Isasza4444
Fanka BB :)
Oj dziewczyny chce do domu dłuży mi się ta nocka, a jeszcze 2 kolejne przede mną i dop wolne..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was dziewczyny , ja już od godziny nie śpię.. masakra zamiast sobie pospać to już czytam internety [emoji23]
Chyba trzeba Ci odłączyć internet, Kochana[emoji85]
Pokaz lepiej, jakie paznokcie wczoraj zrobiłaś!
A weź się wcale wagą nie przejmuj! [emoji6] Co Cię najbardziej dręczy w związku z wagą? Ja też chudzinką nie jestem, kawał kobiety ze mnie. Wyższa waga nie jest ani problemem w zajsciu w ciążę, ani w utrzymaniu jej. Najważniejsze, żebyś pokochała siebie taką, jaka jesteś. Ja odkąd polubiłam swoje duże dupsko, to naprawdę czuję się pięknie, nawet teraz, kiedy waga pokazuje wartości bliskie setki. Kobieta nie musi być szczupła, żeby była piękna, okrąglinki też są super [emoji16]A ja mam dzisiaj znowu czarne myśli na temat swojej wagi [emoji33] całe życie się odchudzam w ogóle mi to nie wychodzi czuje się źle i do bani ! [emoji58]
Witam się i ja. Nie śpię od 7. Cała noc boli mnie gardło jestem zalamana ciągle coś [emoji24]. Wypiłam zimna Cole i to jeszcze z lodem i pewnie od tego.
Aneczka piękny kolor paznokci. Lubię takie naturalne pastele.
RoseGold kupiłaś coś w tej Ikei? Ja to zawsze po pierdoly jadę. Jakieś pudełka, ramki duperele [emoji23] a w sumie też dawno nie byłam.
Młoda pisała że musi trochę odpocząć i wyluzowac. Napewno wróci do nas z nową siła lub dobrymi wiadomościami [emoji7]
Jeśli chodzi o Woodstock nie lubię takich imprez. I wyobrażam sobie wkurw ludzi mieszkających w mieście.
Ja mam w planach malowanie odnowić pokój. Farba szara. I chce obraz zrobić na 3 ramkach. Może się ubiore do Ikei po ramki ale kurde całe miasto przejechac po 3 ramki ha ha jak pod nosem mam Castorama i bricomarche.
Z synem w ciąży też malowalam. Teraz tte farby są spoko. Poza tym to tylko jeden pokój więc luzik.Uważaj na malowanie w ciąży, zapach farby, kleju może powodować arytmię u dziecka. I już mnie kiedyś dziewczyny z innego wątku zjadły za te informacje, ale nie zmienia to faktu, ze to jest fakt.
Do Ikei dopiero teraz ruszyłam, mamy do przejechania 300km w jedna stronę, wiec to nawet dla mnie wyprawa
Ja mam tak przez cały czas. Jak poznałam meza 12 lat temu ważyłam 49kg przy wzroście 164cm. Na ślubie 9 lat temu ważyłam już 54 kg. Jak zaszlam w ciążę to ważyłam 55 przytyłam 15 kg i schudłam do 58 ale siedziałam w chacie i zarlam i przytyłam do 65 kg i teraz w ciąży naszczesicie przytyłam tylko 1 kg.A ja mam dzisiaj znowu czarne myśli na temat swojej wagi [emoji33] całe życie się odchudzam w ogóle mi to nie wychodzi czuje się źle i do bani ! [emoji58]