reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Rose no właśnie zastanawiałam się czy nie ubić drugiej lampy do kompletu żeby było symetrycznie skoro auto nie traci na wartości ich zdaniem [emoji1787]

Hahah ja to zawsze jestem za symetrią, więc popieram myśl rozbicia drugiej[emoji23]
A jeszcze wracając do rozpraw itd to mój ojciec miał taką przykra sytuację, ze ktoś mu skasował kilkumiesięczny samochód. Najpierw uważali, ze auto do kasacji, później ze jednak na granicy opłacalności, więc dadzą radę naprawić. I nie wiem, czy w trakcie jednak stwierdzili, ze to jest dla nich nieopłacalne, czy co, ale samochód trzymali ponad dwa miesiące (a dodam, ze mój ojciec był taksówkarzem, wiec zabrali mu narzędzie zarobku), a później robili problemy ze wszystkim. Już nie pamietam, o co dokładnie chodziło, ale mój ojciec walczył o odszkodowanie za stracony czas pracy, a oni przetrzymywali potrzebne dokumenty, nie chcieli nam nic wydac. Mojemu ojcu zaczęły przepadać jakieś terminy, a ich reakcja na to była tylko taka, ze trudno, człowiek za to odpowiedzialny został zwolniony i tyle, pocałujcie nas w dupę. Ale my nie walczyliśmy z ubezpieczycielem, a z autoryzowanym serwisem. Naprawdę masakra

Ale złapałam doła. Kupiłam dziś pierwszy raz w życiu testy owulacyjne i przed chwilą zrobiłam pierwszą sztukę i na moje oko test nie może być bardziej pozytywny[emoji17] dołuje mnie to, bo wg aplikacji owulacja miała być niedziela-poniedziałek i wtedy tez miał być mąż, a tak to d&&pa blada[emoji24] później Wam jeszcze ten test wstawię, będę prosiła o potwierdzenie albo moze pocieszycie, ze go zepsułam czy coś[emoji28]

Jej, ale niefart.. Normalnie możnaby się z tego cieszyć, ale nie gdy nie ma męża obok [emoji53] pokaż jeszcze ten test

A gdzie byliście na wakacjach? :D nie życzę oczywiście następnego razu, ale jakby co to kontaktuj się ze mną, mój mąż dysponuje lawetą :p
W Kołobrzegu byliśmy no i złożyło się tak że wracaliśmy przez Szczecin.

Następnego razu nie będzie bo już w życiu nie wybiorę się tyle km samochodem [emoji23] Ale dziękuję kochana za troskę.

Wracam od lekarza dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych bez problemu. Pełna optymizmu dzwonię aby się umówić A Pani mi mówi że może mnie zapisać na koniec października...

2020 roku.

Pozdrawiam [emoji23]

Rose totalna masakra jakaś, współczuję. Ostatecznie tata wygrał?
Co do symetrii też jestem za wgl mam dużo pedantycznych nerwic natrectw.

Też słyszałam że po poronienia łatwiej zajść, i zresztą wam pisałam że moja przyjaciółka poronila w 12 tyg, była na "czyszczeniu" i 3-4 mące potem poszła do lekarza że na skapa @ dr pow że to po zabiegu po poronienia i wszystko ok, a ona już wtedy była w ciąży!! W marcu mi mówi że chyba ma schize że czuję ruchy więc poleciła jej żeby poszła jeszcze raz tylko prywatnie do mojego dr bo tamte w szpitalu to konowaly, wróciła z wieści ze jest w 21 tyg ciąży i urodzi upragnioną córkę :-)

Następnego razu nie będzie bo już w życiu nie wybiorę się tyle km samochodem [emoji23] Ale dziękuję kochana za troskę.

Wracam od lekarza dostałam skierowanie do poradni chorób zakaźnych bez problemu. Pełna optymizmu dzwonię aby się umówić A Pani mi mówi że może mnie zapisać na koniec października...

2020 roku.

Pozdrawiam [emoji23]
Ja pyrdyle a jakoś prywatnie do tego nie można? Te terminy są chore.

A żebyś wiedziała, jest ten mój Krzysztof, jego syn Rafał i córka Sandra, chociaż ona akurat zajmuje się ginekologia estetyczną:D

O proszę, a jednak :D mi się wydawało, ze jeden z „Rzepków” jest ordynatorem na Pomorzanach, ale teraz widzę zupełnie inne nazwisko, wiec nie wiem, czy mi się wydawało, czy po prostu to już stare dzieje

2020 roku.

Pozdrawiam [emoji23]

Ała :/ a dopisał Ci „pilne”? Ja zawsze o to proszę dr i szybko znajdują mi terminy

Proszę, oto test. Żebym ja miała kurw&&@€ taką łatwość w oglądaniu dwóch kresek na testach ciążowych, to byłabym wniebowzięta[emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_0313.JPG

reklama
Do góry