reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Pewnie Cię to nie pocieszy, ale chciałabym mieć 168cm i ważyć 80kg :D
Moje 172cm i 98kg. I ja się naprawdę super czuję ze sobą, a innym nie musi się podobać [emoji4] wiadomo, że chciałabym trochę zrzucić, jeżeli po porodzie się uda, to będzie super, ale nie nastawiam się na to, że nagle zrzucę 30 kg.
IMG_20190722_205907.jpeg

reklama
Pewnie Cię to nie pocieszy, ale chciałabym mieć 168cm i ważyć 80kg :D
Wy to tu ogólnie takie pocieszaczki jesteście [emoji3059][emoji847][emoji847][emoji847]
Moje 172cm i 98kg. I ja się naprawdę super czuję ze sobą, a innym nie musi się podobać [emoji4] wiadomo, że chciałabym trochę zrzucić, jeżeli po porodzie się uda, to będzie super, ale nie nastawiam się na to, że nagle zrzucę 30 kg. Zobacz załącznik 1003425
No moja droga ! Ja to bym chciała mieć taki brzusio [emoji3059] pięknie wyglądasz!

Wy to tu ogólnie takie pocieszaczki jesteście [emoji3059][emoji847][emoji847][emoji847]No moja droga ! Ja to bym chciała mieć taki brzusio [emoji3059] pięknie wyglądasz!
Dziękuję [emoji6] jestem pewna, że niedługo też się takiego brzuchola dorobisz [emoji846] zaraz dostaniesz w końcu zielone światło od lekarza na powrót do starań i wtedy już na pewno wszystko pójdzie dobrze [emoji4]

Pokoiku jeszcze nie robię mam tylko wózek póki co. Nic nie kupuje jeszcze. Mała i tak będzie do roku z nami a potem z synem w pokoju ma piętrowe łóżko więc mała będzie na dole. A za dwa lata się przeprowadzamy do domu z ogrodem więc wtedy każdy z dzieci będzie miał swój pokój.
To mój brzuch waga 66 kg i 164cm i pokój synka i jego bałagan [emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_20190728_111510.jpeg
IMG_20190728_111450.jpeg

Też mam zestaw do hybrydy ale póki co nie robię. Nie chcę mi się.
Mój m ciągle mi dokucza na temat mojej wagi eh.
Przecież Ty masz super figurę [emoji50] weź też tak dowal, żeby mu w pięty poszło! [emoji6]

Mój ostatnio w żartach wypalił nieprzemyślany i nie stosowny tekst. Normalnie bym się również uśmiała, ale wiadomo, jak hormony działają i zrobiłam aferę stulecia [emoji23] ale poza tym to nie daje mi odczuć, że w jakimkolwiek stopniu mu to przeszkadza, może też właśnie dlatego sama do swojej wagi mam takie podejście.

Też mam zestaw do hybrydy ale póki co nie robię. Nie chcę mi się.
Mój m ciągle mi dokucza na temat mojej wagi eh.

Tobie na temat wagi? Serio? Rozumiem, ze on ma kaloryfer? Jakby mi mój powiedział coś na temat wagi, tym bardziej takiej jak Twoja, to tak by oberwał, ze nogami by się nakrył.

No i generalnie to tyle z naszej wycieczki, zaraz za Szczecinem moja mama źle się poczuła (jechałam z nią, tatą i dziećmi), zawróciliśmy i od razu zawiozłam ja do lekarza.

reklama
Hej niedzielnie [emoji6]
Ja to dziś mam wyjazd do teściów, nie skacze z radości, ale no jak mus to mus [emoji16]
A poza tym szykuje się piękny dzień [emoji4]Mi bardziej niż piękne paznokcie rzuciła się w oczy piękna opalenizna [emoji7] zazdroszczę! Każdemu zdarzają się gorsze dni, ale głowa do góry [emoji6] może do końca nie potrafię się wczuć, bo ja mam problem raczej w drugą stronę, ale wszystko jest do przeskoczenia. Najważniejsze to żyć dobrze z samą sobą [emoji6]O mamo! To masz konkretną wyprawę! Absolutnie nie opłaca się kupować tylko kilku rzeczy [emoji23] zatem szalej i kupuj ile w samochód się zmieści [emoji16]

@MartaSx szykujesz już powoli pokoik dla małej? A w ogóle jak Twój brzuszek? W ogóle się nie chwalisz. Pokaż jak urósł [emoji6]

Miłego dnia wszystkim [emoji6]

A dziękuje , nie potrzebuje leżeć na słońcu by tak wyglądać , teściowa zawsze mówi ze ludzie jej pytają czy ja Cyganka jestem [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry