@MartaSx co do zniżek, to mąż coś mi mówił, ze poniżej jakiejś kwoty szkody zniżki nie tracimy, ale szczerze mówiąc, nie wierzę mu w to. Poszkodowany to był VW Transporter z 2003 roku, wiec staruszek, koszt nowego lusterka 50-150, wiec zdecydowanie lepiej było mu zapłacić. A ile stracimy nie wiem, wszystkie ubezpieczenia samochodów są na męża, a płaci i tak takie sumy (za samego tego dużego Mercedesa oc+ac 11tys...), ze po prostu boję się myśleć, co będzie jak zniżki stracimy[emoji24] przepraszam, ze jęczę, ale męczy mnie to bardzo
Jak się dzisiaj czujesz?
@Isasza4444 może faktycznie organizm teraz inaczej zareagował przez leki i przez to ten okres taki jak nie okres wyglada? Trzymam za to kciuki, bo już faktycznie biedna męczysz się długo
@Aneczka85_01 @nast95 ma rację, wiesz, ze w ciążę możesz zajść, a to jest bardzo bardzo ważne. Musisz się teraz tylko dowiedzieć, dlaczego nie udaje się tych ciąż utrzymać. Na pewno lekarze teraz Cię dobrze pokierują, zlokalizują problem i w następnej ciąży od początku będziesz leczona i monitorowana i wszystko będzie ok! I marudź nam i wyzalaj się ile tylko potrzebujesz!
@fiddlee w którym dniu cyklu robisz progesteron? 21? A robiłaś może prolaktynę?