reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pierwsza moja ciąża była pozamaciczna ale wtedy beta miała wartość już 688 w dniu spodziewanej miesiączki i rosła . A tu spadła ale nie powtórzyłam czy do 0. Nic mnie nie boli ale martwię się dlaczego nie ma okresu skoro beta spadła
A kiedy masz wizytę u gin ? Nie czekaj długo możesz sobie krzywdę tym zrobić. Nie daj boże jakieś zakażenie

reklama
My wracamy z Poznania, prowadziłam, ale musiałam się przesiąść z mamą, bo na komputerze w samochodzie wyskoczyło mi dwa razy ostrzeżenie, ze auto zaleca mi przerwę w jeździe i dorzuciło mi do tego obrazek kawy hahaha[emoji23] pierwszy raz mi się coś takiego pokazało, nie wiedziałam, ze nasze auto ma w ogóle takie opcje, strasznie mnie to rozbawiło[emoji23][emoji23][emoji23] doczytałam w internecie, ze samochód analizuje jazdę i wyczuwa zmęczenie kierowcy[emoji23] dobrze ze chociaz samochód o mnie dba[emoji173]️ i chociaz mam zakaz picia kawy, to jednak sobie pozwoliłam na latte na Orlenie

Poza tym powiem Wam szczerze, ze nie zaszalałam w Ikei, pewnie nie uwierzycie, ale mimo ze bagażnik mocno wypełniony, to zmieściliśmy się w 370zł i w tym są meble ogrodowe[emoji85] mąż musi być dumny, ze ma taką oszczędną żonę.

Tak patrzę na to zdjęcie i myśle, ze aż wstyd zamieszczać :o muszę umyć samochód w końcu[emoji85]

Zobacz załącznik 1004425

Udało się przyjechać [emoji16] super! Za dużo nie wydałaś, ale tak jak mówisz mąż będzie dumny. Masz śliczną córeczkę [emoji7]
Fajna ta funkcja w samochodzie, nie wiedziałam nawet, że takie coś istnieje [emoji23]

Hej dziewczyny wpadłam tylko napisać że u mnie wyniki nadal do bani...

Nawet nie miałam siły się odezwać. W ogóle to już mam brak siły na co kolwiek. Wartości toxo dalej wysokie. Wygląda to na nowe zakażenie choć zmagam się z nim rok czasu. Nic z tego nie rozumiem... W czwartek idę to jeszcze skonsultować z innym gin. Mam nadzieję że mój się po prostu myli...

Ściskam.
Pamiętaj, że dasz radę. To tylko kwestia czasu i dobrego lekarza [emoji6] skonsultuj te wyniki jeszcze z innym lekarzem, co dwie głowy to nie jedna. Trzymam nieustannie kciuki za szybki powrót do starań [emoji110]

Pierwsza moja ciąża była pozamaciczna ale wtedy beta miała wartość już 688 w dniu spodziewanej miesiączki i rosła . A tu spadła ale nie powtórzyłam czy do 0. Nic mnie nie boli ale martwię się dlaczego nie ma okresu skoro beta spadła

Nie znam się na tym zupełnie, wiec merytorycznie nie pomogę[emoji17] ale myślę, ze nawet jeśli w klinice Cię nie zbadają, to rozwieją Twoje obecne wątpliwości

Udało się przyjechać [emoji16] super! Za dużo nie wydałaś, ale tak jak mówisz mąż będzie dumny. Masz śliczną córeczkę [emoji7]
Fajna ta funkcja w samochodzie, nie wiedziałam nawet, że takie coś istnieje [emoji23]

Pamiętaj, że dasz radę. To tylko kwestia czasu i dobrego lekarza [emoji6] skonsultuj te wyniki jeszcze z innym lekarzem, co dwie głowy to nie jedna. Trzymam nieustannie kciuki za szybki powrót do starań [emoji110]
Dziękuję kochana [emoji3059] A jak Ty się czujesz ? Kiedy testujesz?

Mąż wysłał mi zdjęcie takiego ładnego poranku. Podziwiam go, ja będąc na takiej wysokości nie myślałabym o zdjęciach, bo byłabym nieprzytomna[emoji23]
IMG_0302.JPG

Witam się i ja

Andzik Z toxo ja byłam u lekarza chorób zakaźnych i odzwierzecych dostałam skierowanie od mojego gin. Tam mi zrobili jeszcze raz wyniki i okazały się w normie. Także ja bym poszła do lekarza chorób zakaźnych i odzwierzecych z toxo bo gin od tego nie jest.

RoseGold gdzie wy mieszkacie myślałam że w Szczecinie

Dziękuję kochana [emoji3059] A jak Ty się czujesz ? Kiedy testujesz?
Ja hm.. Dzis rano lekki ból podbrzuszam ale no nie wkręcam sobie, bo 2 miesiące temu też tak było i nic z tego [emoji16]
Testować powinnam 11.08, ale 08.08 to ładna data, więc planuje testowanie na wtedy. Jeszcze czekania, a czekania [emoji24]

Witam się i ja

Andzik Z toxo ja byłam u lekarza chorób zakaźnych i odzwierzecych dostałam skierowanie od mojego gin. Tam mi zrobili jeszcze raz wyniki i okazały się w normie. Także ja bym poszła do lekarza chorób zakaźnych i odzwierzecych z toxo bo gin od tego nie jest.

Już od 9 lat nie mieszkam w Szczecinie, ale dalej uważam, ze to stan przejściowy i nie mogę pogodzić się z tym, ze mieszkamy na wsi[emoji85]
Mieszkam pomiędzy Szczecinem a Świnoujściem, mniej więcej w połowie drogi.

reklama
Witam się i ja

Z tym lekarzem od chorób zakaźnych i od zwierzęcych to się zgadzam. Ja co prawda toxo nie przechodziłam, ale jak walczyłam z boreliozą to dopiero od takiego lekarza uzyskałam odpowiednią pomoc. Zwykli lekarze często w takich chorobach nie mają większego pojęcia, a stawka o którą walczysz jest naprawdę wysoka.

Do góry