reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Doczekasz się zobaczysz. Ja jutro do pracy. Jeszcze dwa tygodnie. Ale ja w domu za długo nie wysiedze. Tydzień, dwa potem już mi odbija. I tak będę jeździć do pracy w odwiedziny.
W odwiedziny to fajnie jechać [emoji16] plus taki, że Ty lubisz swoją pracę, mnie moja od paru miesięcy strasznie wkurza.. Zmieniłabym, ale teraz już się nie opłaca skoro chcemy i się staramy o dziecko [emoji53]
Znajdziesz sobie na pewno jakieś zajęcie inne i wykorzystasz super czas na l4[emoji6]

reklama
Kochana napisz proszę cała procedurę inseminacji . Mąż musi być na miejscu w ten dzień czy mogą pobrać wcześniej i w ten dzień tylko Ty jedziesz ?
My z lekarzem robimy na skróty i ja mam m na miejscu cały czas.
Od jutra biorę clo bo dziś dostałam @ na wizytę idę 10dc i monitoring później czekamy na ładne jajeczko i zastrzyk na drugi dzień do kliniki idzie moj m zostawić robaczki oni je tam oczyszczają i nie wiem co jeszcze i po jakiś kilku godzinach idę ja na zabieg. I czekamy na efekt.

Ja byłam ostatnio w górach w zeszłym roku i stwierdziłam, ze nigdy więcej, to nie na moje zdrowie[emoji85] mogę jedynie siedzieć w hotelu i z balkonu patrzeć na góry, bo wiadomo, że wyglądają pięknie[emoji3]

My wczoraj wieczorem spontanicznie skoczyliśmy do Międzyzdrojów, na plaże nie zaszliśmy, ale obejrzeliśmy sobie miniatury w parku miniatur. Muszę przyznać, ze naprawdę super sprawaZobacz załącznik 998240

Ja mam góry praktycznie pod nosem więc co jakiś czas się wybieram ale zdecydowanie wolałabym mieszkac blisko morza, kocham polskie morze [emoji173]️

Cześć dziewczyny [emoji6]

Tak mi weekend zleciał, że nawet nie miałam czasu tu zajrzeć [emoji53] teraz siedzę i się relaksuję w ogrodzie. Całe szczęście, że aż tak dużo nie drukowałyście i łatwo było nadrobić [emoji16]

Uśmiałam się z Waszych akcji z mężami, mój na szczęście spokojny i nie urozmaica mi tak życia [emoji16]

@Olineekg ale zazdroszczę! Też bym sobie tak zostawiła tu wszystko i poszła w góry [emoji3059] trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie [emoji110]

Na samą myśl, że jutro znowu muszę do pracy jest mi niedobrze... Już nie mogę doczekać się ciąży i wolności [emoji16]

Ja od jutra zaczynam urlop, coś pięknego! Mam tak samo jak ty jeśli chodzi o prace i po cichu liczę, że już do niej nie wrócę po urlopie haha [emoji4]

My z lekarzem robimy na skróty i ja mam m na miejscu cały czas.
Od jutra biorę clo bo dziś dostałam @ na wizytę idę 10dc i monitoring później czekamy na ładne jajeczko i zastrzyk na drugi dzień do kliniki idzie moj m zostawić robaczki oni je tam oczyszczają i nie wiem co jeszcze i po jakiś kilku godzinach idę ja na zabieg. I czekamy na efekt.

Wybiorą najlepsze , zapytaj proszę lekarza czy można tak ze się odda nasienie i użyje je w momencie owulacji . Mój m jest tydzień w domu tylko co 3-4 tyg wiec ciężko trafić

Ja mieszkam w Gdańsku, a nad morzem już kilka lat nie byłam [emoji23] jakoś tak mnie ciągnie totalnie, nie lubię tych tłumów ludzi i poza tym ja się od wielu lat nawet nie opalam [emoji16]
Ja mam góry praktycznie pod nosem więc co jakiś czas się wybieram ale zdecydowanie wolałabym mieszkac blisko morza, kocham polskie morze [emoji173]️

W odwiedziny to fajnie jechać [emoji16] plus taki, że Ty lubisz swoją pracę, mnie moja od paru miesięcy strasznie wkurza.. Zmieniłabym, ale teraz już się nie opłaca skoro chcemy i się staramy o dziecko [emoji53]
Znajdziesz sobie na pewno jakieś zajęcie inne i wykorzystasz super czas na l4[emoji6]
Lubie, lubię ale też mnie wykancza praca może dlatego że urlopu nie miałam. Gdybym odpoczela 2 tyg to było by inaczej. A tak tez chodzę wkurzona.

reklama

Ja tez głównie jestem fanką morza i walczę ze sobą, żeby korzystać z jego bliskości. Bo ostatnimi laty potrafiłam pojechać na plażę raz w roku :p a mało że mieszkamy blisko, to jeszcze pracujemy nad morzem[emoji85]
Ale oglądałam ostatnio hotele w Szklarskiej Porębie (mamy tu najbliżej) i nie wiem, czy coś się jeszcze nie urodzi w te wakacje :D jednak tak jak napisałam - tylko balkon i podziwianie widoków :p

Do góry