reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kurczę ja z tydzień czasu mam jak białko, np na białym papierze czasem troszkę bardziej żółty. A taki mleczny miałam z 2 dni po owu w poprzednim cyklu. I nie było ciąży, ale to nie reguła całe szczęście :D

reklama
Mi to jak się mleczny po owu zaczął, to oznaczało zawsze ciążę [emoji16] i tego samego Tobie życzę [emoji4][emoji4][emoji4]
Dzięki [emoji8] Fajnie by było, ale póki co staram się nie nakręcać. Bardziej mnie zastanawia, czy testy nie kłamią i ta owu na pewno była [emoji848]
Ja mam podobnie jak ty 1 dzień miałam jak jajko teraz już biały gęsty i też się zastawiam co to będzie
Haha ja nie wiem [emoji23] nie dość że termin ten sam to jeszcze śluz taki sam [emoji16] tylko, że Tu masz potwierdzenie od lekarza [emoji6]
Kurczę ja z tydzień czasu mam jak białko, np na białym papierze czasem troszkę bardziej żółty. A taki mleczny miałam z 2 dni po owu w poprzednim cyklu. I nie było ciąży, ale to nie reguła całe szczęście :D
Też zawsze miałam białko, a teraz tak słabo [emoji53] ciekawe co to z tego wyjdzie...

Dzięki [emoji8] Fajnie by było, ale póki co staram się nie nakręcać. Bardziej mnie zastanawia, czy testy nie kłamią i ta owu na pewno była [emoji848]Haha ja nie wiem [emoji23] nie dość że termin ten sam to jeszcze śluz taki sam [emoji16] tylko, że Tu masz potwierdzenie od lekarza [emoji6]Też zawsze miałam białko, a teraz tak słabo [emoji53] ciekawe co to z tego wyjdzie...
A ty masz kochana moje potwierdzenie że idziemy tak samo z takimi samymi objawami i albo razem nam się uda albo kolejny miesiąc będziemy razem się starać

Dzięki [emoji8] Fajnie by było, ale póki co staram się nie nakręcać. Bardziej mnie zastanawia, czy testy nie kłamią i ta owu na pewno była [emoji848]Haha ja nie wiem [emoji23] nie dość że termin ten sam to jeszcze śluz taki sam [emoji16] tylko, że Tu masz potwierdzenie od lekarza [emoji6]Też zawsze miałam białko, a teraz tak słabo [emoji53] ciekawe co to z tego wyjdzie...

Ty się tu spisku ze strony testów już nie doszukuj [emoji16][emoji23] trzeba być dobrej myśli, jak macie ze wszystkim taki synchron w tym cyklu, to jeszcze się okaże, że to udany cykl i taki sam termin porodu będziecie miały [emoji16]

Ty się tu spisku ze strony testów już nie doszukuj [emoji16][emoji23] trzeba być dobrej myśli, jak macie ze wszystkim taki synchron w tym cyklu, to jeszcze się okaże, że to udany cykl i taki sam termin porodu będziecie miały [emoji16]
Jedyne co to za daleko mieszkamy od siebie i na tej samej porodówce nie wylądujemy [emoji26] [emoji16]

Nast ja miałam iść na wywołanie porodu a w nocy mi odeszły wody o 2. Budzę m a on ze chyba sobie wkrecam, to stanęła na środku pokoju i mu pokazałam. Ja poszłam pod prysznic, dopakpwalam torbę, m odpalił kompa sprawdził ile mamy czasu. Po 2 godzinach pojechaliśmy. Jeszcze szłam pieszo z parkingu a kawałek drogi jest. Jak doszłam to miałam 2 cm. Jeszce chciałam iść po schodach to mnie wyzwali i na wózek wsadził. Jak usiadłam na piłkę to miałam 5 cm. Dali mi gaz rozweselajacy i jakoś poszło. Pamiętam że w pewnym momencie weszło 10 osob i gadali o tym jak meble z Ikei składali [emoji23][emoji23][emoji23]

Nast ja miałam iść na wywołanie porodu a w nocy mi odeszły wody o 2. Budzę m a on ze chyba sobie wkrecam, to stanęła na środku pokoju i mu pokazałam. Ja poszłam pod prysznic, dopakpwalam torbę, m odpalił kompa sprawdził ile mamy czasu. Po 2 godzinach pojechaliśmy. Jeszcze szłam pieszo z parkingu a kawałek drogi jest. Jak doszłam to miałam 2 cm. Jeszce chciałam iść po schodach to mnie wyzwali i na wózek wsadził. Jak usiadłam na piłkę to miałam 5 cm. Dali mi gaz rozweselajacy i jakoś poszło. Pamiętam że w pewnym momencie weszło 10 osob i gadali o tym jak meble z Ikei składali [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha, wygrałaś z tymi meblami [emoji23][emoji23][emoji23] to w sumie dość szybko i sprawnie wszystko Ci poszło [emoji846]

reklama
Mam pytanie bo nie wiem.......
Czy 10 dni po iui jeśli zrobię betę to jest szansa że coś wyjdzie ?? Czy to zbyt wcześnie ??

Do góry