reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
@Mayred91 to cudnie, ze dostałaś skrzydeł[emoji173]️ teraz tylko czekać jak za jakieś 3 tygodnie te skrzydła będą jeszcze większe [emoji4]

@MartaSx na własną rękę nic nie bierz, tym bardziej, ze tak jak dziewczyny piszą, nie masz żadnej tragedii. Ja hemoglobinę potrafię mieć np 7 [emoji14]

@madziolina_p mi tez wydaje się, ze to może być krwawienie implantacyjne. Teraz pozostaje Ci tylko czekać, jak sytuacja się rozwinie[emoji846]

@Aneczka85_01 jeśli poradzicie sobie finansowo z zarobkami tutaj na miejscu, to nie ma nad czym się zastanawiać. Mi jakoś strasznie nie przeszkadza fakt, ze mąż jest na wyjazdach, ale gdybyśmy mieli znów możliwość być razem, to bym się ani chwili nie wahała. Mój tez kombinuje coś na miejscu (poza tym co już ma), chciałby zbudować jakieś domki czy ośrodek nad morzem, ale zanim to dojdzie do skutku, to ja się zdążę porządnie zestarzeć [emoji14]
No i trzymam kciuki za Twój test. Ile spóźnia Ci się @?

A robiłaś krew?
Robiłam wczoraj krew i mocz
@Mayred91 to cudnie, ze dostałaś skrzydeł[emoji173]️ teraz tylko czekać jak za jakieś 3 tygodnie te skrzydła będą jeszcze większe [emoji4]

@MartaSx na własną rękę nic nie bierz, tym bardziej, ze tak jak dziewczyny piszą, nie masz żadnej tragedii. Ja hemoglobinę potrafię mieć np 7 [emoji14]

@madziolina_p mi tez wydaje się, ze to może być krwawienie implantacyjne. Teraz pozostaje Ci tylko czekać, jak sytuacja się rozwinie[emoji846]

@Aneczka85_01 jeśli poradzicie sobie finansowo z zarobkami tutaj na miejscu, to nie ma nad czym się zastanawiać. Mi jakoś strasznie nie przeszkadza fakt, ze mąż jest na wyjazdach, ale gdybyśmy mieli znów możliwość być razem, to bym się ani chwili nie wahała. Mój tez kombinuje coś na miejscu (poza tym co już ma), chciałby zbudować jakieś domki czy ośrodek nad morzem, ale zanim to dojdzie do skutku, to ja się zdążę porządnie zestarzeć [emoji14]
Zadzwonię dziś. Dużej różnicy nie ma ale niski poziom w ciszy jest niebezpieczny.

Nie spóźnia się okres bo dzisiaj 25 dc. Jutro rano planuje zrobić

reklama
Hej laseczki ja nie mogę się doczekać jutrzejszego monitoringu i decyzji kiedy iui robimy piątek czy sobote.
Właśnie się dowiedziałam dzisiaj też przy okazji że koleżanka w 1 cyklu iui jest w ciąży i będą bliźniaki i na dodatek u tego samego lekarza.
Mam nadzieję bardzo na ten cykl

Do góry