reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ah troszkę mi zpaprala przy skórkach Zobacz załącznik 1003388

Kolor bardzo ładny!
Ja tez wczoraj zrobiłam sobie paznokcie. Chciałam zrobić coś delikatnego albo klasycznego, np czerwień. Ale jak piłowałam neonki, to stwierdziłam, ze nie umiem się z nimi rozstać. Dlatego zostawiłam go chociaz na środkowym :p
IMG_0250.JPG

reklama
A ja mam dzisiaj znowu czarne myśli na temat swojej wagi [emoji33] całe życie się odchudzam w ogóle mi to nie wychodzi czuje się źle i do bani ! [emoji58]

To ja Cię pocieszę bo w ciągu dwóch miesięcy wydałam 250 zł na dietę i miałam zacząć aż mąż wyjedzie , zaczęłam i byłam dwa tyg na niej a potem mąż znów przyjechał i mieliśmy urlop. Postanowiłam ze po urlopie jak wyjedzie to znów wracam na pełne obroty z dieta i ćwiczeniami a tu test ciążowy pozytywny wiec raczej nie schudnę i dieta musi czekać

Kolor bardzo ładny!
Ja tez wczoraj zrobiłam sobie paznokcie. Chciałam zrobić coś delikatnego albo klasycznego, np czerwień. Ale jak piłowałam neonki, to stwierdziłam, ze nie umiem się z nimi rozstać. Dlatego zostawiłam go chociaz na środkowym :p
Zobacz załącznik 1003419

Ja tez mam cały zestaw do hybryd w domu ale rok temu moja płytka już była taka słaba ze chciałam 3 mc porobić tytany by odbudować . 3 miesiące to już rok [emoji23][emoji23][emoji23]

A ja mam dzisiaj znowu czarne myśli na temat swojej wagi [emoji33] całe życie się odchudzam w ogóle mi to nie wychodzi czuje się źle i do bani ! [emoji58]

Ja tez całe życie na diecie, ale ciąża była najgorsza, bo przytyłam ponad 30kg[emoji17]
Tez nienawidzę tego jak wyglądam, ale w gruncie rzeczy wiem, ze to siedzi we mnie, inni mają to gdzieś. A jeśli nie mają, to dla nich środkowy palec.
Mam kupiony karnet na siłownie, ale ze względu na nadciśnienie i serce, które nie wiem, w jakim mam stanie, musiałam przestać chodzić. Mam zamiar w sierpniu pójść do kardiologa i dowiedzieć się, co mogę, a co nie

To ja Cię pocieszę bo w ciągu dwóch miesięcy wydałam 250 zł na dietę i miałam zacząć aż mąż wyjedzie , zaczęłam i byłam dwa tyg na niej a potem mąż znów przyjechał i mieliśmy urlop. Postanowiłam ze po urlopie jak wyjedzie to znów wracam na pełne obroty z dieta i ćwiczeniami a tu test ciążowy pozytywny wiec raczej nie schudnę i dieta musi czekać
Jeżeli w ciąży będziesz rozsądnie jadła, to wcale nie trzeba dużo przybrać, więc nie martw się też na zapas [emoji6] ja dziś rozpoczynam 35 tydzień, a na wadze tylko 3kg więcej mam, gdzie 2 tygodnie temu mały już ważył 2300g.

Ja tez mam cały zestaw do hybryd w domu ale rok temu moja płytka już była taka słaba ze chciałam 3 mc porobić tytany by odbudować . 3 miesiące to już rok [emoji23][emoji23][emoji23]

Moja na pewnym etapie tez była okropna, ale mimo ze nie przedłużałam, to zaczęłam wzmacniać ją żelem budującym. Na to dawałam jeszcze hard base i jakoś mi się przestały łamać i się wzmocniły

A weź się wcale wagą nie przejmuj! [emoji6] Co Cię najbardziej dręczy w związku z wagą? Ja też chudzinką nie jestem, kawał kobiety ze mnie. Wyższa waga nie jest ani problemem w zajsciu w ciążę, ani w utrzymaniu jej. Najważniejsze, żebyś pokochała siebie taką, jaka jesteś. Ja odkąd polubiłam swoje duże dupsko, to naprawdę czuję się pięknie, nawet teraz, kiedy waga pokazuje wartości bliskie setki. Kobieta nie musi być szczupła, żeby była piękna, okrąglinki też są super [emoji16]
No ja masne 80kg przy wzroście 168... mój m w życiu nie dał mi żadnych oznak że mu się nie podobam czy coś... A w sumie ciągle wyglądam tak samo. Ja to mam takie dni. Raz A trudno taka jestem i koniec a raz kurczę no muszę coś że sobą zrobić bo się źle czuje
Kochana ja co cykl sobie mówię A po co się odchudzać jak za niedługo w ciazy będę [emoji23]

Nie uważam że odzywam się jakoś super źle no ale na pewno można by było bardziej ograniczyć slodycze i niezdrowe jedzenie

Hej niedzielnie [emoji6]
Ja to dziś mam wyjazd do teściów, nie skacze z radości, ale no jak mus to mus [emoji16]
A poza tym szykuje się piękny dzień [emoji4]
Ah troszkę mi zpaprala przy skórkach Zobacz załącznik 1003388
Mi bardziej niż piękne paznokcie rzuciła się w oczy piękna opalenizna [emoji7] zazdroszczę!
Każdemu zdarzają się gorsze dni, ale głowa do góry [emoji6] może do końca nie potrafię się wczuć, bo ja mam problem raczej w drugą stronę, ale wszystko jest do przeskoczenia. Najważniejsze to żyć dobrze z samą sobą [emoji6]
Uważaj na malowanie w ciąży, zapach farby, kleju może powodować arytmię u dziecka. I już mnie kiedyś dziewczyny z innego wątku zjadły za te informacje, ale nie zmienia to faktu, ze to jest fakt.

Do Ikei dopiero teraz ruszyłam, mamy do przejechania 300km w jedna stronę, wiec to nawet dla mnie wyprawa :p
O mamo! To masz konkretną wyprawę! Absolutnie nie opłaca się kupować tylko kilku rzeczy [emoji23] zatem szalej i kupuj ile w samochód się zmieści [emoji16]

@MartaSx szykujesz już powoli pokoik dla małej? A w ogóle jak Twój brzuszek? W ogóle się nie chwalisz. Pokaż jak urósł [emoji6]

Miłego dnia wszystkim [emoji6]

No ja masne 80kg przy wzroście 168... mój m w życiu nie dał mi żadnych oznak że mu się nie podobam czy coś... A w sumie ciągle wyglądam tak samo. Ja to mam takie dni. Raz A trudno taka jestem i koniec a raz kurczę no muszę coś że sobą zrobić bo się źle czuje Kochana ja co cykl sobie mówię A po co się odchudzać jak za niedługo w ciazy będę [emoji23]

Nie uważam że odzywam się jakoś super źle no ale na pewno można by było bardziej ograniczyć slodycze i niezdrowe jedzenie
Każda z nas ma czasem gorsze dni i chciałaby coś w sobie zmienić, więc głowa do góry [emoji6] każda z nas jest wyjątkowa i niepowtarzalna i nie ważne, czy ma za dużo czy za mało kg, bo to tylko liczba na wadze [emoji846]

reklama
No ja masne 80kg przy wzroście 168... mój m w życiu nie dał mi żadnych oznak że mu się nie podobam czy coś... A w sumie ciągle wyglądam tak samo. Ja to mam takie dni. Raz A trudno taka jestem i koniec a raz kurczę no muszę coś że sobą zrobić bo się źle czuje Kochana ja co cykl sobie mówię A po co się odchudzać jak za niedługo w ciazy będę [emoji23]

Pewnie Cię to nie pocieszy, ale chciałabym mieć 168cm i ważyć 80kg :D

Do góry