój Krzysztof, jego syn Rafał i córka Sandra, chociaż ona akurat zajmuje się ginekologia estetycznąW Szczecinie tez jest ginekolog Rzepka, może to jakaś duża ginekologiczna familia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A żebyś wiedziała, jest ten mój Krzysztof, jego syn Rafał i córka Sandra, chociaż ona akurat zajmuje się ginekologia estetycznąW Szczecinie tez jest ginekolog Rzepka, może to jakaś duża ginekologiczna familia
Rose no właśnie zastanawiałam się czy nie ubić drugiej lampy do kompletu żeby było symetrycznie skoro auto nie traci na wartości ich zdaniem [emoji1787]
Ale złapałam doła. Kupiłam dziś pierwszy raz w życiu testy owulacyjne i przed chwilą zrobiłam pierwszą sztukę i na moje oko test nie może być bardziej pozytywny[emoji17] dołuje mnie to, bo wg aplikacji owulacja miała być niedziela-poniedziałek i wtedy tez miał być mąż, a tak to d&&pa blada[emoji24] później Wam jeszcze ten test wstawię, będę prosiła o potwierdzenie albo moze pocieszycie, ze go zepsułam czy coś[emoji28]
W Kołobrzegu byliśmy no i złożyło się tak że wracaliśmy przez Szczecin.A gdzie byliście na wakacjach? nie życzę oczywiście następnego razu, ale jakby co to kontaktuj się ze mną, mój mąż dysponuje lawetą
Ja pyrdyle a jakoś prywatnie do tego nie można? Te terminy są chore.W Kołobrzegu byliśmy no i złożyło się tak że wracaliśmy przez Szczecin.
Następnego razu nie będzie bo już w życiu nie wybiorę się tyle km samochodem [emoji23] Ale dziękuję kochana za troskę.
Wracam od lekarza dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych bez problemu. Pełna optymizmu dzwonię aby się umówić A Pani mi mówi że może mnie zapisać na koniec października...
2020 roku.
Pozdrawiam [emoji23]
A żebyś wiedziała, jest ten mój Krzysztof, jego syn Rafał i córka Sandra, chociaż ona akurat zajmuje się ginekologia estetyczną
W Kołobrzegu byliśmy no i złożyło się tak że wracaliśmy przez Szczecin.
Następnego razu nie będzie bo już w życiu nie wybiorę się tyle km samochodem [emoji23] Ale dziękuję kochana za troskę.
Wracam od lekarza dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych bez problemu. Pełna optymizmu dzwonię aby się umówić A Pani mi mówi że może mnie zapisać na koniec października...
2020 roku.
Pozdrawiam [emoji23]