reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
nie uwierzycie ale nie wiem, czy mi sie @ nie rozkreca, normalnie az wlozylam palec i mam taka brazowa wydzieline, a dzis 23dc, najmniej mialam 28 dni, nigdy kritszych, jak w zegarku normalnie. Mozliwe ze tyle implantacja?

Za duża dawka witaminy A na raz i wątróbka zawiera wszelkie toksyny, które filtrowała z organizmu zwierzęcia, z którego pochodzi. Ja watróbkę uwielbiam w każdej postaci i bardzo ubolewam [emoji16]
Popatrz nawet o tym nie pomyslalam.

Ja w nocy w pracy czułam jajniki i lekko macie, mam nadzieję że to leki działają :-)

Ja już na łeb dostaje w domu. Umówiłam się do koleżanki na 11. Nasze chłopaki razem chodzili do zerówki.

Niewielka różnica z tym zelazem, dziś na obiad robię szpinak właśnie. Poczekam do wizyty.

Watrobki nie można bo ma za dużo Wit A aczkolwiek jak byłam u mamy to kawałek zjadłam.

Zapisałam się na grupę na fb rodze w 2020 ale tyle tam chamstwa i wrednych bab że się wpisałam. No nie mogę jak laski sobie cisna.

Cześć laski! Jestem właśnie po monitoringu, pomimo zwiększenia dawki clo rośnie tylko jeden pecherzyk, widać taka moja uroda. Dzisiaj 12dc i doktor mówi, że jest jeszcze mały. Mam w piątek iść do gabinetu na kolejny monitoring i wtedy podejmie decyzję co dalej. Nie Powiedział nad czym myśli ale pewnie zastrzyk [emoji14]

Czekam na męża pod szpitalem bo pojechał do McDonalda .. [emoji1787]

Hej dziewczyny ja się trochę odcielam na jakiś czas. Nie wiem jakoś potrzebowałam chwili dla siebie. Dziś wkraczam dumnie w 12 tydzień i się ogromnie boję bo przedemna w piatek badania prenatalne. MartaSx ty już miałaś? Bo jesteśmy w podobnym tygodniu?
Ja już na łeb dostaje w domu. Umówiłam się do koleżanki na 11. Nasze chłopaki razem chodzili do zerówki.

Niewielka różnica z tym zelazem, dziś na obiad robię szpinak właśnie. Poczekam do wizyty.

Watrobki nie można bo ma za dużo Wit A aczkolwiek jak byłam u mamy to kawałek zjadłam.

Zapisałam się na grupę na fb rodze w 2020 ale tyle tam chamstwa i wrednych bab że się wpisałam. No nie mogę jak laski sobie cisna.

Cześć laski! Jestem właśnie po monitoringu, pomimo zwiększenia dawki clo rośnie tylko jeden pecherzyk, widać taka moja uroda. Dzisiaj 12dc i doktor mówi, że jest jeszcze mały. Mam w piątek iść do gabinetu na kolejny monitoring i wtedy podejmie decyzję co dalej. Nie Powiedział nad czym myśli ale pewnie zastrzyk [emoji14]

Czekam na męża pod szpitalem bo pojechał do McDonalda .. [emoji1787]
Hej kochana nie ma co się bać ja po dawce clo 2*1 też miałam raz jeden raz dwa pęcherzyki różnie to bylo. A jakiej wielkości masz dziś pęcherzyk??
Ja ostatnio w 14dc miałam pęcherzyk malutki 11mm a w 18dc szłam sprawdzić co się dzieje i miał już 21mm i dostałam zastrzyk.
Czasem tak bywa że wszystko wolniej dojrzewa lekarz mi tak tłumaczył że to jest całkowicie normalne :)
Nie ma czym się stresować trzymam kciuki
Widzę że mamy podobne dni bo ja dziś 11dc :)

reklama
Hej dziewczyny ja się trochę odcielam na jakiś czas. Nie wiem jakoś potrzebowałam chwili dla siebie. Dziś wkraczam dumnie w 12 tydzień i się ogromnie boję bo przedemna w piatek badania prenatalne. MartaSx ty już miałaś? Bo jesteśmy w podobnym tygodniu?
Oohh, ja się też okropnie bałam tych pierwszych prenatalnych. Ale podpowiem, żebyś starała się wyzulować, bo jak będziesz spięta, to maluszek instynktownie wtula się w ściany macicy i trudniej jest go dokładnie obejrzeć. Trzymam kciuki za badanie i daj koniecznie znać po, czy wszystko w porządku [emoji6]

Do góry