reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
U mnie przełom dziewuszki, napisałam e-mail do genetyczki i odpisała mi ze na NFZ zrobię kariotypy i inne badania których nie miałam . Moja gin odrazu napisała mi ze mogę wpaść da mi skierowanie . Jutro i tak wizyta w klinice zeby wiedzieć co dalej robić . Okresu niema.. bety już nie badam
Czyli same dobre wieści trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę i czekam na informacje:cool2::cool2::cool2::cool2:

Rose rozumiem że Cie to męczy, ja dziś byłam na rozprawie po stlyczkowej, bo nam mało wypłacili i wzięliśmy druga firmę do wyceny.

I coś wyjaśniło się na rozprawie na Waszą korzyść?
My nie przerabialiśmy rozpraw co prawda, ale za każdym razem nas oszukiwali i walczyliśmy wraz z firmami, które zajmują się wywalczeniem takich rzeczy. Dużo to kosztuje niestety :/ Przy obecnej osobówce mąż wykupił mi ubezpieczenie full opcję i np OC mamy BLS (bezpośrednia likwidacja szkody), polega to na tym, ze nasz ubezpieczyciel naprawia nam samochód (ASO, oryginalne części) i później na własną rękę rozlicza się z ubezpieczycielem sprawcy. Mam nadzieję nie sprawdzać, ale wydaje się być to fajną opcją[emoji85]

@Mayred91 super, ze u brata postępy! Mam nadzieję, ze jak najszybciej wróci do sprawności, dawaj znać nie bieżąco.

@paola425 mnie taki biały śluz zalewa praktycznie co cykl przed okresem, ale wiem, ze o ciąży tez to może świadczyć. Trzymajmy się tego, co tu dziewczyny zawsze pisały, ze lepiej jest mieć śluz niż go nie mieć [emoji1]

@MartaSx ja miałam cesarkę niedługo po jakichś wyborach samorządowych i lekarki, które mnie cięły gadały o tym, ze głosowały na jakaś inna lekarkę, bo była kandydatką [emoji14]

@Isasza4444 super, ze @ się rozkręca!

@Aneczka85_01 bardzo cieszę się, ze jest przełom i widzę, ze nadzieje znowu złapałaś, to cudownie[emoji173]️

My wracamy z Poznania, prowadziłam, ale musiałam się przesiąść z mamą, bo na komputerze w samochodzie wyskoczyło mi dwa razy ostrzeżenie, ze auto zaleca mi przerwę w jeździe i dorzuciło mi do tego obrazek kawy hahaha[emoji23] pierwszy raz mi się coś takiego pokazało, nie wiedziałam, ze nasze auto ma w ogóle takie opcje, strasznie mnie to rozbawiło[emoji23][emoji23][emoji23] doczytałam w internecie, ze samochód analizuje jazdę i wyczuwa zmęczenie kierowcy[emoji23] dobrze ze chociaz samochód o mnie dba[emoji173]️ i chociaz mam zakaz picia kawy, to jednak sobie pozwoliłam na latte na Orlenie

Poza tym powiem Wam szczerze, ze nie zaszalałam w Ikei, pewnie nie uwierzycie, ale mimo ze bagażnik mocno wypełniony, to zmieściliśmy się w 370zł i w tym są meble ogrodowe[emoji85] mąż musi być dumny, ze ma taką oszczędną żonę.

Tak patrzę na to zdjęcie i myśle, ze aż wstyd zamieszczać :o muszę umyć samochód w końcu[emoji85]

IMG_0297.JPG

My wracamy z Poznania, prowadziłam, ale musiałam się przesiąść z mamą, bo na komputerze w samochodzie wyskoczyło mi dwa razy ostrzeżenie, ze auto zaleca mi przerwę w jeździe i dorzuciło mi do tego obrazek kawy hahaha[emoji23] pierwszy raz mi się coś takiego pokazało, nie wiedziałam, ze nasze auto ma w ogóle takie opcje, strasznie mnie to rozbawiło[emoji23][emoji23][emoji23] doczytałam w internecie, ze samochód analizuje jazdę i wyczuwa zmęczenie kierowcy[emoji23] dobrze ze chociaz samochód o mnie dba[emoji173]️ i chociaz mam zakaz picia kawy, to jednak sobie pozwoliłam na latte na Orlenie

Poza tym powiem Wam szczerze, ze nie zaszalałam w Ikei, pewnie nie uwierzycie, ale mimo ze bagażnik mocno wypełniony, to zmieściliśmy się w 370zł i w tym są meble ogrodowe[emoji85] mąż musi być dumny, ze ma taką oszczędną żonę.

Tak patrzę na to zdjęcie i myśle, ze aż wstyd zamieszczać :o muszę umyć samochód w końcu[emoji85]

Zobacz załącznik 1004425
Wow ale czad, nie wiedziałam że auta maja takie opcje [emoji7] byłaś w moim mieście. Przy jechaliscie tu do Ikei?

Jeszcze dorzucę Wam zdjęcie mojej młodszej. Zawsze musi przypozować, gdy widzi, ze mam telefon z ręce, ale tym razem słońce ją raziło i coś nie wyszło hahah. A sukienka kupiona w lumpeksie chyba za 4zl[emoji85]Zobacz załącznik 1004427
Co tam że z lumpa czasmi też kupuje coś. Pięknie i te naklejki zarabiste [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry